Merhaba Arkadaşlar Yardımlarınıza İhtiyacım var ?

Sponsorlu Bağlantılar

MAKaraoglu

MAKaraoglu

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Arkadaşlar Yardımlarınıza İhtiyacım var ?
Merhaba Benim Adım Mehmet,

Arkadaşlar Ben Bir Bilgisayar Bilişim Üzerine Dükkan Acmak İstiyorum En Başta Söyleyeyim, İşte Vergisi Çok Cartı Çok Curt var Yan yattı Gemi Battı Muhabbetleri Olmasın Bu İşte Beni Aydınlatacak insanların Cevaplarına İhtiyacım var.

Dükkan İç Rafları Malzemeleri Nereden Bulabilirim.
Ve Ürünleri Nereden Almamı Tavsiye edersiniz ?

Ayrıca Mükemmel Bir de Tabela Yaptıracağım Yani Kesesi Olanıda Düşüneceğim Olamayanıda.

15 BİN TL'de BÜTÇEM VAR

1. Artık Yaşım 23 ve Hz. Peygamber Efendimizin'de dediği gibi Rızkın 10'da 9'u Ticarettedir.
ve bende ticarete adım atmak istiyorum,
tecrübe konum şudur 4 farklı firmada bilgisayar üzerine çalıştım az cok dükkan şirket yönetmişliğim var acacağım dükkanda 2 kişi 17 yaşında kardeşim var ellerinizden öper onunla beraber yöneteceğim ve en başından onuda bu işe ortak edeceğim

Dükkanda Yapılacak İşler Sırayla Şunlar.
1. Dükkan İçersinde Ürün Satışı Müşteri Bağlama Maksatında Cüzzi Miktarlarla Klavye Mouse Kulaklık Vs Vs
2. Kamera Sistemleri Olacak Kurulum Teknik Destek Bakım Sıfırdan Kurulum Keşif Gibi.
3. Alarm Sistemi Kurulum Teknik Servis Vs vs
4. Dükkanda Teknik Destek Kasa Format Notebook Format. vsvs
5. Elektronik tamir bilgim yettiği kadarına ama bi chipset değişimi yapamam.
6. uydu sistemleri merkezi sistem sıfırdan kurulum vs vs
7. Kurumsal Firmlara Server Pc Bakımları Aylık Olarak Anlaşma.
8. Seyrekde olsa Dış Pc Teknik Servis.
9. ve Web masterlık yapmak istiyorum iyi derecede wordpress joomla tarzı aracı yazılımlarda mükemmel işler cıkarıyorum diyebilirim
10. aynı zamanda Google Seo'dada Çok Etkiliyimdir.
11. MaxiCep'in Verdiği Tecrübe İle :) ios FirmWare Gibi Vs Şeyleri Cok iyi yapıyorum
12. Aynı Zamanda Android Kilit Kırma Uygulama Yükleme FirmWare Vs vs Cok Sacma Gelsede Dışardakiler İçin Bir Ölüm

Dükkanın Acıldığı Gün Bulunduğum Semtte Güzel Bi Broşürle 3000 Gecik Esnafa Broşür Dağıttırsam.
ve 2 hafta sorada kişisel olarak evlere binalara dağıttırsam benım için bir katkısı olurmu ?

Soru 2. Bu Bilgilerime Rağmen Bu Dükkan Sizce Yürümezmi ?
Soru 3. Dükkanın Bulunduğu Yer İse İstanbul / Pendik / Esenyalı Mah.
Soru 4. Ve Doğma büyüme bu semtte ve pendikde olan biriyim. yani en azından bi yarısını tanıyoruz tansıyoruz diyebilirim.

Ve Etrafım 1 adet bilgisayarcı var coğu insanda tercih etmiyor aynı zamanda ilerki dönemlerde casper'ın Teknik Destek Bayisi Olmak istiyorum Sizce Nasıl Bu Düşünceyede şurdan kanaat getirdim genelde gördüğüm tüm şahıslar casper'ı Tercih ediyor Burda Ve Yakın Mevkilerde Hiç casper bayiye rastlmadım ?

Sizce Gözüm Kararmış Olmasına Rağmen Bu Düşüncelerim Sizce Nasıl ?

Son düzenleme:

Üst Alt