Nokia 5800 V60 Gerçek Oluyor !!! ( Yeni Yazılım Haftaya Yolda )

Sponsorlu Bağlantılar

owner26

owner26

Üye
s3 anna gelecek dediler GELDİ .... 2 yıldır v60 gelecek dediler gelmedi pufff
Çok seneler geçti çok seneler geçti dönen yok seferinden :D

artık 5800 için desteği çekti sanırım Nokia.Telefonun satışı azalmasın diye söylemiyor..

izmitli1983

izmitli1983

Üye
o gelcek bu gelcek diye tahmin yurutenler lotonun altilisini tahmin edinde kazanalim 5800 yerine ipad alalim:)) bence v60gelmez 53.0.008 gelecek goreceksiniz en guzeli herkese bella anna geliyo ama 5800 kullanicilarina babayi gelecek el isaretiyle :))))

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
o gelcek bu gelcek diye tahmin yurutenler lotonun altilisini tahmin edinde kazanalim 5800 yerine ipad alalim:)) bence v60gelmez 53.0.008 gelecek goreceksiniz en guzeli herkese bella anna geliyo ama 5800 kullanicilarina babayi gelecek el isaretiyle :))))
v60 olmasada olur ciksinda milletin gozu yollarda kalmasin

dgm_mustafa

Üye
bunu yayınlayan arkadaş 30.06.2011 de haftaya yeni yazılım geliyor demiş üzerinden 2 ay geçmiş doğruluğundan emin olmadığınız şeyleri neden açıklama gereği duyarlarki anlamıyorum bi açıklama yapman gerekiyosada illa daha üstü kapalı kendini ilerde zor durumda bırakmıycak şekilde bir açıklama yap dimi ya.

tirit

Üye
The mobiles which are supposed to get new updates are-
  • Nokia 5800 XpressMusic
  • Nokia 5530 XpressMusic
  • Nokia 5230
  • Nokia 5250
  • Nokia X6
  • Nokia N97 Mini
  • Nokia 5235
  • Nokia C6-00
  • Nokia C5-03
  • Nokia E72
  • Nokia E52
  • Nokia E5
  • Nokia C5-00
  • Nokia 6700 slide
5800xpressmusic blogspottan alıntıdır.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
çok beklersiniz :islik

anılbaran

anılbaran

Üye
5230a bile geldigine göre ...:oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
bunu yayınlayan arkadaş 30.06.2011 de haftaya yeni yazılım geliyor demiş üzerinden 2 ay geçmiş doğruluğundan emin olmadığınız şeyleri neden açıklama gereği duyarlarki anlamıyorum bi açıklama yapman gerekiyosada illa daha üstü kapalı kendini ilerde zor durumda bırakmıycak şekilde bir açıklama yap dimi ya.
bu konuyu actigimda c5 n97 mini ve 5230 a cikti bende sira 5800 da diye basligi boyle yazdim kusura bakmayin

power-b

Üye
buda bir bünye ama. Hadi nokia sıç şu fwyi

burkalp

Üye
gelirse cok gzl olur

mangdaşire

mangdaşire

Üye
of be ne v60mış.bir ara eski cfwmi atıp kurtulacam.

Burak

Üye
oyleyse gozunuzaydın :d:

erdi_s

erdi_s

Üye
ben dayanamadım attım cfw bi ay önce. Ama v60 gelirse, kaldı ki gelecegine hala inanıyorum, ofw atıp güncelleyip bakcam bakalım nasıl olmus diye (h)

muratteas

muratteas

Üye
Beyler Nokia Tr'nin Facebook ve Twitter sayfalarına yazın sürekli bana cevap verdiler güncelleme zaten kesinlikle var Kasım ayının ortalarına kadar en geç tarih bunu söylediler.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ölme eşşeğim ölme yaz gelecek biraz daha dayan...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
oh be v60 beklemekten kurtuldum :D attım eski cfwmi.

power-b

Üye
Beyler Nokia Tr'nin Facebook ve Twitter sayfalarına yazın sürekli bana cevap verdiler güncelleme zaten kesinlikle var Kasım ayının ortalarına kadar en geç tarih bunu söylediler.
Vay be sonunda fw sıçacaklar. (hayallerde yaşamasak iyidir)

Üst Alt