Sen yazarsan kesin olur zatenBuraya yazıyorum... Angry birds gibi b.ktan bi oyunun tanıtımını yapacaklar....

Sen yazarsan kesin olur zaten![]()

Eger bu belle dagitimiysa Elop kesin aramizda, burda biryerlerde bizi takip ediyor demektir...

ben pc de degilim geri sayimi
gorebilen biri kac saat kaldigini
yazabilir mi?
ya mantıklı olun biraz belleyi şimdi yayınlasa 2016 ya kadar ne yayınlıycak bu adamlar annalı yeni telefonlar tanıtılır muhtemelen herkesin avaz avaz belle belle diye bağırması da danny nin sızdırdığı fw yüzünden gelse güzel olur gerçekten ama hiç ihtimal vermiyorum

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızen ihtimal veriyorum, ben Elop olsam yayinlardim, sonrasinda da Skype goruntulu konusma destegi getirirdim... Flash 10 destegi getirirdim...
Yahoo messenger ve MSN icin de goruntulu gorusme destegi getirirdim... Belle QT tabanli ve bunlari yapmasi cok kolay olur... Belle'ye yapilabilecek daha onlarca yenilik var... Meego tablet versiyonunu incele biraz ufkun gelisir, neler cikabilecegini biraz olsun dusunebilirsin.. Belle gelsin de belleden sonrasi icin fikir sikintisi cekmez Nokia merak etmeyiniz![]()