N8 Ekrandaki Kırmızı Noktalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
N8 Ekrandaki Kırmızı Noktalar
Sadece bendemi var bilmiyorum ama ekranın her yerinde kare şeklinde belirli aralıklarla dizilmiş kırmızı noktalar var. Tam kırmızı değil saydam kırmızı karışık. Özellikle ekran beyazken çok belli oluyor. Kapasitif olduğu için falandır dedim arkdaşlarımın itouch larına baktım, hiçbirinde yok o noktalardan. Ekranınıza bakıp sizdede varmı söylerseniz çok iyi olur benim için. Garantiye yollamayı düşünüyorum.

----------Eklendi @ 21:09:50 ---------- Yazıldı @ 21:08:59 ----------

Noktalar çok küçük telefonun ekranı beyazken sağa sola çevirince daha net gözüküyor.

----------Eklendi @ 21:31:01 ---------- Yazıldı @ 21:09:50 ----------

Biraz araştırma yapayım dedim forumda açılmış konuları gördüm aynı olayla ilgili. Sorun değilmiş hepsinde varmış. Konu kirliliği için pardon. Konu kilit

emreipekci

emreipekci

Üye
Benim ekranda beyazken yatay çizgiler oluşuyo. Nokia çalışanı bir abi var forum da ona sordum ekrannin değişmesi gerekir dedi. Geçen verdim değiştirmediler sanırım onardilar bir müddet sonra yeniden başladı. Şimdide teli verip hem uzun süre ayrı kalmaktan hemde parça değişim içi açılacak diye gönlüm el vermiyo. Bi garip durum içimi dökeyim dedim :) :)

slant1111

slant1111

Üye
bndede kare kare çizgiler var..bu amoled ekranın özelligi diye düşünüyorm.

nonamex

Üye
Kırmızı nokta yok bende.. Siyah düz çizgiler, beyaz bir ekrandayken belirginleşiyor sadece o kadar.

mc_mfi

Üye
aslımda kapasitif olmasından ama dandikliğinden iphone,itouch yada s-s2 de görmezsiniz nokia sandığınız kadar kaliteli deil

_ardaa

_ardaa

Üye
aslımda kapasitif olmasından ama dandikliğinden iphone,itouch yada s-s2 de görmezsiniz nokia sandığınız kadar kaliteli deil

tabi tabi öyledir haklısın en büyük iphone sgs2.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve FastBreaker
Anußis

Anußis

Üye
onlar kapasitif ekranın ısıya duyarlı ekran özelliği ... diğer telefonlardan farklı bi şekilde yapılmış o yüzden arka plan beyaz olunca saydam saydam belli oluyor her n8de var tabi dikkatli bakana yoksa gözükmez. ayrıca ben 4 ay önce açmıştım böyle bi konu endişeniz olmasın

----------Eklendi @ 00:33:03 ---------- Yazıldı @ 00:32:02 ----------

bu arada kamerası 5mp olupta bluetooth ile diğer hiç bir telefona dosya gönderimi yapamayan 1800 tllik telefonu almakta mallık ona bakarsan

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, forbidden5 ve FastBreaker
FastBreaker

FastBreaker

Üye
5mp + iğne ucu kadar flash :d:

• Beğen
Tepkiler: forbidden5

Kedi Yavrusu

Üye
5mp + iğne ucu kadar flash :d:
c5-00 ile aynı flash. o flash 5800'ın çift flaşından daha güçlü patlıyor.kamera konusuna gelirsek. n8 12mpx kamera ile 720p video çekerken, iphone4 5mpx kamera ile 720p video çekiyor + n8 saniyede 24 kare çekerken iphone 4 30 kare çekiyor.tüm bunların üstüne n8 daha sonra çıktı, iphone4 daha önce çıktı, şimdilerde iphone 5 geliyor.

nonamex

Üye
c5-00 ile aynı flash. o flash 5800'ın çift flaşından daha güçlü patlıyor.kamera konusuna gelirsek. n8 12mpx kamera ile 720p video çekerken, iphone4 5mpx kamera ile 720p video çekiyor + n8 saniyede 24 kare çekerken iphone 4 30 kare çekiyor.tüm bunların üstüne n8 daha sonra çıktı, iphone4 daha önce çıktı, şimdilerde iphone 5 geliyor.
Ayfon'un cektigi video lar bariz bir sekilde N8'den kotu

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve FastBreaker
Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
ya konuyu nasıl bu kadar saptırabildiniz :D N8 in video performansına laf eden kişilerin hiç n8 kullanmadığı belli oluyor. N8 30 fps 720p video çekebiliyor 14000 bit rate ile. Lütfen bana bu kadar iyi video çekn bir telefon söyleyin.Bu değerler camerapro ile.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
bndede aynı sorun çizgiler var :|

rafet383838

rafet383838

Üye
merak ettım nasıl bı cızgı bunlar

ALpeRTunGa_

ALpeRTunGa_

Üye
çizgiden ziyade en basit acıklaması" kapasitif dokunmatik ekran" olmasıdır. orada gördüklerimizde ekran üzerine yerleştirilmiş elektrotlardır. aslında görmememiz gerekir görmemizin sebebide bana göre gorilla glass hani o ayfonda olmayandan :D ikincisi N8 kalitesi kötü diyen arkadasa sesleniyorum FİYAT KALİTE DEĞİLDİR. ;)

Anußis

Anußis

Üye
videodan bahsettiğimi hatırlamıyorum ancak ... nokia bas bas bağırıyor en iyi kameralı telefon bende diye ;)

----------Eklendi @ 01:49:52 ---------- Yazıldı @ 01:48:06 ----------

bu arada nede olsa led flaş yani x-enonun yanında olması hatta söz konusu olması bile ayıp :D

• Beğen
Tepkiler: ALpeRTunGa_
forbidden5

forbidden5

Üye
bu iphone fanlarını çözebilmiş değilim Conan Obrien ın bi esprisi vardır iphone ilgili sürekli olarakda yapar izleyen varsa bilir :) 2 ay sonra daha ince ve daha berbat kameralı olanıyla değiştirilen nedir sorar ve seyirciler hep bir ağızdan malum markayı söyler :D n8 ve iphone 4 video kıyaslamasına girmen ayıp bence :D nokia ya kaliteli değil demişsin onada şöyle bi cvp veriyim arkadaşım iphone 4 ü çay içdiğimiz masadan düşürdü ve gözlerimin önünde camı patladı koşarken cebimden düşer c6-01 1 metre kadar asfaltta sürüklendi inanın bir çizik dahi yok kalite konuşulucaksa bence burda nokia konuşmalıyız

full force

full force

Üye
nokia n8 in içindeki ekranı da samsung yapıyor arkadaşım

FastBreaker

FastBreaker

Üye

video pikselinin mp ile alakası yoktur. 2.si anna güncelleştirmesiyle n8 zaten 30 fps çekmeye başladı. 3.iphone a yüklenebilecek hangi uygulama ile 8-10 mb arası resim çekebilir ? iphone un tek üstün yani performansı kamerasını bana savunma. youtube da izle karşılaştırma videosunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt