Delight Belle v.3.0 Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Delight Belle v.3.0 Kurulumu
Öncelikle kurtulus40 kardeşimizin Paylatığı Konudan İndirelim Delight Belle'yi;
Delight Belle v3.0 (08.09.2011).rar

Telefonu Şu An İçin Kapatmayın Telefon Ovi Modunda Pc ye Bağlı Bir Şekilde Açık Olsun !
Program Filesdeki Phoenix Klasörünün İçindeki Products Klasörüne İki Dosya Açın Biri RM-596 Diğeri Delight Belle Adında Olsun; RM-596 nın İçine Anna Yara Pr 1.0, Pr 1.2 Güncellemelerinden Birisini Atalım Ben Anna İle Yaptım. Ardından Phoenix'ide Açalım Eğer 2010'sa Phoenix Manage Connections'dan USB yi Kaldıralım Ve Sadece No Connection Kalsın 2011 ise Programda Tümleşik Basit Bir Paneli Var Zaten Oradan USB Yerine No Connections'u Seçelim Ve File'den open Products'u Seçelim Ve RM-596 yı Tıkladıkdan Sonra Flashingden Frimware Updateyi Tıklayalım. Dead Phone Flashing'i Tıkladıkdan Sonra Product Code'nin Yanındaki ... ya Tıklayıp Ok'a Tıklayın Sonra Altta Açılan Options' Sekmesini Tıklayalım Ve Belleyi Kuracak Kişi Burada Ne Yaptığğını Bilir Eğer Bilmiyorsanız Kurulumu İptal Edin :D Oradaki Memory Dosyası Ve APE_ONLY_ENO Dosyasını Delete Diyip Diğer Dosyaları Teker Teker Products un İçine Açtığınız Delight Belle Klasörünün İçindeki Eşleriyle Değiştirin. Bundan Sonra Telefon Açık Ve USB ye Bağlıyken Refublishe Tıklayın Ve Size USB için Ne Yapmanızı Söyleyen Pencere Gelicek Ok'a Tıklayın Ve Wait For Usb de İken Telefonu Kapatın Ve Hiçbirşeyi Ellemeyin Yükleme Kendisi Otomatik Başlayacak Eğer Başlamazsa Telefon Kapalı İken Pc deki USB Bağlantısını Kesin Ve Yeniden Takın Bu Sefer Başlıcak ;) Yükleme Sonlarına Doğru 25 Saniye Sayan Bir Adım Olucak Orada Telefonu Açın O 25 Saniye Saymasıda Gidecek Ve Son İşlemler Yapılacak Sonrasındada Belle ! :)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

slant1111

slant1111

Üye
C7 icin olsaydı eyiydi :) :)

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef :) Deneyenler Varmış Duyduğuma Göre :)

SilentOne

SilentOne

Üye
c7 için belle efsaneleri varmış bnde duydum onu

WebStyle

WebStyle

Üye
Bu işlerden iyi anlayan biri dosyaları C7 için optimize ederse niye olmasın. :) iv0777 yi bulup rica da bulunun. :)

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Aslında pek önermem bellenin şimdi kurulmasını çünkü orjinali gelince zevki kaçmasın :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
25 ten geriye sayıyor sonra açıyorum o aşamayı da geçiyor bişeyler daha yükleniyor . sonra starting product code change diyor . ordan sonra hata veriyor ... Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt