Hd listesi verebilecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_torque

By_torque

Üye
    Konu Sahibi
Hd listesi verebilecek?
Arkadaşlar ben telefonda çok oyun oynayan biriyim android kadar çok oyun varsa c6-01 alcam şimdi bana bilgili bir arkadaşım oyunların listesini varebilir mi?Ve anna ve belle nedir?yüklersem cihazda herhangi bir sorun yada kasma olur mu?bazı oyunlarda anna ve belle istiuormuş doğru mu?

mcrunner

mcrunner

Üye
dungeon hunter2
the settler Hd
İkinciyi yanlış yazmış olabilirim ama HD
anna ve belle telefon güncellemesi kasmaz güzelleştirir :d:

nonamex

Üye
Oyuncu biriyseniz Androidden şaşmayin.

Symbianda daha az oyun var ve yuklenen oyunlar bir sure sonra telefonu yavaslatiyor..

PriZm

PriZm

Üye
yukarıya 2. mesaja yazdım 27 tane hd oyun yetmezmi?insan olana yeter...

By_torque

By_torque

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için teşekkürler.bayağı oyun varmış androidde bundan daha mı fazla?

PriZm

PriZm

Üye
ben 27 tanesini yazabildim aslında 50 nin üzerinde.

Androidde 150 den fazla vardır diye tahmin ediyorum.

ama 150 tanesini de yüklemek en az 32 gb hafıza kartı gerektirir:D

nonamex

Üye
cevaplar için teşekkürler.bayağı oyun varmış androidde bundan daha mı fazla?
Daha fazla cesit var, ovi store 50 binlerde, Android market 270 Bin..Ne kadar fazla o kadar istediginizi bulma imkani..

PriZm

PriZm

Üye
270.000 de ...

en az 100.000 ni gereksiz uygulamadır;)

yani kullanıcıların kendi yaptığı basit uygulamalardır;)

PriZm

PriZm

Üye
:zuhaha:Android markette surekli kaliteli oyun ve uygulamalar varken, Ovi Store daki java oyunlar, ise yaramaz programlar midemi bulandiriyor..

Ovi Store görmek istemessen maxicep Symbian^3 forumu oyunlarını gezebilirsin;)
eminim daha kaliteli oyunlar vardır
en azından gereksiz oyunar yok...

doğruya doğru ovi store benimde bazen midemi bulandırıyor:D
artık kullanmıyorum

nonamex

Üye
Ovi Store görmek istemessen maxicep Symbian^3 forumu oyunlarını gezebilirsin;)eminim daha kaliteli oyunlar vardıren azından gereksiz oyunar yok...doğruya doğru ovi store benimde bazen midemi bulandırıyor:Dartık kullanmıyorum
Android market oyle degil iste her daim isine yarayacak uygulamalar var, guzel ucretsiz oyunlar var. .

PriZm

PriZm

Üye
yukarıda dediğim gibi illaki marketi,storu kullanmak zorunda değil;)

maxicep Symbian^3 oyunlar bölümüne girsin yeterli.

oda yetmesse Symbian s60 v5 bölümüne girsin ordada kaliteli oyunlar var...
zaten insan olan bir kişi telefonuna en fazla 20 bilemedin 30 tane oyun yükler...

By_torque

By_torque

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş bu konuda haklı gibi 5800 kullandım her şeyini yaptım ovi de hakkaten saçma jawa oyunları var yaww.yinede gözümde hiç bir telefon nokia kadar sağlam kullanışlı ve kamerası gzel olamaz...:)

nonamex

Üye
yukarıda dediğim gibi illaki marketi,storu kullanmak zorunda değil;)maxicep Symbian^3 oyunlar bölümüne girsin yeterli.oda yetmesse Symbian s60 v5 bölümüne girsin ordada kaliteli oyunlar var...zaten insan olan bir kişi telefonuna en fazla 20 bilemedin 30 tane oyun yükler...
Istedigim gibi oyun bulmak onemli, 100 tane java oyun yerine miami vindication hd'yi tercih ederim.

pRime.

pRime.

Üye
100000 kadarı internet yer imi, 70000 kadarı da gereksiz uygulama yani 10 yıl görsen yüzüne bakmayacağın uygulamalar. Kalan 100000'de de aynı uygulamadan 4-5 tane var, ona göre düşünün derim. Hd oyunlar çok fazla orası kesin ama symbian^3'te de 50 civarı hd oyun var. Bence gayet yeterli.

PriZm

PriZm

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/symbian-3-oyunlar-guncellendi-20-08-2011-a-517360.html

b
uyur bir konu daha buldum burda oyunlar daha fazla ama hepsi HD değil;)

zaten dediğim gibi oyuncu olan bir kişi bile telefonuna en fazla 20-30 tane oyun yükler daha fazla yüklese ne fark edecek hepsini oynayacakmı? yükleyecek ve öyle duracak bir kenarda;)

haa uygulama çeşitliliğine gelirsek androidde daha fazla hd oyun var ama o oyunlara uygun telefon o fiyatlara yok:D

Ace,fit vs bahsediyorum

android alacaksan en az 1000 tl lik bir android alacaksınki oyunları rahat oynayabilesin;)

pRime.

pRime.

Üye
yukarıda dediğim gibi illaki marketi,storu kullanmak zorunda değil;)maxicep Symbian^3 oyunlar bölümüne girsin yeterli.oda yetmesse Symbian s60 v5 bölümüne girsin ordada kaliteli oyunlar var...zaten insan olan bir kişi telefonuna en fazla 20 bilemedin 30 tane oyun yükler...
Katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt