Nokia Facebook Resmi İnternet Sayfasında Geri Sayım Başladı Ama Neye ? :D

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
muhtemelen 700 dür n8 pink çıktı fw si yeni geldi o da çıkar n8 e 2-3 ay sonra

ozggurr

ozggurr

Üye

bilgim var hepsi hakkında yine de offical anna dan bu kadar kısa sürede belleyi yayaınlamak çok büyük strateji hatası olur

Nokia o kadar strateji hatasi yapti ki, su anda anormal seyler yaparak dikkat cekmek ve mevcut kullanicilarinin begeni ve guvenini yeniden kazanmak zorunda...

Nokia 700 tanitimi yapmak icin geri sayim yapip milyonlari beklentiye sokmaya bence hic gerek yok cunku Nokia 700 diger markalarin en yeni modelleriyle rakabet edecek bir telefon degil... Nokia N9 ve N950 icin bile geri sayip yapip bu kadar insani beklentiye sokmamisti... Bu kadar ilgi toplayip sadece Nokia 700 tanitirsa asil o zaman hayatinin stratejik hatasini yapmis demektir bence... Bir konuda geri sayim yapip verdigin linkte belle_fb_teasermain yaziyorsan ve akabinde Nokia ile ilgili butun onemli sitelerde Belle beklentisi olusturuyorsan ve sonuc olarak insanlara Belle degil de baska birsey veriyorsa zaten strateji falan dusunecek durumda degilsin demektir...

Nokia bu Nokia 700 tanitimi da yapabilir belki ama ben yine diyorum, Elop olsam su saatten sonra normal gelecek hicbir karar almam, hep kullanici memnuniyetine yonelik sok edici kararlar alirim... Tek cikis yolu bu... 6 ay daha Belle bekleyecek bir Nokia kullanicisi kimseye yeni Nokia tavsiye etmez... Ama Anna guncellemesinden 2 gun sonra Belle guncellemesine kavusmus bir Nokia kullanicisi herkese Nokia tavsiye eder...

2x2=5 (?)

Bu budur... :)

• Beğen
Tepkiler: assortik ve mesut1979

ager34

Üye
Yeni bir şey denemek için hazır mısınız? Son Symbian lansmanı için geri sayım başladı! (bellenin lansmanını yapabilirler bence son symbian lansmanı dendiğine göre en mantıklısı bu)

PriZm

PriZm

Üye
Nokia o kadar strateji hatasi yapti ki, su anda anormal seyler yaparak dikkat cekmek ve mevcut kullanicilarinin begeni ve guvenini yeniden kazanmak zorunda...

Nokia 700 tanitimi yapmak icin geri sayim yapip milyonlari beklentiye sokmaya bence hic gerek yok cunku Nokia 700 diger markalarin en yeni modelleriyle rakabet edecek bir telefon degil... Nokia N9 ve N950 icin bile geri sayip yapip bu kadar insani beklentiye sokmamisti... Bu kadar ilgi toplayip sadece Nokia 700 tanitirsa asil o zaman hayatinin stratejik hatasini yapmis demektir bence... Bir konuda geri sayim yapip verdigin linkte belle_fb_teasermain yaziyorsan ve akabinde Nokia ile ilgili butun onemli sitelerde Belle beklentisi olusturuyorsan ve sonuc olarak insanlara Belle degil de baska birsey veriyorsa zaten strateji falan dusunecek durumda degilsin demektir...

Nokia bu Nokia 700 tanitimi da yapabilir belki ama ben yine diyorum, Elop olsam su saatten sonra normal gelecek hicbir karar almam, hep kullanici memnuniyetine yonelik sok edici kararlar alirim... Tek cikis yolu bu... 6 ay daha Belle bekleyecek bir Nokia kullanicisi kimseye yeni Nokia tavsiye etmez... Ama Anna guncellemesinden 2 gun sonra Belle guncellemesine kavusmus bir Nokia kullanicisi herkese Nokia tavsiye eder...

2x2=5 (?)

Bu budur... :)
o strateji hatalarını yapanda elop efendi.:vur

mesut1979

Üye
slm,dogru söylüyorsun ozggurr arkadas nokia sok kararlar alip müsterilerinin memnuniyetini kazanmak zorunda ,ben kendim bile elop dese ki seneye martta cikcak dese ben bile nokiayi tavsiye etmemama sunu söyleyim ki yüksek ihtimal belle cikacaga benziyor internetteki yazilanlar tamamiyla bu yönde.

nonamex

Üye
Kararları doğru, uygulaması yanlış Elop'un..

