Nokia Facebook Resmi İnternet Sayfasında Geri Sayım Başladı Ama Neye ? :D

Sponsorlu Bağlantılar

aydnzara

Üye
Sayfada yapılan yorumlar,zaten hep belle üzerine olmuş!

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
Belle..

aydnzara

Üye
Bu arada,sözde bugün anna ovi'ye gelecekti. Nokia iptal falan mı etti:)

hotboy_ist

Üye
Buraya yazıyorum... Angry birds gibi b.ktan bi oyunun tanıtımını yapacaklar....

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
ozggurr

ozggurr

Üye
Yeni birsey denemeye hazir misiniz? En son symbian'in piyasaya cikisi icin geri sayim basladi...

to the latest symbian denmin, to the lates symbian device denmemis... bence isletim sistemi... zaten yorum yapanlar gitsinler kendi duvarlarindan linki kontrol etsinler orda da belle yaziyor. Yani eger bu belle bir cihaz ise, Nokia'ya dunya alem sovecek demektir.. Herkes belle beklentisi icinde su anda...

Bence belle...

Cok da yakisir N8'e :)

karasahinemre

Üye
heves yapmayın hayal kırıklığı olmasın nokia ya sayıp sövüyoruz sonra

mfb2

mfb2

Üye
hep belle diyorsunuz adamlara belle yecekler en sonunda gerisayım bitince :sarıl:

ozggurr

ozggurr

Üye
Nokia 700 uzerinden Belle de olabilir ki ben bu isten hic memnun kalmam sahsen, direkt Belle olsa ne muthis bir girisim olmus olur dusunebiliyor musunuz... Nokia kullanan ama bir daha kullanmam diyenlerin en az yarisini tutar bence elinde... Ama sadece Nokia 700 tanitirsa gecmis olsun Nokia'ya.

etherkes

etherkes

Üye
ben pc de degilim geri sayimi gorebilen biri kac saat kaldigini yazabilir mi?

karasahinemre

Üye
ya mantıklı olun biraz belleyi şimdi yayınlasa 2016 ya kadar ne yayınlıycak bu adamlar annalı yeni telefonlar tanıtılır muhtemelen herkesin avaz avaz belle belle diye bağırması da danny nin sızdırdığı fw yüzünden gelse güzel olur gerçekten ama hiç ihtimal vermiyorum

ozggurr

ozggurr

Üye
Eger bu belle dagitimiysa Elop kesin aramizda, burda biryerlerde bizi takip ediyor demektir...

• Beğen
Tepkiler: -omer- ve 4PuNiSHeR
etherkes

etherkes

Üye
ben pc de degilim geri sayimi
gorebilen biri kac saat kaldigini
yazabilir mi?

akondd

akondd

Üye
ne nokia ymış be o kadar insanı meraktan çıldırtıyo

ozggurr

ozggurr

Üye
ya mantıklı olun biraz belleyi şimdi yayınlasa 2016 ya kadar ne yayınlıycak bu adamlar annalı yeni telefonlar tanıtılır muhtemelen herkesin avaz avaz belle belle diye bağırması da danny nin sızdırdığı fw yüzünden gelse güzel olur gerçekten ama hiç ihtimal vermiyorum

en ihtimal veriyorum, ben Elop olsam yayinlardim, sonrasinda da Skype goruntulu konusma destegi getirirdim... Flash 10 destegi getirirdim...
Yahoo messenger ve MSN icin de goruntulu gorusme destegi getirirdim... Belle QT tabanli ve bunlari yapmasi cok kolay olur... Belle'ye yapilabilecek daha onlarca yenilik var... Meego tablet versiyonunu incele biraz ufkun gelisir, neler cikabilecegini biraz olsun dusunebilirsin.. Belle gelsin de belleden sonrasi icin fikir sikintisi cekmez Nokia merak etmeyiniz :)

karasahinemre

Üye
en ihtimal veriyorum, ben Elop olsam yayinlardim, sonrasinda da Skype goruntulu konusma destegi getirirdim... Flash 10 destegi getirirdim...
Yahoo messenger ve MSN icin de goruntulu gorusme destegi getirirdim... Belle QT tabanli ve bunlari yapmasi cok kolay olur... Belle'ye yapilabilecek daha onlarca yenilik var... Meego tablet versiyonunu incele biraz ufkun gelisir, neler cikabilecegini biraz olsun dusunebilirsin.. Belle gelsin de belleden sonrasi icin fikir sikintisi cekmez Nokia merak etmeyiniz :)

bilgim var hepsi hakkında yine de offical anna dan bu kadar kısa sürede belleyi yayaınlamak çok büyük strateji hatası olur

ozggurr

ozggurr

Üye
Nokia icin normal ve siradan olani Nokia 700 tanitimi ki belle kullaniyor Nokia 700...
Nokia icin anormal fakat kullanicilari icin super olani ise belle guncellemesidir ki bence tam vaktidir... Belleyi versin Nokia yeniden tavsiye edilen markalar arasina girer aninda... Su anda kimse kimseye Nokia tavsiye etmiyor.

Üst Alt