Hd listesi verebilecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nonamex

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/symbian-3-oyunlar-guncellendi-20-08-2011-a-517360.htmlbuyur bir konu daha buldum burda oyunlar daha fazla ama hepsi HD değil;)zaten dediğim gibi oyuncu olan bir kişi bile telefonuna en fazla 20-30 tane oyun yükler daha fazla yüklese ne fark edecek hepsini oynayacakmı? yükleyecek ve öyle duracak bir kenarda;)haa uygulama çeşitliliğine gelirsek androidde daha fazla hd oyun var ama o oyunlara uygun telefon o fiyatlara yok:DAce,fit vs bahsediyorumandroid alacaksan en az 1000 tl lik bir android alacaksınki oyunları rahat oynayabilesin;)
560 Lira huawei ideos x5..

PriZm

PriZm

Üye
oda kasıyor...

asphalt 6 c6-01 ile karşılaştırmasını izleyin bakalım sonuç nolcak;)

----------Eklendi @ 11:23:47 ---------- Yazıldı @ 11:22:44 ----------

ayrıca olay çıkartmak için çin malı demiyorum.sadece tanınmamış marka diyorum huawei ye:)

sadece oyun için x5 alacaksa onu bilemem...

nonamex

Üye
oda kasıyor...asphalt 6 c6-01 ile karşılaştırmasını izleyin bakalım sonuç nolcak;)----------Eklendi @ 11:23:47 ---------- Yazıldı @ 11:22:44 ----------ayrıca olay çıkartmak için çin malı demiyorum.sadece tanınmamış marka diyorum huawei ye:)sadece oyun için x5 alacaksa onu bilemem...
Asphalt 6 Android surumu 800 mb, S^3 olani 300 mb falan.. Bayagi kisilmis galiba :)

PriZm

PriZm

Üye
hmm tamam o zaman asphalt 5 temi kısılmış?

oda olmassa shift deneyelim:)

PriZm

PriZm

Üye
ben bilmiyorum:D

o zaman shift,pes,fifa falan deneyelim?

android işlemciyi verimli kullanmıyor bu nedenlede kasma yapıyor...

android alacaksan en az 1000 tl lik alacaksın gerisi vasat ace,fit x5 falan ölü:D

ayrıca androidde telefona ekran çözünürlüğüne uygun oyun bulmak gerekiyor

smybian^3 ve s60 v5 de öyle bir dert yok:D

nonamex

Üye
ben bilmiyorum:Do zaman shift,pes,fifa falan deneyelim?android işlemciyi verimli kullanmıyor bu nedenlede kasma yapıyor...android alacaksan en az 1000 tl lik alacaksın gerisi vasat ace,fit x5 falan ölü:Dayrıca androidde telefona ekran çözünürlüğüne uygun oyun bulmak gerekiyorsmybian^3 ve s60 v5 de öyle bir dert yok:D
Kasma mi yapiyor :zuhaha:X5 oluymus Adreno 205 gpu kullanan ve 1.2 ghz e overclock edilen cihaz olu olacak :ehe

----------Eklendi @ 11:54:08 ---------- Yazıldı @ 11:53:33 ----------

S60v5 ile HD oyun oynasana sen :)

By_torque

By_torque

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende baktım youtube dan oyunlar aynı s^3 daha kaliteli gibi

kaanka0

kaanka0

Üye
Oyuncu biriyseniz Androidden şaşmayin.

Symbianda daha az oyun var ve yuklenen oyunlar bir sure sonra telefonu yavaslatiyor..

Androiddeki oyunların çokluğuna bir şey demem zibil gibi oyun var ama hiç biri bir işe yaramaz hep dandik hemen biten sıkıcı oyunlar :D hala da onu savunuyorsun. 5 para etmez arkadaşım android. Al c6-01

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
Kasma mi yapiyor X5 oluymus Adreno 205 gpu kullanan ve 1.2 ghz e overclock edilen cihaz olu olacak :ehe

----------Eklendi @ 11:54:08 ---------- Yazıldı @ 11:53:33 ----------

S60v5 ile HD oyun oynasana sen :)

s60 v5 ayrı onda daha gpu motoru yok:kotu:

1.2 ghz ye overclock edecen de noolcak jarj 2 saniye sonra bitecek,işlemci yanacak,vsvs
bilgisayar değilki bunlar doğru düzgün overclock edelim:nono:

----------Eklendi @ 12:15:41 ---------- Yazıldı @ 12:14:10 ----------

Androiddeki oyunların çokluğuna bir şey demem zibil gibi oyun var ama hiç biri bir işe yaramaz hep dandik hemen biten sıkıcı oyunlar :D hala da onu savunuyorsun. 5 para etmez arkadaşım android. Al c6-01

beş para etmez deme gayet güzel bir sistem.(böyle diyorum çünkü biraz sonra fandroidler dolmaya başlar:ehe)

----------Eklendi @ 12:17:13 ---------- Yazıldı @ 12:15:41 ----------

[video=youtube;QkHTnBFa7kY]http://www.youtube.com/watch?v=QkHTnBFa7kY&feature=related[/video]

N8 deki broadcomm2727 nin gücü burda belli oluyor:) asphalt ve shift ten çok daha kaliteli grafikleri var:)

pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşımın htc desire'ında bile akıcı oynanmıyor hd oyunları ona göre telefonunuzu seçin derim, androide oyunları uygulamaları iyi oynatacak diye 1000tl verince de pek değişen bişey olmuyor yani.