Örnek olarak: Elop'un Symbian'ı bırakması doğru bir karar, ama biz bunu 2016'ya kadar güncelleyeceğiz MeeGo wp7 üzerinde çalışacağız diye pat diye açıklayıp insanları telefonundan soğutması yanlış bir uygulama... (+ Geliştiricilerin desteğinide kaybetmeye sebep oldu bu açıklama..)

• Beğen
Tepkiler: 4PuNiSHeR
bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
700 veya belledir başka ne olabilirki

WebStyle

WebStyle

Üye
Hadi inş belle dir. :) Anna'yı daha adam akıllı kullanamadan belle mi çıkacak acaba :ehe

mesut1979

Üye
slm,internette buldugum habere göre nokia 700 , 701 ve belle tanitilacakmis.

erollcelik

erollcelik

Üye
Bence belle yüklü yeni bir model sunacaklar.Açıkçası üstüste iki büyük güncelleme yayinlamaz nokia.

Cruxman

Üye
telefon tanıtabilirler fakat , hiç denenmemiş hiç bir telefonda olmayan bir özelliği sunacaklar gibime geliyor bir telefon için bu kadar sükse yaratmazlar yoksa ...

dedim ama bir yazı okudum burada symbian belle olduğunu açıklamışlar eğer böyle birşeyse harbi yazık :)

erollcelik

erollcelik

Üye
Adı üstünde REKLAM

time_shift

time_shift

Üye
5800 a V60 çıkabilir bence:hmmm

marsoy

marsoy

Üye
bu nokianın sahibi ya ruh hastası ya beynsiz ulan madem tlfon tanıtacam kral gibi n9 çıkardın bu kadar sükseyi ona yap bu kalas gibi tlfona kol bacak koysan ne olcak hayret bişe yaaa

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu açtım son olarak bişey okudum bi haber sitesinde sizinle paylaşmak istedim
"2016'ya kadar Symbian'a destek vermeye devam edeceğinin sözünü veren Nokia, Facebook sayfasından yayınladığı geri sayım sayacında Symbian platformunda "yeni birşey" için 24 Ağustos tarihini işaret ediyor.

Symbian platformundaki bu yeni birşeyin ne olduğu kesin olarak bilinmemekle beraber; Nokia'nın bir süre önce mevcut Symbian^3'lü cihazlar için yayınladığı Anna güncellemesinin halefi olan Belle'in bu tarihte resmi lansmanının yapılması yüksek ihtimal dahilinde görünüyor.

Symbian'ın özellikle bildirimler ve uygulama geçişleri konusunda Android ve iOS'e biraz daha yaklaşmasını sağlayacağı düşünülen Belle güncellemesinin, N9'daki MeeGo sistemindeki temel arayüz olan "swipe" arayüzüne de sahip olabileceği konuşulanlar arasında.

Nokia, geçtiğimiz hafta içerisinde, X7 ve E6'dan sonra N8, C7, E7 ve C6-01 modelleri için Anna güncellemesini ülke ülke yayınlamaya başlamıştı"

Denilmiş Sitede..

hotboy_ist

Üye
Belle imiş... Koydukları flash gerisayım sayacının adını belle yazmış aptallar :)

----------Eklendi @ 23:59:08 ---------- Yazıldı @ 23:57:43 ----------

5800 a V60 çıkabilir bence:hmmm
hoca naptın ya v5 kalmadı artık :) c6-00 da olmasa tüm v5 ler ölecek. Portlar sagolsun...

erollcelik

erollcelik

Üye
reklam reklam

----------Eklendi @ 01:03:08 ---------- Yazıldı @ 01:02:28 ----------

reklamlaaaar

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
bence nokia her zaman olduğu gibi bu iştede zı..cak arkadaşlar..gerçekten benim çok ümidim kalmadı nokia ile ilgili,,öldü resmen intihar etti yani yazık yaa,ben ünive gidiyorum diye c7 almıstım ocakta.ama gün geçtikçe pişmanlık duyar oldum.sanırım 2.sınıfa geçerken değiştireceim çünki böyle gitmiyor..resmi kanallar bize en geç 23 ağustos diyor ama bakıyoruzki 23 ağustosta anna falan yok.hata bizde,çok şımarttık bu firmayi bee :D

teknolocix_777

teknolocix_777

Üye
Hocam biz telefonu aldığımzda s..tık.Gerçi ben doğru yolu buldum gittim bir tane Samsung aldım ama;kardeşim benim kadar şanslı değil.C6-01 ile sürünüyor.

Üst Alt