Belle sorunlarııı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihatyılmaz

Üye
    Konu Sahibi
Belle sorunlarııı
arkadaşlar dün gece belleyi kurdum ve gerçekten tek kelimeyle MÜKEMMELLL.yalnız bikaç sorunum var.navigasyon açılmıyo maps a tıkladığımda araç sürme harita vb olan menü geliyo orda bişeye tıkladığımda donuyo açılmıyo bişey.ayrıca opera da çalışmıyo.ve son olarak ben pr 1.2 de turkcell uygulaması olan ibb trafik i kullanıyodum anna ve belle de bunu kuramıyorumm.bilgisi olan var mı ?

_ardaa

_ardaa

Üye
Belle'de java sorunu varmış düzeltilmiş sen o paketi kuracaksın Turkcell ibb uygulaması javadır, opera çoğu kişi yazmıştı çalışmıyor diye ama kendi tarayıcısı opera'yı aratmıyormuş, maps sorununu bilmiyorum format işe yarayabilir Belle kurmadığım için gördüklerimi yazdım.

PriZm

PriZm

Üye
Daha alpha,beta karışımı bir fw den bekliyorsunuz anlamadım.:D

cihatyılmaz

Üye
    Konu Sahibi
Belle'de java sorunu varmış düzeltilmiş sen o paketi kuracaksın Turkcell ibb uygulaması javadır, opera çoğu kişi yazmıştı çalışmıyor diye ama kendi tarayıcısı opera'yı aratmıyormuş, maps sorununu bilmiyorum format işe yarayabilir Belle kurmadığım için gördüklerimi yazdım.

kendi web tarayıcısı mükemmel zaten şuana kadar gördüklerimin en iyisi ben extra lar için operayı kullanıyodum sadece.java paketini nerden bulabilirim ben forumda bakıyorum şuan eğer bildiğin link varsa verirmisin?

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
hackli versiyonu kur cok fazla problemi yok gayet iyi operanın mini sürümü calısıyor hackli olanda ben sundum proğramı zaten ovide ve mapslerde sorun yok

_ardaa

_ardaa

Üye
kendi web tarayıcısı mükemmel zaten şuana kadar gördüklerimin en iyisi ben extra lar için operayı kullanıyodum sadece.java paketini nerden bulabilirim ben forumda bakıyorum şuan eğer bildiğin link varsa verirmisin?

bakınayım linki bulursa atarım, sanırım birtek dosya onuda flashlıyordun üstüne.

aydnzara

Üye
Bellede kendi tarayıcısında,bütün metinleri,kopyala,yapıştır özelliği var mı? Arkadaşlar!

sercantapsin

sercantapsin

Üye
Ben dediğiniz programlar da sorun çekmiyorum. Opera da kurulu çalışıyor.

oviahmetovi

Üye
anna ya geçemedikki, annasını bellemek kaldı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt