Sandrake
Üye
heyoo ben geldimm geç kaldıımçek bakalımdaki just pide nasıldı?? benim arkadaşlarım oynadı
![]()
H.g. Ona yatişemedim ama şimdi izliyorum
heyoo ben geldimm geç kaldıımçek bakalımdaki just pide nasıldı?? benim arkadaşlarım oynadı
![]()
mesutu bende sevmem ama real liyim nuri ve hamit
----------Eklendi @ 00:38:58 ---------- Yazıldı @ 00:38:27 ----------
konuşuyoz genç![]()

katılıyorum ilk defaa![]()

gelenlere selamlar dostlar. kıngmor , castle , bulutut![]()
okunuşunu bile yanlış yazmışsın bulûtut olacak 
H.g. Ona yatişemedim ama şimdi izliyorum
maç muhabbeti varyurttaki günler geldi aklıma bi maç olsun 3 gün 3 gece ful o maçın muhabbeti döner ortada gerçi maç olmasına gerek yok boş ortam olsun mutlaka maç muhabbeti açılıyo iddaadan ordan burdan bişekilde açılıodu ne güzeldi bea
![]()
![]()

hoşgeldin kardeşimheyoo ben geldimm geç kaldıımçek bakalımdaki just pide nasıldı?? benim arkadaşlarım oynadı
![]()
he ya bizde okulda açıyoz fb gs derbisi iddaya girmiştim kaybettim acım büyük oldu![]()
odaya bi giriosun bi kalabalık genelde oda sakinleri dışındakiler olur ortada hiddetli bi muhabbet komedi ya 
erayy ben yurtlarla ilgili bı kaç soru soracam sanamaç muhabbeti varyurttaki günler geldi aklıma bi maç olsun 3 gün 3 gece ful o maçın muhabbeti döner ortada gerçi maç olmasına gerek yok boş ortam olsun mutlaka maç muhabbeti açılıyo iddaadan ordan burdan bişekilde açılıodu ne güzeldi bea
![]()
![]()
dınlıyomusun
link vereyim izlemeyenler için [video=youtube;Zt7F-Gt45wY]http://www.youtube.com/watch?v=Zt7F-Gt45wY[/video]
hoşgeldin kardeşim

erayy ben yurtlarla ilgili bı kaç soru soracam sanadınlıyomusun

maç konusunu açmayın heriiiizleyin işteee yazmayın buraya