Nokia 5800 V60 Gerçek Oluyor !!! ( Yeni Yazılım Haftaya Yolda )

Sponsorlu Bağlantılar

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
Arkadaşlar nokianın forum sitesine baktım ve oranın sorumlusuna(advisörüne) şöyle bi soru sorulmuş
C6 C5-03 N97 mini için güncelleme yayınlandınız ancak x6 5530 ve 5800 ıçın henüz güncelleme yayınlamadınız ne zaman güncelleme gelecek
Cevap:Güncelleme önümüzdeki haftalarda yeni özelliklerle sunulacaktır x6 5530 ve 5800 için güncelleme yayınlanacaktır
inanmayanlara link atabilirim.
Gelecektir bekleyin güncelleme gelen telefonlar yeni model onun için onlara erken güncelleme geldi. 5800 eski model hem de Nokia'nın başı kullanıcılarıyla dertte olan telefon. Belkide yeni güncellemenin test süreci hala bitmemiş olabilir.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Buyrum arkadaşlar

yeni yazılım çıkacağına dair nokianın yazısı bu sayfada ben tam olarak türkçeye çeviremedim varsa bilen çevirsin

osman5901

Üye
Nokia Danışman Açıklaması Round-Saturn arkadaşımızın paylaştığı
Symbian 3.2 ve 5.0 için yeni bir yazılım 5800, X6 ve 5530 üzerinde çalışıyor ve en kısa sürede hazır gibi yazılım yayınlayacak.
Yazılımla yakın takipte olan birisiymiş ve şuan test grubuna verilmiş oradan çıkan onaya göre yayımlanacakmış...
(Danışmmanın yazdığı mesajın tarihi 10-Ağustos-2011 09:28 )

Joker.

Joker.

Üye
halen çıkadımı ben bu yazıyı 1 aydır görüyomda .D

ak42

ak42

Üye
:-) çıkmamış

deadlydesire

deadlydesire

Üye
evet yazıyı okudum.. çıkacak ellam:D

galata7788

galata7788

Üye
Allah aşkına şu başlığı değiştirin:kotu:

cellat_0652

cellat_0652

Üye
ne kadar değişebilirki....

fatih_a

Üye
herşey güzelde indirme linkini göremedim gören varsa yardımcı olabilir mi ??

hasan231

Üye
s3 anna gelecek dediler GELDİ .... 2 yıldır v60 gelecek dediler gelmedi pufff

okeane3110c

okeane3110c

Üye
anna ile beraber cıkıca denildi ama bekliyelim bakam haziran deinldi hala beklioz :D daha cook beklicez :D:ehe

gersene

Üye
cıkınca tarayıcı hızlancak tamam da başkaneler deyişcekki

kcsoft

kcsoft

Üye
güncellemenin çıkması belli değil bu saydığınız özelliklerin hepsi ve daha fazlası cfwlerde mevcut

sapphire_5800

Üye
bugün öğlen bende güncelleme öevcut uyarısı çıktı.internet paketim veya wifi'm olmadığı için tıklamadım ama navifirmden baktım güncelleme gözükmüyo.sizde noldu?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu güncellemenin çıkacağına inanıyorum nokianın görevlileri çıkacak dedi çalışıyoruz dedi er ve ya geç mutlaka çıkacak şimdilik cfw kullanın.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bakalım şu güncelleme gelsin,daily mobile de adamın biri windows phone,android ve belle ev ekranı yazıyormuş o da yapsın,o zaman 5800 tadından yenmez :D

galata7788

galata7788

Üye
bakalım şu güncelleme gelsin,daily mobile de adamın biri windows phone,android ve belle ev ekranı yazıyormuş o da yapsın,o zaman 5800 tadından yenmez :D
öyle ev ekranı olsun 5800 ıma tekrar aşık olurum

Üst Alt