Güncelleyenlerin hepsinde hack var bende yok ben hack sız olduğundan gelmiyor olabilir ve c5-03 olduğuda emini
Ya senin tel. sakat, bu kadar kişi kurdu güncelledi seninki C5-03 yerine C5-00 ya da daha başka bişey olmasın![]()

Güncelleyenlerin hepsinde hack var bende yok ben hack sız olduğundan gelmiyor olabilir ve c5-03 olduğuda emini![]()
Güncelleyenlerin hepsinde hack var bende yok ben hack sız olduğundan gelmiyor olabilir ve c5-03 olduğuda emini![]()
hackle alakası yok guncelleyelı 1 ay olacak nerdeyse. berkant cimrimisin hacı gıt teleofncuya yaptır dıyoruz ya ana kaç ettı bu konuda kaçtane konu açtın kaçtane yorum yaptın. elımızden gelenı yaptık olmadı işte![]()

Nokia her yönden bitmiş bir markadır artık..
aynenAnna çıktı, sıra bizde.
Nekadar süre geçer adam telefonu aldımı bir güncelleştirmde için1hafta bekleyemem güncelleştirme gözükünce en fazla 1saat sürüyomuş güncelleştirmesi yani 1saat 1haftaya eşitmidirhackle alakası yok guncelleyelı 1 ay olacak nerdeyse. berkant cimrimisin hacı gıt teleofncuya yaptır dıyoruz ya ana kaç ettı bu konuda kaçtane konu açtın kaçtane yorum yaptın. elımızden gelenı yaptık olmadı işte![]()
5800 a da güncelleme haftaya gelceği kesinmi