huawei ideos x5 ile ilgili görüşler !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Doktor6464

Üye
17/07/2011 de ilsatnbul da ilk alanlardan biriyim. 13/08/2011 de KVK servise dokunmatiği tam yok olduğu için gitti 4 gün sonra ekran değişti .. (benimkinde çizik vardı yenisi jelatininde geldi. ) Bugün dokunmatik yine sıfırladı.. Fabrika ayarları dahi işe yaramadı.. Adamlar bu işi becerememiş. Bu konuda konuşulabilcek tek bir telefon billen varmı..? Yok.. Ya şans baba vurdu yada dokunmatikl sorunlu telefon bunlar.. Dikkatinize..

srooyunu

Üye
arkadaslar ben ideosun icinde gelel flasi sildim 10.03 yukledim bu sefer sayfayi oynatinca flash icerikli seyler de oynuyor rica etsem biri ugulamalari yonetten tam surumune bakabilir mi

Doktor6464

Üye
Düzeltme: 17/06/2011 de aldım.. Hata oldu.. Müşteri hizmetleri yok demek istedim..Daha birçok sorunu var. Ses karşıya az gidiyor kesin sebebi ses giriş deilği küçük ve arkada... Bluetooth 109 sn açık sonra kapanıyor.. Saçmalık.. Kısacası daha anlatacak çok şey var sırası gelince anlatırım.. Hata çok bence ..

srooyunu

Üye
Düzeltme: 17/06/2011 de aldım.. Hata oldu.. Müşteri hizmetleri yok demek istedim..Daha birçok sorunu var. Ses karşıya az gidiyor kesin sebebi ses giriş deilği küçük ve arkada... Bluetooth 109 sn açık sonra kapanıyor.. Saçmalık.. Kısacası daha anlatacak çok şey var sırası gelince anlatırım.. Hata çok bence ..

arkadasim uygulama yoneyicisinden flash playerin surumune bakarmsn rica etsem

Doktor6464

Üye
adobe flash player 10.1

srooyunu

Üye

Doktor6464

Üye
10.1.105.7 yazıyor

srooyunu

Üye
cok sagolasin deneyecegim

baranselona

baranselona

Üye
dokunmatik. nasil sifirlandi hocam ya sifre falan yaziptami. sifirladin...

teknisyenarif

Üye
bu telefonlarda wifi sorunu var ads le baglanıyor tam bır sey ındırecekkekn kopuyor tekrar baglanıyor ne mumkun verı ındırmek rezıl bence cogu yabancı forumlarda bu konu tartısılıyor çözum bulan yok ben degısıme gonderdım cıhazı bakalım yenısı naszıl cıkacak

darkdul

Üye
arkadaslar forumda dolanırken goruyorum da arkadasın biri huawei için çin çan çon diyor böyle sacma sapan yorum yaparak cezalı duruma dustu. arkadası susturuyoruz yaptıgımız yorumlarla tamam ben hatalıyım dıyor fakat gidip başka bir konuda tekrar telefonu kötülüyor. eger sızınde bu telefon ıle ılgılı sıkayet yada begendıgınız yonlerı varsa buradan konusabılırız her turlu yorum yapabılırsınız:oke:

arkadasım multimedia resim gönderiyor ama .resim suan indirilemiyor lütfen daha sonra tekrar deneyin yazıyor bu konu hakkında bir bilgin varmıydı.. telefon bencede harika..

onurgunay35

onurgunay35

Üye
17/07/2011 de ilsatnbul da ilk alanlardan biriyim. 13/08/2011 de KVK servise dokunmatiği tam yok olduğu için gitti 4 gün sonra ekran değişti .. (benimkinde çizik vardı yenisi jelatininde geldi. ) Bugün dokunmatik yine sıfırladı.. Fabrika ayarları dahi işe yaramadı.. Adamlar bu işi becerememiş. Bu konuda konuşulabilcek tek bir telefon billen varmı..? Yok.. Ya şans baba vurdu yada dokunmatikl sorunlu telefon bunlar.. Dikkatinize..

Elektronik alet şans işidir hocam benim bundan önceki telefonum ilk aldığımda şarj girişi bozuktu sonra ekran dalgalanma yaptı vs. şans işi bu hocam genelleme yapmaya gerek yok ilk defa sizden duydum böyle bi sorun o kadar forumlarda dolanmama rağmen. Servise verirsiniz yapamazlarsa eğer 3 kere 4. de sıfırını alırsınız.

----------Eklendi @ 18:03:54 ---------- Yazıldı @ 18:01:03 ----------

bu telefonlarda wifi sorunu var ads le baglanıyor tam bır sey ındırecekkekn kopuyor tekrar baglanıyor ne mumkun verı ındırmek rezıl bence cogu yabancı forumlarda bu konu tartısılıyor çözum bulan yok ben degısıme gonderdım cıhazı bakalım yenısı naszıl cıkacak

Bizde öyle bi sorun yok bütün hepsinde olcak diyede birşey yok.

----------Eklendi @ 18:05:14 ---------- Yazıldı @ 18:03:54 ----------

arkadasım multimedia resim gönderiyor ama .resim suan indirilemiyor lütfen daha sonra tekrar deneyin yazıyor bu konu hakkında bir bilgin varmıydı.. telefon bencede harika..

Tam olarak anlayamadım hocam ne demek istediğinizi ?

darkdul

Üye
Elektronik alet şans işidir hocam benim bundan önceki telefonum ilk aldığımda şarj girişi bozuktu sonra ekran dalgalanma yaptı vs. şans işi bu hocam genelleme yapmaya gerek yok ilk defa sizden duydum böyle bi sorun o kadar forumlarda dolanmama rağmen. Servise verirsiniz yapamazlarsa eğer 3 kere 4. de sıfırını alırsınız.

----------Eklendi @ 18:03:54 ---------- Yazıldı @ 18:01:03 ----------

Bizde öyle bi sorun yok bütün hepsinde olcak diyede birşey yok.

----------Eklendi @ 18:05:14 ---------- Yazıldı @ 18:03:54 ----------

Tam olarak anlayamadım hocam ne demek istediğinizi ?

arkadasım bana 3-4 tane resim yolladı ama acamıyorum ''şuan için indirilemiyor lütfen daha sonra tekrar deneyin'' diyor resim açılmıyor yani neden böyle bişe oluyor anlamış değilim n95imde açılıyordu direk resimler . bilgin varsa yardımcı olursan cok sevinirim

onurgunay35

onurgunay35

Üye

109 Saniye dediğin bluetooth un cihaz bulma süresidir dosya gönderirken o bitsede sıkıntı olmuyor.Ona bakarsanız iphonedede bluetooth sadece iphoneden iphoneye.

----------Eklendi @ 18:18:19 ---------- Yazıldı @ 18:17:31 ----------

arkadasım bana 3-4 tane resim yolladı ama acamıyorum ''şuan için indirilemiyor lütfen daha sonra tekrar deneyin'' diyor resim açılmıyor yani neden böyle bişe oluyor anlamış değilim n95imde açılıyordu direk resimler . bilgin varsa yardımcı olursan cok sevinirim

Resimlerin uzantısı nedir hocam bunun telefonla ilgisi olmaması gerek resimlerle ilgilidir.

darkdul

Üye
tür multimedia iletisi bildirimi
gönderen
sona erme tarihi
konu
ileti sınıfı
ileti boyutu
yazıyor ileti ayrıntıları diye birşey çıkıyor :
sen hiç resim valan aldınmı açılıyormu sende fotograflar n95 de aynı arkadasdan fotolar alıyordum bu telde alamıyorum

baranselona

baranselona

Üye
bendede x5 var herturlu. fotoyu sorunsuzca alip gonderebiliyorum....

onurgunay35

onurgunay35

Üye
tür multimedia iletisi bildirimi
gönderen
sona erme tarihi
konu
ileti sınıfı
ileti boyutu
yazıyor ileti ayrıntıları diye birşey çıkıyor :
sen hiç resim valan aldınmı açılıyormu sende fotograflar n95 de aynı arkadasdan fotolar alıyordum bu telde alamıyorum

Multimedya mesaj almışsınız hocam anladığım kadarıyla resimi internetten indirmeniz gerekiyor galiba internet bağlantınız varsa bi öyle deneyin.

darkdul

Üye
bu sorunu servise göndermeden kendim nasıl halledebilirim acaba? :S

----------Eklendi @ 18:30:05 ---------- Yazıldı @ 18:28:17 ----------

Multimedya mesaj almışsınız hocam anladığım kadarıyla resimi internetten indirmeniz gerekiyor galiba internet bağlantınız varsa bi öyle deneyin.

net açıkkende denedimde olmuyor bu sorunu nası aşabilirim acaba :S

onurgunay35

onurgunay35

Üye
bu sorunu servise göndermeden kendim nasıl halledebilirim acaba? :S

----------Eklendi @ 18:30:05 ---------- Yazıldı @ 18:28:17 ----------

net açıkkende denedimde olmuyor bu sorunu nası aşabilirim acaba :S

Servisle işin yok dostum sorunu tam anlayamadığım için yardımcı olamıyorum ben daha önce böyle bi sorun yaşamamıştım.

baranselona

baranselona

Üye
peki mms ayarların var mı?? apn master diye bi program var indir onu açtığında hattının mms ve net ayarlarını yapıyor bide onu dene istersen:oke: