Wave 1 satılıp lg optimus black alınırmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tayfunkandemir

Üye
    Konu Sahibi
Wave 1 satılıp lg optimus black alınırmı
evet arkadaşlar wave 1 telefonumu satıp lg optimus black almak istiyorum bada dan umudu kestim bu telefonu kullanan arkadaşlar yorum bekliyorum...

----------Eklendi @ 22:12:47 ---------- Yazıldı @ 21:12:16 ----------

arkadaşlar yardımcı olan yokmu

clonexcell

clonexcell

Üye
peki neden umudu kestin?

Tayfunkandemir

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave 1 2 çıkardı o kadar bütün gücünü androide veriyor, iyi uygulamalar paralı, android daha iyi bir sistem bende bunun için androidli fiyatı uygun lp ob almaya karar verdim

clonexcell

clonexcell

Üye
android kadar pofuduk sistem yoktur :) bende android hayranıydım galaxy i9003 2 gün kullandım baya program ve oyun var offf fena demistim, sonra bir gün 1080p videoyu telefona attım :) calısmadı, cevirmeden calıstırmıyordu, wave 1 ve 2 hic dönüstürmeden direk olarak videoyu calıstırmıstı, program nedir? oyun nedir? android ve iphonede cogu oyun 1 dolar civarında iyi olanlar tabi, bada markette de aynen durum böyle, android direk altyapısı linux oldugundan ne yüklersen yükle daha hızlı calıstırabilmesi icin telefonun baslangıcına kopyalar, bu da gereksiz ram ve pil tüketimi yapar. bada sistemde böyle degildir, no tusuna bastıgında otomatik programı kapatır. bu forumda aktif olmamın sebebi güzelce paylasım yapmak fikir tartısmak icin geldim, kardes tavsiyesi android li cep telefonunu sadece oyun icin alıyorsan al baska türlü salla gitsin :)

birde wave ile optimus kıyaslaması vardı youtube üzerinde ekran ve tarayıcı sınamasıydı herhalde arastırmalısın dostum.

• Beğen
Tepkiler: positive+

OğuzcanAbi

Üye
android kadar pofuduk sistem yoktur :) bende android hayranıydım galaxy i9003 2 gün kullandım baya program ve oyun var offf fena demistim, sonra bir gün 1080p videoyu telefona attım :) calısmadı, cevirmeden calıstırmıyordu, wave 1 ve 2 hic dönüstürmeden direk olarak videoyu calıstırmıstı, program nedir? oyun nedir? android ve iphonede cogu oyun 1 dolar civarında iyi olanlar tabi, bada markette de aynen durum böyle, android direk altyapısı linux oldugundan ne yüklersen yükle daha hızlı calıstırabilmesi icin telefonun baslangıcına kopyalar, bu da gereksiz ram ve pil tüketimi yapar. bada sistemde böyle degildir, no tusuna bastıgında otomatik programı kapatır. bu forumda aktif olmamın sebebi güzelce paylasım yapmak fikir tartısmak icin geldim, kardes tavsiyesi android li cep telefonunu sadece oyun icin alıyorsan al baska türlü salla gitsin :)

birde wave ile optimus kıyaslaması vardı youtube üzerinde ekran ve tarayıcı sınamasıydı herhalde arastırmalısın dostum.

|-) android iyidir :oke:

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
lg optimusa
lg destek vermiyor samsungun, wave e verdiği desteği
lg , optimusa vermiyor bada 2 araştırdığıma göre androidi aratmıcak waven ayrı bir havası var baksana lg görünüş itibari ile waveden düşük boş zarar etme wave ne kadar kızsam da güzel telefondan ne bekliyorsun uçmayı daha dur androidde uçmuyor
ea games
gameloft
konamı
rockstar game
quieke de moren
microsoft
la antlaşması olandan cihazdan bahsediyorsun

lg optimusa bir google destek veriyor ama lg kendisi bile kendi ürettiği cihaza destek vermiyor boşver uğraşma kamerası bile o multimedia özellikleri bile wave kadar yok güzel cihaz uğraşmana değmez
haa 2.el galaxy s i9000 al tamam derim o ayrı:bye2:

mustafa1800

Üye
wave 2 king bunu untma androidin alt yapısı tamamlanmış ve artık yeni bşey gelmicek ama bada daha taze işletim sistemi ve üzerine neler kurulur sen hayal et :) samsung dier işletim sistemlerine para vermemek için badayı piyasaya sundu ^^ bu demek oluorki bada üzernde daha çok çalışma yapılıcak :) için rahat olsun samsunga bu konu ben güveniorm ^^

mstf262

Üye
Bada uygulamadan kaybediyor...

