Symbian Belle Ev Ekranı Artık S60v5 Lerde (Gdesk,SBPShell Değildir)

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
çok sevindim Blackhawk1111 :oke:

----------Eklendi @ 13:24:43 ---------- Yazıldı @ 13:22:47 ----------

MaRJiNaL45 telefon hafızasına kurarsan daha iyiy olur sorun olabiliri magazadan bişi indirriken qt görmez hafıza kartına kurdgun için o yüzden tel hafızasına kur yanlız 10-15 mb arası tel hafızasında yer kaplar söyliyim

calypso16

calypso16

Üye
şu jbaktaskman dediğin programı koysana onu yükleyip bakayım,ya işte işe yarayacak bi kısayol radyo,ajanda olsa yeter

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
Qt Mobility v1.1.3 bunu yüklemeye calıştığımda hata veriyor programı yüklerken de Qt mobility eksik diyor ama yüklemede izin vermiyor

sorun düzeldi

anılbaran

anılbaran

Üye
program ayarlarını söyliyim jbak taskman açtınız ordan sol menü ye girin/ayarlar/program ayarları/orda cıkan şeylerin cogua tik koyun simgeleri kapat diyen şeye tik koymanıza gerek digerlerine koyabildiniz kadar koyun

ayarlarını kayedin daha sonra tekrar jbaktasman na ilk girdinizde sol altaki menü ye tekrar girin ordan araclar girin/uygulama çalıştıra girin daha sonra orda uygulamalar gözükecektir orda istedininz uygulamanın üzerine gelin uygulama bilgisi deyin karsınıza o uygulamanın uid si çıkcaktır

calypso16

calypso16

Üye
program ayarlarını söyliyim jbak taskman açtınız ordan sol menü ye girin/ayarlar/program ayarları/orda cıkan şeylerin cogua tik koyun simgeleri kapat diyen şeye tik koymanıza gerek digerlerine koyabildiniz kadar koyun

ayarlarını kayedin daha sonra tekrar jbaktasman na ilk girdinizde sol altaki menü ye tekrar girin ordan araclar girin/uygulama çalıştıra girin daha sonra orda uygulamalar gözükecektir orda istedininz uygulamanın üzerine gelin uygulama bilgisi deyin karsınıza o uygulamanın uid si çıkcaktır
büyüksün,adamsın 2 saat uğraşacaktım nerden görürüm diye

calypso16

calypso16

Üye

hallettim mesajlar ve işlem kaydını koydum çalışıyor ama simgeler değişmedi,olsun o kadar artık yaptık ya bu kadar yalnız kapatıp açtım telefonu öyle gördü

anılbaran

anılbaran

Üye
vala simgeleri bende degiştiremdim ama yapabilirsem söylerim

calypso16

calypso16

Üye
jbaktaskman'da her uygulamayı işaretledim ama dediklerin hariç ama hepsi gözükmüyor ya da ben bulamadım

----------Eklendi @ 14:18:04 ---------- Yazıldı @ 14:17:20 ----------

uid'sileri yani

anılbaran

anılbaran

Üye
jbaktaskman'da her uygulamayı işaretledim ama dediklerin hariç ama hepsi gözükmüyor ya da ben bulamadım----------Eklendi @ 14:18:04 ---------- Yazıldı @ 14:17:20 ----------uid'sileri yani
hepsi gözükür bi yerde hata yapmış olabilirsin dur ben bidaha anlatıyım birazdan

----------Eklendi @ 15:04:51 ---------- Yazıldı @ 14:59:21 ----------

:D arkadaşlar kısayolların iconlarını degiştirmeyi buldum yanlız sanırsam png olması lazım icon formatı bakın şimdi dosya yöneticisi/hafıza kartı/görüntüler/hspro/shortscuts bu kısayol içindi şimdi bide duvar kagidını degiştirmek için ise dosya yöneticisi/hafıza kartı/görüntüler/hspro/wallpapers

calypso16

calypso16

Üye
hepsi gözükür bi yerde hata yapmış olabilirsin dur ben bidaha anlatıyım birazdan

----------Eklendi @ 15:04:51 ---------- Yazıldı @ 14:59:21 ----------

:D arkadaşlar kısayolların iconlarını degiştirmeyi buldum yanlız sanırsam png olması lazım icon formatı bakın şimdi dosya yöneticisi/hafıza kartı/görüntüler/hspro/shortscuts bu kısayol içindi şimdi bide duvar kagidını degiştirmek için ise dosya yöneticisi/hafıza kartı/görüntüler/hspro/wallpapers
aynen zekan süper çalışıyor şerefsizim şimdi icon bulup koymalı

anılbaran

anılbaran

Üye
calypso 16 arkadaşım baştan anlatıyorum 1.jbaktaskman actın sol alt köşede menü/ayarlar/program ayarları/ şimdi orda bi sürü kutucuk lar var onlara tik koymanı istiyom fakat simgeleri kapat denen şeye tik koyma sonra sol alt köşedeki tamama bas şimdi karşımıza j bak taskman ı ilk actıgımız ekran gelir tekrardan sol alt köşedei menü ye tıkla sonra ordan araclara tıkla sonra uygulama çalıştır a tıkla şimdi orda gördün şeyler telefondaki tüm uygulamalardır herhangi birinin üzerine geliyosun daha sonra ekranın sol alt köşesindeki menü yazan yere tıkla ordanda uygulama bilgisine tıkla orda 2. Sırada uıd:karşısındaki kod u yaaazacan bu kadar not: dedigim gibi simgeleri kapat kutucugu hariç hepsine tik koyacaksın umarım işe yarar arkadaşım

calypso16

calypso16

Üye
calypso 16 arkadaşım baştan anlatıyorum 1.jbaktaskman actın sol alt köşede menü/ayarlar/program ayarları/ şimdi orda bi sürü kutucuk lar var onlara tik koymanı istiyom fakat simgeleri kapat denen şeye tik koyma sonra sol alt köşedeki tamama bas şimdi karşımıza j bak taskman ı ilk actıgımız ekran gelir tekrardan sol alt köşedei menü ye tıkla sonra ordan araclara tıkla sonra uygulama çalıştır a tıkla şimdi orda gördün şeyler telefondaki tüm uygulamalardır herhangi birinin üzerine geliyosun daha sonra ekranın sol alt köşesindeki menü yazan yere tıkla ordanda uygulama bilgisine tıkla orda 2. Sırada uıd:karşısındaki kod u yaaazacan bu kadar not: dedigim gibi simgeleri kapat kutucugu hariç hepsine tik koyacaksın umarım işe yarar arkadaşım
teşekkürler aynen dediğin yerde buldum bu sefer çözdük kardeşim tekrar sağol bende png icon arıyordum

----------Eklendi @ 15:31:52 ---------- Yazıldı @ 15:30:48 ----------

internette

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlar QT 4.7.3 var ama mobility yok:( nerden bulabilirim forumda aradım bulamadım:(

anılbaran

anılbaran

Üye
Arkadaşlar QT 4.7.3 var ama mobility yok:( nerden bulabilirim forumda aradım bulamadım:(
tam yerine geldin 2 dk bekle

----------Eklendi @ 15:48:44 ---------- Yazıldı @ 15:43:42 ----------

burdaki qt sırasıyla kur hepsini telefon hafızasına kur daha önceden qt yu kurduysan onları kaldır sonra kur bu arada telefon hafızandan 10-15 mb yer dostum

----------Eklendi @ 15:51:22 ---------- Yazıldı @ 15:48:44 ----------

teşekkürler aynen dediğin yerde buldum bu sefer çözdük kardeşim tekrar sağol bende png icon arıyordum----------Eklendi @ 15:31:52 ---------- Yazıldı @ 15:30:48 ----------internette
png icon aramana gerek yok öncelikle cihazın hacklimi ? Şuan png iconla ilgili çalışma yaoıyom da olursa kolay yoldan png leri bulcam

PriZm

PriZm

Üye
:S ben E: ye kurulan qt yi kurmuştum da napcaz kaldıracaz artık:S

Üst Alt