Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

jigsaw_54

Üye
maç muhabbeti var :D yurttaki günler geldi aklıma bi maç olsun 3 gün 3 gece ful o maçın muhabbeti döner ortada gerçi maç olmasına gerek yok boş ortam olsun mutlaka maç muhabbeti açılıyo iddaadan ordan burdan bişekilde açılıodu ne güzeldi bea :D :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
maç muhabbeti var :D yurttaki günler geldi aklıma bi maç olsun 3 gün 3 gece ful o maçın muhabbeti döner ortada gerçi maç olmasına gerek yok boş ortam olsun mutlaka maç muhabbeti açılıyo iddaadan ordan burdan bişekilde açılıodu ne güzeldi bea :D :D

he ya bizde okulda açıyoz fb gs derbisi iddaya girmiştim kaybettim acım büyük oldu :d:

greenmile

greenmile

Üye
barcelona atacak şimdi

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sonuna kadar ronaldo (h)

greenmile

greenmile

Üye
eray hoşgeldin kardeşim unutmuşum :)

jigsaw_54

Üye
he ya bizde okulda açıyoz fb gs derbisi iddaya girmiştim kaybettim acım büyük oldu :d:

okuldaki kısa sürer bide bizim dönemin %90ı yatılı olunca okuldan çık yurda yurttan çık okula aynı ortamdayız :D odaya bi giriosun bi kalabalık genelde oda sakinleri dışındakiler olur ortada hiddetli bi muhabbet komedi ya :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hakem penaltıyı vermedi yaw :hmmm

'Patron

'Patron

Üye
erayy ben yurtlarla ilgili bı kaç soru soracam sana :D dınlıyomusun

Elektr0

Elektr0

Üye
maç konusunu açmayın heriii :off::angry: izleyin işteee yazmayın buraya

• Beğen
Tepkiler: -efşan

Üst Alt