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Alırsan alınır tabii sonuçta parayla değil mi :aha:

technoblue

technoblue

Üye
bada samsung'un ek gelir kaynağından başka birşey değildir. android ile yarışamaz. optimus black iyi bir tercih olur. smartphone fiyatı uygun. tasarımı ve özellikleri on numara. nova display ekran var parlaklık müthiş. oyun ve uygulamaları kullanmak oldukça keyifli ve basit. tavsiye ederim.

ghostrider_95

ghostrider_95

Üye
bada samsung'un ek gelir kaynağından başka birşey değildir. android ile yarışamaz. optimus black iyi bir tercih olur. smartphone fiyatı uygun. tasarımı ve özellikleri on numara. nova display ekran var parlaklık müthiş. oyun ve uygulamaları kullanmak oldukça keyifli ve basit. tavsiye ederim.
google babasının hayrı için mi androidi piyasaya sürdü aynı şey android içinde geçerli bada ile ne alıp veremediğin var senin çıkalı 2 sene olmadı ama çok gelişme kaydetti. işletim sistemi samsungun kendisinin olduğu için sonuçta adına leke sürdürmez ayrıca bada 2 ile oyun yapımcıları badaya kayıcak ve mağaza genişliyecek bnce arkadşın teli satması çok kötü olur çünkü wawe 1 çok kalifiye bi telefon ama bana yeni telefon al deseler bnde androide geçerim ama tel şu an iş görüyor hiçte fena değil (h)

mustafa1800

Üye
bada daha yeni çıkmış olmasına rağmen çok yol katetti :) herşeyn 1 anda olması beklenemez sonuçta bu smartphone'ları alanlar ufak tefek marketteki uygulamalara para vermeyi dşünmedn alır die dşünüorm şahsen ben alırken fiyatını pek dşünmem markettekilern ^^

benbarbaros

Üye
arkadaşlar ben bu paralı uygulaması mantığını anlamıyorum... gideriz havaya gidecek para için 5-7 tl parayı hergün veririz. evde demlenen çay varken gider iyi bi kafede bi çaya kahveye 3-5 tl vermesini hiç dert etmeyiz. sırf markası var diye maliyeti 5 tl olan t-hirtlere 50-100 tl vermesini biliriz ve gösteriş yaparız. ama milyarlık telefonlara para verip her zaman elimzin altında olan programlara bir kereliğine 3-5 lira para vermeyi çok görürüz ilginç yani arkadaşlar güzel bi uygulama için bir miktar ücret ödemek bana hiç ağır gelmiyor ha bu arada bazı arkadaşlarımız diyebilirki senin mali durumun iyi yok ben öğrenciyim yapmayın arkadaşlar bu edebiyatlar bu devirde malesef olmaz mali durumum bir çok arakadımdan daha kötüdür.. her neyse bence bada çok ama çok iyi bir sistem ve bada 2,0 ve getirinde yazılacak programlar ile çok daha iyi bir işletim sistemi olacaktır.

son olarak eğer wave 1 den terfi etmek istiyorsan sgs2 dir

myth_1905

myth_1905

Üye
yuh artık lg optimsu black ı bir tek yaşamanız lazım aga kullanmayan bilemezz :oke:

fireman87

fireman87

Üye
Bada ile Android'i karşılaştırmak biraz saçma olmuş.. Eğer alabiliyorsan tabiki optimus black alırsın tavsiye ederim. Bada'nın tam tersine uygulama ve oyun bolluğu yaşarsın.. Nova display ekranıyla ultra parlak bi şekilde oynarsın hemde :) Fiyat olarakta oldukça makul.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt