Hd listesi verebilecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
Oyun oynamak için telefon alicaksan hiç alma. Eger oyun oynamak ilk tercihin ise bekle PS Vita çıkınca al ki el konsolunda en gelişmiş teknolojiyle oyun oynama keyfine var. Ha dersin ki oyun önemli ama ayriyeten telefon olsun multimedia olsun smart olsun dersen Nokia'a ya hiç bulaşma benim gibi pişman olursun uyguluma eksikliğinden dolayı. Git imkanın varsa iphone 4 al yada iphone 3gs hiç olmadi güzel bir androidli telefon al. Şuraya bir göz at anlıycaksın ne demek istediğimi zaten:

1 cebinde telefon
1 cebinde psp
1 cebinde kamera

... birşey demiyorum....:hmmm

qwerty1266

Üye
Zaten size ovi store u kullanan diyen yok ve symbian ıma laf ettirmem :oke:Nokia C7-00

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
c6-01 şu anda gayet makul fiyatta. Alırsanız hd oyunları da var. Pişman olmazsınız ;)

• Beğen

moscow89

Üye
yahu bi iphone deki balık tutma oyununu yapsınlar bana yeter. Nezaman bu oyun çıkar ozaman tam tatmin olurum annasındanda bellesindende!!!

burakcakay

burakcakay

Üye
1 cebinde telefon
1 cebinde psp
1 cebinde kamera

... birşey demiyorum....:hmmm

1.si oyun oynamak için alıcaksan dedim, yoksa c-6 c-7 n8 bunlar kötü telefonlar demiyorum ama uygulamalar yeteri düzeyde değil kaldı ki symbianin fişi çekildi çekilcek 1 senedir olduğu gibi arada sırada 2-3 oyun çıkıcak o kadar. verdiğim siteye baksaydınız ne demek istediğimi anlardınız. iphone'a hergün canavar gibi oyunlar çıkarken arkasında 100 tane gameloft hd oyunu varken gidip de oyun oynama ağırlıklı nokia telefon alınmaz. ha telefon gibi telefon dersen al aslan gibi multimedia telefon. 2.si senin zevklerini yada ilgi alanlarını bilmiyorum ama oyun bir ilgi alanıdır ve dünyada profesyonel oyunculuk diye bir olgu var. eğer oyun oynamak birisi için rutin bir işse en sevdiği hobilerden biriyse bu adam ikinci cebindede vita'yı taşır hiç rahatsız olmaz.
3.sü ben kameradan falan bahsetmedim n8'imin 12mp kamerasından memnunum dijital kameramız var artık tasımıyoruz onu ailecek bir yere gidersek benim telefonu kullanıyoruz foto için.

ben birşey demeni beklememiştim zaten arkadaşa kendi yorumumu yaptım sadece..

By_torque

By_torque

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şimdi şu sonuç çıkar
android fazla ram yer.s^3az yer
android pahalı s^3 ucuz
androidde daha çok oyun s^3te daha az
ve ne kadar paran varsa o kadar oyunun var yalan mıyım.:)

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
android pahalı s^3 ucuz

çok doğru.

Android symbiana göre çok daha pahalı

beni sinir edende milletimiz hep işin özellik tarafından bakıyor.parasına bakan yok:kotu:

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
şükredin gamelofta

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Belle gelince oyunlar çoğalacak biraz daha sabredin:) qt li oyunlar bizi bekler:ehe

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
çok doğru.Android symbiana göre çok daha pahalıbeni sinir edende milletimiz hep işin özellik tarafından bakıyor.parasına bakan yok:kotu:
bizim millet ondan geri kalmış oyun oynuycam diye android tele o kadar para veriyolar gidin ateri alın yararlı olur

nonamex

Üye
Nokia yurt disinda her gun baska bir magazasini kapatiyor, Turkiye de magaza acmaya doyamiyor..
bizim millet ondan geri kalmış oyun oynuycam diye android tele o kadar para veriyolar gidin ateri alın yararlı olur
Kamera icin N8 e 1100 lira verilir mi gidin fotograf makinasi alin. Ayni mantik.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
android pahalı s^3 ucuz

SÖyledikleriniz doğru. Ben şu noktayı anlamıyorum. S^3 benim ihtiyaclarımı karsılıyor ; ama adam niye android almadın diyor. Yahu kardeşim işime gören telefon varken ne diye benim işime yaramayan binlerce uygulaması ve oyunu olan androidi alayım. Olursa olsun binlerce uygulama. Onları yüklemek zaten ömür ister. ;)

PriZm

PriZm

Üye
Nokia yurt disinda her gun baska bir magazasini kapatiyor, Turkiye de magaza acmaya doyamiyor.. Kamera icin N8 e 1100 lira verilir mi gidin fotograf makinasi alin. Ayni mantik.

N8 a 1100 Tl verilir o fiyatlardaki fotoğraf makineleriyle neredeyse aynı kalitede çekiyor

• Beğen
Tepkiler: pRime.
By_torque

By_torque

Üye
    Konu Sahibi
birkaç oyun fazla oynayacağım diye şahsen 100 200 tl daha fazla vermem.ha milletin parası çoktur onu bilemem 1000tl verecek kadar

• Beğen

hzl0106

Üye
bence symbian kullan

Quaresma53

Quaresma53

Üye
:zuhaha:Android markette surekli kaliteli oyun ve uygulamalar bulurken, Ovi Store daki java oyunlar, ise yaramaz programlar midemi bulandiriyor..

nden nokia kullanyosn o zman dostum anlamadımki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt