Nokia 5800 V60 Gerçek Oluyor !!! ( Yeni Yazılım Haftaya Yolda )

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetc503

abi nasıl yapıyon onu yaa

mangdaşire

mangdaşire

Üye
abi nasıl yapıyon onu yaa
çok zor degil :D ilk önce nokianın sitesine gir,sonra tarayıcıya şu kodu yapıştır ve sayfayı yenile.
"javascript: document.body.contentEditable = true; document.designMode = on;"(tırnak işaretleri yok)
şimdi sayfada istedigin düzenlemeyi yap,kafana göre takıl :D sonra bi prtscr yap tamam bu kadar :D

anılbaran

anılbaran

Üye
anna gelmeden gelmez :D

*-king-*

*-king-*

Üye
kusura bakmayın ama NAH gelir

okeane3110c

okeane3110c

Üye
kusura bakma ama gelcek adamlar eyluldedı başlıktakı linkte herşy ortada n97miniye kdr geldi bi 5800 a mı gelmıcek:pro:

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
Bencede Symbian Anna güncellemesiyle birlikte gelecek. :oke:
Nokia belki hala test ediyo yazılımı (Doğru yazılım yapsınlarda biz 1-2 ay bekleriz :ehe).

erdi_s

erdi_s

Üye
suan cfw kullaniyorum ama guncelleme geldiginde beni tekrar ofwye dondurcek kadar iyi olur mu bilmiyorum

izmitli1983

izmitli1983

Üye
sabreden dervis sonunda cfw yuklemis ;)))17:08:2011 saat 00:35 itibariyle guncelleme cikmamis

karazeybeks

karazeybeks

Üye
sonunda kurtuldum şu nokiadan.artık iphonelular kervanına katıldım.abartmıyorum dünyam değişti ufkum genişledi.bu zamana kadar neden almadığıma pişmanım.yok 5800 a güncelleme gelecek yok şu olacak yok bu değişecek hepsi boşmuş.5800 için iphone killer derdim şimdi şunu biliyorum bırakın killer i iphone un '' kileri '' olamaz 5800.az daha mallık yapıp galaxy s2 alacaktım ama iyi ki iphone almışım.darısı herkesin başına arkadaşlar.

adallar71

Üye
:aha::aha::aha::aha::aha::aha::vur:vur:vur:vur

betülmmm

betülmmm

Üye
inş. 5800 dahada çok sevdirirr. 5800cıyım aga hiç bişeye değişmemmm

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar nokianın forum sitesine baktım ve oranın sorumlusuna(advisörüne) şöyle bi soru sorulmuş
C6 C5-03 N97 mini için güncelleme yayınlandınız ancak x6 5530 ve 5800 ıçın henüz güncelleme yayınlamadınız ne zaman güncelleme gelecek
Cevap:Güncelleme önümüzdeki haftalarda yeni özelliklerle sunulacaktır x6 5530 ve 5800 için güncelleme yayınlanacaktır
inanmayanlara link atabilirim.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Arkadaşlar nokianın forum sitesine baktım ve oranın sorumlusuna(advisörüne) şöyle bi soru sorulmuş
C6 C5-03 N97 mini için güncelleme yayınlandınız ancak x6 5530 ve 5800 ıçın henüz güncelleme yayınlamadınız ne zaman güncelleme gelecek
Cevap:Güncelleme önümüzdeki haftalarda yeni özelliklerle sunulacaktır x6 5530 ve 5800 için güncelleme yayınlanacaktır
inşallah.artık güncelleme gelecegine inancımı tekrar kazandım.anna geldi v60 mı gelmicek.ama telefon yine v40 dan v50 ye geçerkenki gibi evrim geçirse süper olur.benim tahminimce,belki hayalden öteye geçemez diyeceksiniz ama c6 ev ekranı bu sefer geliyor.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
inşallah.artık güncelleme gelecegine inancımı tekrar kazandım.anna geldi v60 mı gelmicek.ama telefon yine v40 dan v50 ye geçerkenki gibi evrim geçirse süper olur.benim tahminimce,belki hayalden öteye geçemez diyeceksiniz ama c6 ev ekranı bu sefer geliyor.
ayrıyetten oranın sorumlusu symbian annadan sonra yayınlanacağını sôyledı bütün yenilikler barındırılıp verılecektirinanmayanlara her türlü kanıt gösterebilirim

headhunterrr

Üye

Kardeş link atarmısın sana inanmadığım için değil emin olmak için :)

osman5901

Üye
ayrıyetten oranın sorumlusu symbian annadan sonra yayınlanacağını sôyledı bütün yenilikler barındırılıp verılecektirinanmayanlara her türlü kanıt gösterebilirim
Bende merak ettim kanıtları size inanmama olarak algılamayin lütfen

mangdaşire

mangdaşire

Üye
o zaman çıkması çok yakın.birde S^3 çüler anna konusunda 2 tane güncelleme geldi diyorlar.bi 22 bide 24 sürümleri gelmiş.acaba annayla birlikte belle de mi geldi ki?

deadlydesire

deadlydesire

Üye
yaa çıkmazzz gidin bi fw yükleyin rahat edin sorunsuz stabil fw orion final;)

Üst Alt