Lg Optimus Black Nasıl Önerirmisiniz ? Hakkında Bazı Sorular...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus Black Nasıl Önerirmisiniz ? Hakkında Bazı Sorular...
Optimus Black Alırsam İnternete Girip Online Olarak Dizi,Film İzleyip Oyun Oynayabilirmiyim Kısacası Pc Niyetine Kullanabilirmiyim Veya O fiyata başka telefon mu alsam (Huawei Hariç) Önerilerinizi Ve Yorumlarınızı Bekliyorum...:oke:

----------Eklendi @ 16:54:43 ---------- Yazıldı @ 16:51:48 ----------

Ayrıca Wave 2 Htc Desire Z Bunlar Naasıl Veya O fiyata dediklerimi Yapabilecek başka telefon varmı ?

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]forumda lg optimus black i çok tavsiye ediyorlar. işlemcisi 1ghz galiba video izlersin[/SIZE][/COLOR]

61semih

61semih

Üye
desire z de yanılmıyorsam flash yoktu 800mhzde ıslemcısı vardı ama lg black ı tavsıye ederım beklentılerını karsılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
video izleyebilirsin. :oke:
desire z biraz zayıf kalıyor. Ama klavye artısı var. :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ya arkadaşım 2 konu neden açıyorsun :hmmm

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Sanane Kardeşim Elalemin Derdi Seni Mi Gerdi aDama Bak Arkadaş

trecool

trecool

Üye
wave 2 de iyidir bada 2.0 ile daha iyi olacakmış çok iyi telefon 1ghz işlemci var tavsiye ederim

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Öylede Wave 2 den İnternete girip film dizi izleyip Browser Oyunlar Oynayabilecemmi Flash Desteği Varmı Bunları Yapabilecekse Alim

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Öneririm kesinlikle süper telefon
Durma al

fireman87

fireman87

Üye
Wawe2'de belli başlı sorunlar var gerek 3 tuş sorunu gerek wifi sorunu. Sonra çok başın ağrıyabilir...
Sana tavsiyem optimus black olur verdiğin paranın kurusuna kadar hakeden bi cihaz.. İnternetten istediğini yapabilir android 2.2 froyo işletim sistemi var,
bunun sayesinden google marketten istediğin kadar oyun ve uygulama indirebilirsin dostum.. Sıkılmazsın yani o telefonla buna eminim.. Fiyatına göre oldukça kaliteli bi cihaz..

buket2

buket2

Üye
optimus black olur tavsiyem... 4 inçlik nova display ekranı ile gerçekten süper bir telefon... her uygulamayı rahatça çalıştırabilir, google market sayesinde uygulamaları online bağlanarak ya da indirerek menünü genişletebilirsin. özellikle şarjının uzun gitmesi ve telefon hızının gayet iyi olması oyun, video gibi uygulamaları sorunsuzca çalıştırmanı sağlar. g- tuşu ile telefona gayet güzel hakim olabilir ve menü geçişlerini kolaylaştırabilirsin. telefonda isersen wifi direct var. kamera çekimi çok güzel 2mp ön-5mp arka kameraya sahip

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Wawe2'de belli başlı sorunlar var gerek 3 tuş sorunu gerek wifi sorunu. Sonra çok başın ağrıyabilir... Sana tavsiyem optimus black olur verdiğin paranın kurusuna kadar hakeden bi cihaz.. İnternetten istediğini yapabilir android 2.2 froyo işletim sistemi var,bunun sayesinden google marketten istediğin kadar oyun ve uygulama indirebilirsin dostum.. Sıkılmazsın yani o telefonla buna eminim.. Fiyatına göre oldukça kaliteli bi cihaz..
wawe2 kullanan 3 arkadaşım var hiçbirinde sorun Yok. Tek sorun çok hızlı olması :D

nonamex

Üye
wawe2 kullanan 3 arkadaşım var hiçbirinde sorun Yok. Tek sorun çok hızlı olması :D

Wave2 kullanan 2 arkadaşım var, telefonumda angry birds , fruit ninjayı görünce bunlar niye bizde yok diyorlar :kop:

• Beğen
Tepkiler: fireman87
fireman87

fireman87

Üye
Ocean258

Ocean258

Üye
Sordugun tum soruların yanıtı EVET hocam.. tavsıye ederım 2,5 aydır kullanıyorum bı sıkıntı ıle karsılasmadım bu konularda

nonamex

Üye
Bada için Angry Birds çıktı mı ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt