C6-00, C5-03, 5230, 5235, 5250, N97 mini Güncelleniyor! [29/06/2011]

Sponsorlu Bağlantılar

ozgunb

ozgunb

Üye
bence nokia cfw atılamayan tellere çıkardı. Atılabilenler nasıl olsa cfw atar diye uğraşmadı

PureFood

PureFood

Üye
Alakası yok.
5230a cfw var sanırım n97miniye de var.

anılbaran

anılbaran

Üye
bence çıkması lazımdı bizim arkadaşta 5230 var son güncellemeyi yükledi n8 kilidi bilen var:D yada bizimki annayla beraber cıkcak bi ara nokia yı arayıp sorucam yerer arık yada mail atcam hayır cfw kullanıyom ama genede cıksın istiyom :D

Joker.

Joker.

Üye

Ya senin tel. sakat, bu kadar kişi kurdu güncelledi seninki C5-03 yerine C5-00 ya da daha başka bişey olmasın :D :D
Güncelleyenlerin hepsinde hack var bende yok ben hack sız olduğundan gelmiyor olabilir ve c5-03 olduğuda emini :yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

PureFood

PureFood

Üye
Güncelleyenlerin hepsinde hack var bende yok ben hack sız olduğundan gelmiyor olabilir ve c5-03 olduğuda emini :yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

Patron güncelledi hacksiz onunki sanırım baya da oldu güncelleyeli, bu kadar kişi güncelledi forumda hackli pek c503 görmedim zaten bi tek just hack it yöntemi var. onun da alakası yok çünkü cfw değil.

'Patron

'Patron

Üye
hackle alakası yok guncelleyelı 1 ay olacak nerdeyse. berkant cimrimisin hacı gıt teleofncuya yaptır dıyoruz ya ana kaç ettı bu konuda kaçtane konu açtın kaçtane yorum yaptın. elımızden gelenı yaptık olmadı işte:kotu:

ozgunb

ozgunb

Üye
belki operatör sürümüdür senin c5.

gofrettin76

gofrettin76

Üye
Nokia her yönden bitmiş bir markadır artık..

PureFood

PureFood

Üye
hackle alakası yok guncelleyelı 1 ay olacak nerdeyse. berkant cimrimisin hacı gıt teleofncuya yaptır dıyoruz ya ana kaç ettı bu konuda kaçtane konu açtın kaçtane yorum yaptın. elımızden gelenı yaptık olmadı işte:kotu:

:ehe :naughty:

anılbaran

anılbaran

Üye
hiç te bilee ;)

ozgunb

ozgunb

Üye
Anna çıktı, sıra bizde.

phasan

phasan

Üye
benimkisinde var güncelleştirme nokıa n97

Fear_Boy181

Üye
Ya arkadaşlar bu c6 nın güncellemesi çıktıda benmi bulamıyorum. Anlamadım gitti bu başlık 2 aydır duruyo hala deneyemedik :)

Joker.

Joker.

Üye
Nekadar süre geçer adam telefonu aldımı bir güncelleştirmde için1hafta bekleyemem güncelleştirme gözükünce en fazla 1saat sürüyomuş güncelleştirmesi yani 1saat 1haftaya eşitmidir

lordomax

lordomax

Üye
arkadaölar cogu kisi video izleyememekten yakiniyor ama ben destop sekilde v40 guncellemesinde cogu videoyu rahatca izleze biliyorum sorunmu bende :bilmm

edit:
almanyadan yaziyorum yazi seklim icin pardon

mangdaşire

mangdaşire

Üye
şu v60 geldigi gün burayı düşünemiyom.ana baba günü olacak buralar :islik

Üst Alt