By_torque

By_torque

Üye
    Konu Sahibi
bencede c6-01:)

nonamex

Üye
Arkadaşımın htc desire'ında bile akıcı oynanmıyor hd oyunları ona göre telefonunuzu seçin derim, androide oyunları uygulamaları iyi oynatacak diye 1000tl verince de pek değişen bişey olmuyor yani.

Kullandığı GPU Adreno 200, çok zayıf.

560 liralık Ideos X5 te bile Adreno 205 var.

PriZm

PriZm

Üye
:S Androidlerin hepsinde GPU zayıf:zuhaha:

ama işlemci fark atıyor:(

nonamex

Üye
:S Androidlerin hepsinde GPU zayıf:zuhaha:

ama işlemci fark atıyor:(

:zuhaha: :zuhaha:

Galaxy S'te kullanılan PowerVR SGX540, HTC Desire HD'de kullanılan Adreno 205 o kadar zayıf(!) ki zaten Oyun şirketleri boşu boşuna oyun çıkartıyorlar..

(PowerVR SGX530, PowerVR SGX535 , PowerVR SGX 540 , Adreno 205 gibi donanım hızlandırma desteği sunan her GPU oyunlar için sorunsuzdur. Gidip araştırmadan donanım hızlandırma desteği bile olmayan zayıf GPU'lu cihaz alıp ben oyun oynayamıyorum demekte saçma)

PriZm

PriZm

Üye
:zuhaha:

Evet ama androidler symbian^3 lere göre kat kat daha pahalı

nokianın gpu lu telefonunun en düşük fiyatı 599
samsung ise 700 lerde geziyor (geneli böyle fit vs saymıyorum)

Adreno 200:demekki HTC almamak lazım;)

biz işin hep özellik tarafından bakıyoruz bütçeleri düşünen yok:)

----------Eklendi @ 15:07:33 ---------- Yazıldı @ 15:01:36 ----------

c6-01 o fiyata en iyi oyun ve GENELİNDE EN İYİ TELEFONDUR. inan bana;)

nonamex

Üye
:zuhaha:

Evet ama androidler symbian^3 lere göre kat kat daha pahalı

nokianın gpu lu telefonunun en düşük fiyatı 599
samsung ise 700 lerde geziyor (geneli böyle fit vs saymıyorum)

Adreno 200:demekki HTC almamak lazım;)

biz işin hep özellik tarafından bakıyoruz bütçeleri düşünen yok:)

Pahalı olacak tabi, sürekli desteklenen güncel bir sistem :) Huawei Ideos X5 var 560 liraya bunada çin çan çon diye kulp bulursunuz, sanki aldığımız Nokia marka telefonlar çok sorunsuzmuş gibi..

Geçen sene haziranda 5800 aldım, kutuyu açtırıp telefonu 10 dakika evirip çevirip inceledim, kasa açıklığı zarturu zurturu var mı diye.. Nokia sorunlu sürmüş piyasaya.. Çok eski bir sürüm vardı, Türkçe karakter kullanınca telefon kendinden geçiyordu :ehe , aldığımdan 2 hafta sonra çıkan güncelleme ile anca düzelttiler vee asıl bomba telefonun radyosunu bozdular..

Sonra N8 aldım, aha o da ne ilk seriden almışım. Çoğu kişi telefonun kapanıp açılmamasından şikayetçi, kaliteli ürünler üreten Nokia batarya parçasını monte etmeyi unutmuş.. Benim telefonum sorunsuz çıktı şansa..

Yazılım ile ilgili Wave serisi de mesela 1 ghz işlemcili güçlü GPU'lu cihazlar ama Bada'dan pek hayır gelmediği için 600-700 liradan satılıyor. Aynı donanıma sahip Galaxy S bile 1100'lere anca düştü.

(Samsung'da bir gazla sistem çıkardı televizyonda reklamları bile çıkıyordu, sonra yüzüne bile bakmadı o da ayrı komedi)

seyfipasa

seyfipasa

Üye
oyun oynayacaksan androide su an cok fazla uygulama war androidli bi tel alsan daha mantıklı olur bence.

• Beğen
Tepkiler: nonamex
PriZm

PriZm

Üye
Android alanlar zengin belli:D

ARKADAŞLAR HERKEZİN BÜTÇESİ SINIRLI!:nono:

burakcakay

burakcakay

Üye
Oyun oynamak için telefon alicaksan hiç alma. Eger oyun oynamak ilk tercihin ise bekle PS Vita çıkınca al ki el konsolunda en gelişmiş teknolojiyle oyun oynama keyfine var. Ha dersin ki oyun önemli ama ayriyeten telefon olsun multimedia olsun smart olsun dersen Nokia'a ya hiç bulaşma benim gibi pişman olursun uyguluma eksikliğinden dolayı. Git imkanın varsa iphone 4 al yada iphone 3gs hiç olmadi güzel bir androidli telefon al. Şuraya bir göz at anlıycaksın ne demek istediğimi zaten:

• Beğen
Tepkiler: nonamex
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt