15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bir alttaki konuda arkadaşın biri müşteri hizmetlerini aradığını ve belle güncellemesinin annadan 3 gün sonra geleceğini söyledi..

----------Eklendi @ 11:19:03 ---------- Yazıldı @ 11:12:58 ----------

Az önce Nokia'dan telefon geldi arkadaşlar mail atmıştım. Symbian Anna'nın bu hafta pazartesi gününden itibaren yayınlanmasını bekliyoruz dediler. Kesin bu hafta gelicekmi diye sorduğumda bu hafta kesin gelicek cevabını aldım. İşin ilginç tarafı, Belle ne zaman yayınlanıcak diye sorduğumda Anna'nın yayınlanmasından 3 gün sonra Belle'de resmi olarak yayınlanıcak dedi. Biraz saçma olmamış mı dedim Anna çıkar çıkmaz Belle'yi yayınlamak ? Türkçe dosyaları birlikte mi hazırlanıyomuş neymiş o tarz birşey söylediler, anlayamadım tam. Ama bu nokia facebook sayfasındaki sayaç Belle için olabilir diye düşünüyorum.

Telefon görüşmesini 5 dk önce yaptım. Eğer aramak isteyenler için numarayı da veriyim; 444 36 65

şu şekilde bir söylem var...

alparslan46

Üye
Şimdi Beni Nokiadan Aradılar İsmi Sertaç mış . Telefonunu Bağla pcye yedeklerini al ovi suitten güncelleme yapabilirsin dedi . Dedim Yanlış Olmasın Ben Türkiyedeyim Türkiye Codlu Telefon . Pazartesi İtibari ile gelmesini bekliyorduk zaten dün sabah itibari ile güncelleme yapabiliyorsunuz dedi . Şimdi Yedek Alıyorum Güncelle Diyicem Bakalım Hayırlısı ..
benide sertaç aramıştı 4 gün önce salıya hazır demişti bende konu açmıştım anna salı günü geliyor diye.böyle giderse benide yalancı çıkaracaklar

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
Dünyada 3 gün sonra çıkar ama Türkiye'de 1 ay ı bulur o :kotu:

pensacola

Üye
Ben Yedek Alıyorum Şuan Belle Anna Hangisine Olursa Artık Heheh :)

debug06

Üye
Naviye gelmiş diyen arkadaşlar siz RM749 a bakıyorsunuz o zaten vardı.
önemli olan RM675 BİZİM İÇİN GEÇERLİ OLAN BU..

pensacola

Üye
Naviye gelmiş diyen arkadaşlar siz RM749 a bakıyorsunuz o zaten vardı.
önemli olan RM675 BİZİM İÇİN GEÇERLİ OLAN BU..

Ben Söyliycektim Tam Numarasını Bilmiyordum O Modelin :)

ozcangoral

Üye
yavaş yavaş bişeler geliyor sanki. rm-675 24.1 olan versiyona thai eklenmiş.önceden sadece euro1 3 varyant vardı 4 olmuş.
ayrıca arkadaşlar C7 bizim modellerin RM-675 olduğunu gayet iyi biliyorum.sadece RM-749 olanın bu zamana kadar hiç bir yazılımı görünmüyordu.bilgi olarak çıktığını ve Türkçe varyantlarıyla çıktığından bahsettim sadece.
oro'nun varyantları gittikçe artıyor.sanırım bugün yeni uploadlar olacak. hadi hayırlısı

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar türkiyeye gelmesi daha 2-3 gün bulur bunun...germany yukleyn rahat edin :ehe

ugur6565

ugur6565

Üye
başuna beklemeyin ben az önce aradım hafta son dedi ve eylülün 1haftası dedi yav ne iş:off:

_ardaa

_ardaa

Üye
Ben dedim ay sonuna kadar yolu var boşuna sürekli güncellemeleri takip edip sinir krizleri geçirmeyin rahat olun kendinizi ay sonuna odaklayın.

debug06

Üye
yavaş yavaş bişeler geliyor sanki. rm-675 24.1 olan versiyona thai eklenmiş.önceden sadece euro1 3 varyant vardı 4 olmuş.
ayrıca arkadaşlar C7 bizim modellerin RM-675 olduğunu gayet iyi biliyorum.sadece RM-749 olanın bu zamana kadar hiç bir yazılımı görünmüyordu.bilgi olarak çıktığını ve Türkçe varyantlarıyla çıktığından bahsettim sadece.
oro'nun varyantları gittikçe artıyor.sanırım bugün yeni uploadlar olacak. hadi hayırlısı

bende diyorumki RM-749 a türkçe yen gelmedi zaten vardı.

02samsat

02samsat

Üye
benide sertaç aramıştı 4 gün önce salıya hazır demişti bende konu açmıştım anna salı günü geliyor diye.böyle giderse benide yalancı çıkaracaklar

olur mu öyle şey. Niye yalancı desinler ki. Siz zahmet edip aramışsınız ve bu bilgiyi paylaşmışsınız. Teşekkür ederim. Eğer gelmezse YALANCI NOKİA dır. Zaten kendisini yalancı olduğunu sürekli teyit ediyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bayramdan önce çıkacak bence... :megafon:
Yarın yada öbür gün navifirm'e yüklerler, aynı akşam yada ertesi gün Ovi'ye düşer...

Not: Ağzımdan bal damlıyo be :)

alparslan46

Üye
nokia ya yine mail gönderdim.ve dedimki beni önceki arayan ve salı günü anna yı indirirsin diyen sertaç bey arasın dedim.arasında ona diyecem insan tükürdüğünü yalarmı diye

erollcelik

erollcelik

Üye
Bir saattir navifirm nokia care kısmı açılmıyor.Kapatmışlar.

altannemre

Üye
aradım cem bey le görüştüm adam dedi ki bu cuma ya kadar gelecek Ovi store açılmıyo dedim oda o programla birlikte düzelecek dedi adam güven verdi cuma yi bekleyelim:-)

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
aradım cem bey le görüştüm adam dedi ki bu cuma ya kadar gelecek Ovi store açılmıyo dedim oda o programla birlikte düzelecek dedi adam güven verdi cuma yi bekleyelim:-)
Yalan bea Sertaç denen moruk ta Salı demedi mi ? Yalan Cuma da gelmez Bayrama da yetişmez.Böyle 5 para etmez bir servis işte...

----------Eklendi @ 12:57:04 ---------- Yazıldı @ 12:53:27 ----------

Nokia 2012'ye kadar yetiştirirse gene şanslıyız yani..

----------Eklendi @ 12:58:36 ---------- Yazıldı @ 12:57:04 ----------

Ben artık bırakın Ağustos'u 2011 yılından bile ümidimi kestim artıkın :D

altannemre

Üye
yarın dan sonra yi düşünelim en iyisi:)

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Yok bea alayı palavra...Bu ayda gelmez..Bu senede...Şu Nokia'ya nerden mail atıyorsunuz link verir misiniz ?

Üst Alt