laptoptan anlayan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bi bakın lütfen ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
laptoptan anlayan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bi bakın lütfen ???
merhaba arkadaşlar aklımda bir laptop warda şu aralar biraz bilgi almam gerekiyor yardımınıza ihtiyacım var... bu sene üniversiteye başlıyorum hazırlık kısmı bitti sonunda. bu yüzden de işime yaraması gereken bir laptop almam lazım. daha çok dosya vs olcak yani hafızası oldukça geniş bi pc olması lazım. öte yandan almışken 6 7 sene götürsün beni performans açısından da güçlü olsun oyunları çalıştırsın istiyodum gterçi laptopta oyun oynamak pek açmıyo beni ama lcd tvye bağlarım olmadı hdmi vs bisürü teferruatı olan bi cihaz buldum ve sizden birazcık bilgi almak istedim. başka laptop önerisi olan arkadaşlarda link veya marka model adı verirlerse sevinirim şimdiden teşekürler.

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
fiyat aralığını söylememişşin ama seninle benzer durumdayım ben bunu seçtim 15 gün önce 1750 tl ye almıştım acelen yoksa sende ucuz denk getir. güzel makine ben memnunum.:good:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
1750 ye nerden ve nasıl aldın yaw =) indirimde falanmıydı ve oyun performansı nasıl memnunmusun ?

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
elektroword'den :) her perşembe günü halk günü gibi birsey oluyor. Stoktarı eritmek için muazzam indirimler oluyor. Aynı pc 3 gun önce 2.249 tl idi. Simdi 2000 tl de..
Acele etmezsen online takip edersen ucuza denk getirirsin.

futbol123

futbol123

Üye

kesinlikle bu notebook ama biraz bekleyin derim bu hafta indirime giren laptoplar kesin olucak

EmWiLWiZaRD

EmWiLWiZaRD

Üye
Asus g74s öneririm fiyatı çok olabilir, ağır da olabilir ama mükemmel bir laptop.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
Asus g74s öneririm fiyatı çok olabilir, ağır da olabilir ama mükemmel bir laptop.

11bin lira mı :D aman tanrım tamam süper bi makine ama o fiyat beni aşar dostum araba alırım daha iyi

EmWiLWiZaRD

EmWiLWiZaRD

Üye
ben oyungezer dergisinde tanıtımını gördüm orda 5,366 tl yazıyordu. o sitede yazan 11 bi tl olan bilgisayar MONSTER® X7200 Gaming Station.

delrico

delrico

Emekli Yönetici
arkadaşlar size tavsiye oyun için laptop alacaksanız ACER tercih etmenizi öneririm ;)

lord1902

Üye
Asus K53SV-SX071V

Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
Asus K53SV-SX071V

gerçekten güzel cihazmış dostum sağolasın önerin için aklımda buluncak bu makine asus almayı düşünmediğim halde bu cihazı bakmayı düşünyorum =) umarım ben alana kadar biraz daha düşer fiyatı çünkü özellikleri gerçekten güzel.

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
kesinlikle bu notebook ama biraz bekleyin derim bu hafta indirime giren laptoplar kesin olucak
arkadaşın bu pc hiçbir ise yaramaz. Bu adam bu pcyi kırar...

mrtyzc

mrtyzc

Üye
ben bu bilgisayarı gold dan 1000 tl ye almıştım cok da memnunum

wildtiger223

wildtiger223

Üye
buna bak bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt