Evet ama androidler symbian^3 lere göre kat kat daha pahalı
nokianın gpu lu telefonunun en düşük fiyatı 599
samsung ise 700 lerde geziyor (geneli böyle fit vs saymıyorum)
Adreno 200:demekki HTC almamak lazım
biz işin hep özellik tarafından bakıyoruz bütçeleri düşünen yok
Pahalı olacak tabi, sürekli desteklenen güncel bir sistem

Huawei Ideos X5 var 560 liraya bunada çin çan çon diye kulp bulursunuz, sanki aldığımız Nokia marka telefonlar çok sorunsuzmuş gibi..
Geçen sene haziranda 5800 aldım, kutuyu açtırıp telefonu 10 dakika evirip çevirip inceledim, kasa açıklığı zarturu zurturu var mı diye.. Nokia sorunlu sürmüş piyasaya.. Çok eski bir sürüm vardı, Türkçe karakter kullanınca telefon kendinden geçiyordu

, aldığımdan 2 hafta sonra çıkan güncelleme ile anca düzelttiler vee asıl bomba telefonun radyosunu bozdular..
Sonra N8 aldım, aha o da ne ilk seriden almışım. Çoğu kişi telefonun kapanıp açılmamasından şikayetçi, kaliteli ürünler üreten Nokia batarya parçasını monte etmeyi unutmuş.. Benim telefonum sorunsuz çıktı şansa..
Yazılım ile ilgili Wave serisi de mesela 1 ghz işlemcili güçlü GPU'lu cihazlar ama Bada'dan pek hayır gelmediği için 600-700 liradan satılıyor. Aynı donanıma sahip Galaxy S bile 1100'lere anca düştü.
(Samsung'da bir gazla sistem çıkardı televizyonda reklamları bile çıkıyordu, sonra yüzüne bile bakmadı o da ayrı komedi)