Dampierre
Üye
N8 Ekrandaki Kırmızı Noktalar
Sadece bendemi var bilmiyorum ama ekranın her yerinde kare şeklinde belirli aralıklarla dizilmiş kırmızı noktalar var. Tam kırmızı değil saydam kırmızı karışık. Özellikle ekran beyazken çok belli oluyor. Kapasitif olduğu için falandır dedim arkdaşlarımın itouch larına baktım, hiçbirinde yok o noktalardan. Ekranınıza bakıp sizdede varmı söylerseniz çok iyi olur benim için. Garantiye yollamayı düşünüyorum.
----------Eklendi @ 21:09:50 ---------- Yazıldı @ 21:08:59 ----------
Noktalar çok küçük telefonun ekranı beyazken sağa sola çevirince daha net gözüküyor.
----------Eklendi @ 21:31:01 ---------- Yazıldı @ 21:09:50 ----------
Biraz araştırma yapayım dedim forumda açılmış konuları gördüm aynı olayla ilgili. Sorun değilmiş hepsinde varmış. Konu kirliliği için pardon. Konu kilit
----------Eklendi @ 21:09:50 ---------- Yazıldı @ 21:08:59 ----------
Noktalar çok küçük telefonun ekranı beyazken sağa sola çevirince daha net gözüküyor.
----------Eklendi @ 21:31:01 ---------- Yazıldı @ 21:09:50 ----------
Biraz araştırma yapayım dedim forumda açılmış konuları gördüm aynı olayla ilgili. Sorun değilmiş hepsinde varmış. Konu kirliliği için pardon. Konu kilit
hahhh ..dandik ekran yaptı 5 dakkada yılların nokiasına
N8 in video performansına laf eden kişilerin hiç n8 kullanmadığı belli oluyor. N8 30 fps 720p video çekebiliyor 14000 bit rate ile. Lütfen bana bu kadar iyi video çekn bir telefon söyleyin.Bu değerler camerapro ile.