Nokia Facebook Resmi İnternet Sayfasında Geri Sayım Başladı Ama Neye ? :D

Sponsorlu Bağlantılar

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
bencede symbian belle yi tanıtıp gün verecek 2015 de felan sanırım biz indirmeye başlarız 2016 ya kadarda symbiana destek vereceklermiş zaten :)

----------Eklendi @ 16:14:33 ---------- Yazıldı @ 16:13:20 ----------

evet ya belle yada yeni cihaz tanıtımı yada başka bi yenilik annayla ilgili bişey olacagını sanmıyorum...

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
anlamıyorum ben bu nokiayı ya ve bızlerı anlamıyorum :)))

_ardaa

_ardaa

Üye
Nereye Anna geldi Hasan?

Uruloki

Uruloki

Üye
çoğu ülkeye çıktı misal hindistana ingiltere fransa filan var yani bayağı bir ülkede

Kedi Yavrusu

Üye
yalnız animasyon güzelmiş heee :D

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
evet arda çogu ülkede var almanya ingiltere ırak ismini yeni duydugunuz ülkelerde bile var türkiyede resmi olarak yok Oviden Ve OTA üzerinden bahsediyorum...

_ardaa

_ardaa

Üye
O kadarını biliyoruz zaten tüm satış yaptıkları ülkelere Anna güncellemesi sunulmadan Anna geldi denemez, Anna geldi demek ovi yada OTA, FOTA üzerinden dünya üzerinde ki tüm cihazlar güncelleyebilir demek, Anna sunulmaya başlandı demek daha doğru olur henüz tam olarak gelmedi yani.

cardanadam

cardanadam

Üye
geri sayım olayı bile tartışma konusu oldu ya helal olsun nokia ya

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
O kadarını biliyoruz zaten tüm satış yaptıkları ülkelere Anna güncellemesi sunulmadan Anna geldi denemez, Anna geldi demek ovi yada OTA, FOTA üzerinden dünya üzerinde ki tüm cihazlar güncelleyebilir demek, Anna sunulmaya başlandı demek daha doğru olur henüz tam olarak gelmedi yani.

Haklısın Ama yinede onunla ilgili bişey olabileceğini Sanmıyorum...

akinorta

Üye
yeni cihazları tanıtacak.. (kesin istihbarat)

_ardaa

_ardaa

Üye
Animasyondan yola çıkarak 3D ile ilgili birşey olduğunu söyleyebiliriz bence.

benighted

benighted

Üye
arkadaslar c7 telefonumdan guncellerimi kontrol.edeniyorum.suan.sunucuya baglanamadi.diyor navifirm e bakma imkani olan varsa bakabilirmi tel.den giriyorumda

pensacola

Üye
Yeni Cihazlar Evet ..

RedColt

RedColt

Üye
belleyi tanıtmasınlar birden çıksın hiç beklememiş gibi olalım :D ayıp ama 2 gün bekletilmezki son 10 saatte yapsa neyse :D 3d ile ilgili bir şey ama ne fikri olan var mı?

_ardaa

_ardaa

Üye
3D telefonlar olabilir mevcut kullanıcıya birşey olacağını sanmıyorum, Anna'y bekliyoruz nasılsa bunu da merakla bekleriz artık.

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
olağan üstü bişey beklememek lazım 3D yada Symbian^3 yüklü yeni Telefonlar Hadi Hayırlısı :)

RedColt

RedColt

Üye
3D telefonlar olabilir mevcut kullanıcıya birşey olacağını sanmıyorum, Anna'y bekliyoruz nasılsa bunu da merakla bekleriz artık.

ya ben nnayı yükleyemeden belleyi tanıtırlarsa ayıp olur zaen... mevcut kullanıcıya yöneliktir bence .

ozcangoral

Üye
arkadaşlar adres başlığına dikkatli bakın.adamlar zaten orada belirtmişler belle olduğunu.belleyi tanıtacaklar mı yoksa çıkaracaklar mı anlamadım.ama kesin birşey varsa o da belle

RedColt

RedColt

Üye
arkadaşlar adres başlığına dikkatli bakın.adamlar zaten orada belirtmişler belle olduğunu.belleyi tanıtacaklar mı yoksa çıkaracaklar mı anlamadım.ama kesin birşey varsa o da belle

bana belle gibi gelmiyor :D 3d bir şey

-------------------------------------

nonamex

Üye
Belle :)

Kaynak kodunda aratırsanız da çıkıyor..

Üst Alt