tatula38
Üye
bi v60 daha yaptım beyler:
bence bu daha iyi oldu sanki![]()
haaahhaaha
koptum yaabi v60 daha yaptım beyler:
bence bu daha iyi oldu sanki![]()
koptum yaaBaya uğraşıyo böyle yazılım yapmak içinabi nasıl yapıyon onu yaa

çok zor degilabi nasıl yapıyon onu yaa
ilk önce nokianın sitesine gir,sonra tarayıcıya şu kodu yapıştır ve sayfayı yenile.
sonra bi prtscr yap tamam bu kadar 
inşallah.artık güncelleme gelecegine inancımı tekrar kazandım.anna geldi v60 mı gelmicek.ama telefon yine v40 dan v50 ye geçerkenki gibi evrim geçirse süper olur.benim tahminimce,belki hayalden öteye geçemez diyeceksiniz ama c6 ev ekranı bu sefer geliyor.Arkadaşlar nokianın forum sitesine baktım ve oranın sorumlusuna(advisörüne) şöyle bi soru sorulmuş
C6 C5-03 N97 mini için güncelleme yayınlandınız ancak x6 5530 ve 5800 ıçın henüz güncelleme yayınlamadınız ne zaman güncelleme gelecek
Cevap:Güncelleme önümüzdeki haftalarda yeni özelliklerle sunulacaktır x6 5530 ve 5800 için güncelleme yayınlanacaktır
inanmayanlara link atabilirim.
ayrıyetten oranın sorumlusu symbian annadan sonra yayınlanacağını sôyledı bütün yenilikler barındırılıp verılecektirinanmayanlara her türlü kanıt gösterebiliriminşallah.artık güncelleme gelecegine inancımı tekrar kazandım.anna geldi v60 mı gelmicek.ama telefon yine v40 dan v50 ye geçerkenki gibi evrim geçirse süper olur.benim tahminimce,belki hayalden öteye geçemez diyeceksiniz ama c6 ev ekranı bu sefer geliyor.
Arkadaşlar nokianın forum sitesine baktım ve oranın sorumlusuna(advisörüne) şöyle bi soru sorulmuş
C6 C5-03 N97 mini için güncelleme yayınlandınız ancak x6 5530 ve 5800 ıçın henüz güncelleme yayınlamadınız ne zaman güncelleme gelecek
Cevap:Güncelleme önümüzdeki haftalarda yeni özelliklerle sunulacaktır x6 5530 ve 5800 için güncelleme yayınlanacaktır
inanmayanlara link atabilirim.

Bende merak ettim kanıtları size inanmama olarak algılamayin lütfenayrıyetten oranın sorumlusu symbian annadan sonra yayınlanacağını sôyledı bütün yenilikler barındırılıp verılecektirinanmayanlara her türlü kanıt gösterebilirim
o zaman çıkması çok yakın.birde S^3 çüler anna konusunda 2 tane güncelleme geldi diyorlar.bi 22 bide 24 sürümleri gelmiş.acaba annayla birlikte belle de mi geldi ki?ayrıyetten oranın sorumlusu symbian annadan sonra yayınlanacağını sôyledı bütün yenilikler barındırılıp verılecektirinanmayanlara her türlü kanıt gösterebilirim