N8 Ekrandaki Kırmızı Noktalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
iphone = ekstra para + az özellikler;)

daha iphonenin ayarlar menüsünde bile ayarlanıcak çok az şey var

bluetooth zaten sadece iphoneler arası çalışıyor

e ben bu telefona neden 2000 küsür para vereyimki?:hmmm

N8 ekranına gelirsek o bütün Symbian^3 lerde var kapasitif + gorilla glass olduğu için problem etmeye gerek yok:)

nonamex

Üye
Siyah çizgiler var ama kırmızı noktalar yok, bu kırmızı nokta nedir merak ettim asıl ben ?

_ardaa

_ardaa

Üye
bende ne siyah çizgi ne de kırmızı nokta yok, ilk aldığımda üstünde ki jelatini açmamış olmamın etkisi var mı acaba:)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
wala bende de yok kırmızı cizgi

PriZm

PriZm

Üye
fabrikasyon hatasımı yani?

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
Arkadaşlar N8'de görüdüğünüz o malum parlak noktalar ve çizgiler baklava dilimi şeklinde bütün n8lerde ve hatta ve hatta bütün dokunmatik ekran özelliği olan telefon,tablet pc,monitör vb. her türlü cihazda var sorun fln yok.inanmayan teknosa electroworld veya diğer elektronik cihaz satışı yapan mağzalara gidip hepsine güçlü bir led ışık doğrultup test edebilir.

Buda basit bir dokunmatik ekranın çok zor farkedilen acı ama gerçekleri... :D

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
bende ne siyah çizgi ne de kırmızı nokta yok, ilk aldığımda üstünde ki jelatini açmamış olmamın etkisi var mı acaba:)
bana kalırsa jelatin görüntüyü o kadar bozuyorki o nktaları görememen normal

SilentOne

SilentOne

Üye
bu iphone fanlarını çözebilmiş değilim Conan Obrien ın bi esprisi vardır iphone ilgili sürekli olarakda yapar izleyen varsa bilir :) 2 ay sonra daha ince ve daha berbat kameralı olanıyla değiştirilen nedir sorar ve seyirciler hep bir ağızdan malum markayı söyler :D n8 ve iphone 4 video kıyaslamasına girmen ayıp bence :D nokia ya kaliteli değil demişsin onada şöyle bi cvp veriyim arkadaşım iphone 4 ü çay içdiğimiz masadan düşürdü ve gözlerimin önünde camı patladı koşarken cebimden düşer c6-01 1 metre kadar asfaltta sürüklendi inanın bir çizik dahi yok kalite konuşulucaksa bence burda nokia konuşmalıyız

aga c6-01 dion aldıqım 2. günü elimden düştü fayansı çatlattı telde çızık yok

• Beğen
Tepkiler: forbidden5 ve ~N.A.W.Y~

debug06

Üye
arkadaşım anlattığın bu kırmızı noktalar bana piksel hatası gibi geldi.
yani ne yazıkki ölü piksel.
bence sen telefonun arka fonunu değiştir bide öyle bak yani değişik renklerde çıkıyormu.
mavi yak bak kırmızı noktalar varmı varsa o noktalar başka renkleremi dönüyor.
beyaz yap sarı yap dene

ama bu nokalar belli renklerde varsa ne yazıkki ölü piksel yani piksel hatası.
fabrikasyon sorun.
sen telefonu alalı eğer 30 günü geçmemişse değişim iste
30 günü geçtiyse ver servise %100 değiştirip verirler çok canını sıkma.

----------Eklendi @ 19:40:27 ---------- Yazıldı @ 19:37:39 ----------

arkadaşım anlattığın bu kırmızı noktalar bana piksel hatası gibi geldi.
yani ne yazıkki ölü piksel.
bence sen telefonun arka fonunu değiştir bide öyle bak yani değişik renklerde çıkıyormu.
mavi yak bak kırmızı noktalar varmı varsa o noktalar başka renkleremi dönüyor.
beyaz yap sarı yap dene

SON OLARAK aynı telefondan bul bak ondada varmı varsa doğal bişey yoksa servis
canını sıkma

ama bu nokalar belli renklerde varsa ne yazıkki ölü piksel yani piksel hatası.
fabrikasyon sorun.
sen telefonu alalı eğer 30 günü geçmemişse değişim iste
30 günü geçtiyse ver servise 0 değiştirip verirler çok canını sıkma.[/QUOTE]

PriZm

PriZm

Üye
eğer bu kırmızı pikselden Kullananların %90 ında varsa fabrikasyon hatasıdır:(

benim 5800 ımda hiç öyle birşey yok pırıl pırıl:D sanırım basmatik olduğundan:D

forbidden5

forbidden5

Üye
vurmatik demek istedin heralde :D:D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
realplayer2

realplayer2

Üye
iphone i savunan çık dışarı burda senin yerin yok bildiğin bilgisayar n8 işte nokia türkiye sitesinde paket içeriğine bi bak istersen aksesuarlar ve n8 cep bilgisayarı yazıyo hdmı çıkışı ve harici disk (flash bellek, hard disk) takılabilmesi cabası xenon flaşa hiç laf yok zaten kamera ise çektiği bi resim 3-4 mb yer tutuyo hangi tel bunu yapabilir dolby digital ses teknolojisine ne diyeceksin ya say say bitmiyo işte:):)

ALpeRTunGa_

ALpeRTunGa_

Üye
Piksel hatası falan değil arkadaslar gorilla glass ve kapasitif dokunmatik ekranın nameleri bunlar. bildiğniiz gibi N8 imizin ekranı vücudumuzdaki negatif elektrikle calısıyor. ekran üzerinde dokunulan yere elektronların iletilebilmesi için belirli veeşit aralıklarla elektrotlar yerleşik bulunuyor. bu elektrotlar sisteme gelen enerjiye göre belirli bir algoritmayla işlenip karsımıza görsel olarak yansıyor örneğin dokunmatik klavyeden a tusuna bastığımızda a nın yazılması gibi. Şimdi diyeceksiniz "ayfon"dada var sg2 dede. evet var var ammaa gorilla glass yok ;) o konuyuda acmak gerekirse n8 in kapağını eline alıp inceleyen bilir. ;) amoled ekran üzerine ekstra olarak yerleştirilmiş kapasitif dokunmatik ekran ve onun üzerindede gorilla glass. yerleştirilen camın odağı ve yoğunluğu yüzünden belirli bi acıdan baktığımız zaman kapasitif d. ekranın üzerindeki elektrotları görebiliyoruz. Kesinlikle fabrika hatası değildir hiç bir sorunda teşkil etmez.

debug06

Üye
elimde n8 var bende neden o kırmızı noktalar asla görülmüyor.

ALpeRTunGa_

ALpeRTunGa_

Üye
ekran parlaklığını en yükseğe getir ve sadece beyaz bir resim aç daha sonra ekranı dikey ve yatay olarak hareket ettir illaki görülecektir ;)

debug06

Üye
3 tane n8 ile dediğini yaptık sadece ben değil arkadaşlarla beraber ama üzgünüm kırmızı nokta yok :)

ALpeRTunGa_

ALpeRTunGa_

Üye
kırmızı olması sart degıl yesıl ve sarıda olabilir bu 3 ana renkten bırı.. Ve iddaa edıyorum ıllaki vardır n8 de :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt