adam gpu yu sormuş verilen değerler onlar isteyen sitelerinden baksın bir testte sgs2 diğer testte htc geçiyor isteyen hakan(franzlist) abiye sorsun yalan söylemeycektirde andreno 220 şu an en güçlü gpulardan

275 mb bir dakkada gitti adama şok oldum , ben galaxys 2 yi kullanıyorum sensation hakkında yorum yapamam iki cihazda güzel ama yine sorsalar samsung alırım ekran inanılmaz ve performans , bunlardan yana sıkıntı çekmezsin . değişik romlarda performansını katlayabilirsin ,2.ghz e kadar overlock olabildiğini okudum ,1.5ghz e rahat çıkıyor ama hiç gerek yok zaten çok hızlısensation ın ustunlugu var arayuzlerı ve en onemlısı flash videoları gs2 ye gore daha basarılı oynatıyor.ama benım tercıgımde buna ragmen gs2 olurdutabi ki s2.
artıları: (sensation'a göre)
Kamerası daha iyi.
Internet performansı daha iyi.
USB on the go.
Dahili hafızası.
Super amoled plus.
sensation almayı düşünseydim tek sebebi Sense olurdu. Onun dışında s2'ye üstünlüğü yok.
ayrıca 1600'den daha düşük fiyata optimus 2X bulabilirsin. Bunlarla yarışabilir. Biraz araştır![]()
Arkadaşlar Desire hd ile S2 deseydiniz anlardımda sensation ile s2 diyor arkadaş. tabikide htc sensation alimünyum kasa ayrıca kamerası ikiside 8 olmasına rağmen odaklama daha iyi çift led flash körü körüne s2 demeyin plastik kasa ben ısınamadım o telefona tek iyi ikiside çift çekirdek ama bilinen bir gerçek varki htc telefonlar hız aşırmada bir numara bu arada sensationun tek eksiği gerçi eksik sayılmaz ama 768MB Ram olması s2 de 1 Gb. Birde Sense3.0 arayüzünü demiyorum bile![]()