Nokia Facebook Resmi İnternet Sayfasında Geri Sayım Başladı Ama Neye ? :D

Sponsorlu Bağlantılar

aydnzara

Üye
Ya ben nokia'nın yerinde olsam Anna yerine,Belle güncellemesi yayınlardım. Hiç olmasa kendini affettirmiş olurdu!

nonamex

Üye
Belle gelsin ya anna falan istemiyorum ben.:D

Valla Shell 3D'den sonra Belle gözüme hoş gelmedi :) Ama orjinal menüyü hızlı çalışan bir menüyle değiştirirler + üzerinede shell 3d kuruldu mu Symbian'ın arayüz sorunu ilk defa tam anlamıyla çözülmüş olur..

PriZm

PriZm

Üye
Valla Shell 3D'den sonra Belle gözüme hoş gelmedi :) Ama orjinal menüyü hızlı çalışan bir menüyle değiştirirler + üzerinede shell 3d kuruldu mu Symbian'ın arayüz sorunu ilk defa tam anlamıyla çözülmüş olur..

Shell 3d ne kadar ram yiyor?:hmmm

marmaraisland

Üye
saol dostum şimdi gördüm ne iş bu çok mrk ediyorum belkide türkiye anna çıkış saatidir

forbidden5

forbidden5

Üye
When the market for nokia ovi has anna
version of Turkey ? (for nokia N8) Dün, 03:52 Nokia Hello Emre, it should be available by the end of this week ;) Dün, 20:07 Emre Muharremoğlu I hope you are as you said, I'm looking forward for a long
time :) Dün, 20:29 Nokia No worries Emre ;)&Arkadaşlar bu yorumu türkçesi nedir? Nokia sayfasında bir türk arkadaş yapmış?
arkadaş soru sormuş anladığım kadarıyla nokia yetkilileride bu hafta sonuna annanın geliceğini söylemişler arkadaşda umarım dediğiniz gibi olur 4 gözle bekliyorum uzun zamandır demiş dostum yani nokianın verdiği cevap bu hafta sonu kullanılabilir olucak anna diyor

Uruloki

Uruloki

Üye
ama süper yani süper akıyor yuh diyorsun hem efektlerde çok güzel misal millet htc sense deki hava durumunu istiyorsa bunda küçük bir bölümde yağmur animasyonu bulut animasyonu var

• Beğen
Tepkiler: nonamex
PriZm

PriZm

Üye
Bir an önce çıkmasını bekliyorum valla:D(Shell 3D)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
symbian belle.:hmmm

warriorofislam

Üye
Yeni birşey denemek için hazır mısın ? En son sürüm Symbian için geri sayım başladı! :D:D

pRime.

pRime.

Üye
Gpu'yu iphone gibi tam anlamıyla kullanması yeter... Başka bişey istemem.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
kaç saat kaldı :D

semih3408

semih3408

Üye
arkadaşım konuları horlatmaktan ne zevk alıyorsunuz? sorunlu musunuz nedir anlamadım :@

Emil_Ceferli

Üye
ya kardesim boyle kazik yememistim hic! 4 sayfa yorumlari okudum. 4 cu sayfada tarihe baktim, agustos... Bu ne ya.. Bi de sormus, kac saat kaldi diye )))) ya guldurmeyin adami.. Hortlak konu:D

distakjo

distakjo

Üye
geçenlerde aynı konu açılmıştı ama içi boş çıktı? Nedir ki bu mobilim göremiyorum.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
sabah sabah hortlatan arkadaşa iyi kaydım yapmayın :D::D:D

u_cosar

u_cosar

Üye
belki anna ya yeni bir güncelleme gelebilir yada belle mi geliyo ne :ehe

turker10

turker10

Üye
ya kardesim boyle kazik yememistim hic! 4 sayfa yorumlari okudum. 4 cu sayfada tarihe baktim, agustos... Bu ne ya.. Bi de sormus, kac saat kaldi diye )))) ya guldurmeyin adami.. Hortlak konu:D
al benden de o kadar hatta heyecan bile yapmıştım...:ehe
:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: iihhssaann11
iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
Ciak diyecekler :D

Üst Alt