açılınnnnnnnn ben geldim :)
Kingmortall Üye greenmile' Alıntı: ziyarete gidiyosun ama aynı yerde yatırmıyorlar Genişletmek için tıkla ... ne hayaller kurmuştum
greenmile' Alıntı: ziyarete gidiyosun ama aynı yerde yatırmıyorlar Genişletmek için tıkla ... ne hayaller kurmuştum
-efşan Üye -YARINIYOK-' Alıntı: açılınnnnnnnn ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nadide öretmenim
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap serinaga' Alıntı: MERHABA Gececi Kardeşler ... Cazcı kardeşler gibi oldu, ama hoşuma gitti doğrusu Genişletmek için tıkla ... h.g
serinaga' Alıntı: MERHABA Gececi Kardeşler ... Cazcı kardeşler gibi oldu, ama hoşuma gitti doğrusu Genişletmek için tıkla ... h.g
jigsaw_54 Üye Bluetoooth' Alıntı: adaşım gelmiş Genişletmek için tıkla ... geldim evet şu ilk yanlış anlaşılma çok komikti ya
Bluetoooth' Alıntı: adaşım gelmiş Genişletmek için tıkla ... geldim evet şu ilk yanlış anlaşılma çok komikti ya
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: açılınnnnnnnn ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoş geldin ablacım
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: açılınnnnnnnn ben geldim Genişletmek için tıkla ... hayyt abla geldi açılın
jigsaw_54 Üye serinaga' Alıntı: MERHABA Gececi Kardeşler ... Cazcı kardeşler gibi oldu, ama hoşuma gitti doğrusu Genişletmek için tıkla ... -YARINIYOK-' Alıntı: açılınnnnnnnn ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz...
serinaga' Alıntı: MERHABA Gececi Kardeşler ... Cazcı kardeşler gibi oldu, ama hoşuma gitti doğrusu Genişletmek için tıkla ... -YARINIYOK-' Alıntı: açılınnnnnnnn ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz...
-YARINIYOK- Üye TheM-CK' Alıntı: hoşgeldin nadide öretmenim Genişletmek için tıkla ... Elektr0' Alıntı: hoş geldin ablacım Genişletmek için tıkla ... kingmor' Alıntı: hayyt abla geldi açılın Genişletmek için tıkla ... hoş buldum ama moralim çok bozuk
TheM-CK' Alıntı: hoşgeldin nadide öretmenim Genişletmek için tıkla ... Elektr0' Alıntı: hoş geldin ablacım Genişletmek için tıkla ... kingmor' Alıntı: hayyt abla geldi açılın Genişletmek için tıkla ... hoş buldum ama moralim çok bozuk
-YARINIYOK- Üye eray_aksoylu' Alıntı: hoşgeldiniz... Genişletmek için tıkla ... eray hoş buldum resmi takılmana lüzüm yok
eray_aksoylu' Alıntı: hoşgeldiniz... Genişletmek için tıkla ... eray hoş buldum resmi takılmana lüzüm yok
Sandrake Üye -YARINIYOK-' Alıntı: açılınnnnnnnn ben geldim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin ablacım
greenmile Üye kingmor' Alıntı: ne hayaller kurmuştum Genişletmek için tıkla ... yurt olayı iyi değil ev tavsiye ederim kalacaksanız da en fazla 1 yıl
kingmor' Alıntı: ne hayaller kurmuştum Genişletmek için tıkla ... yurt olayı iyi değil ev tavsiye ederim kalacaksanız da en fazla 1 yıl
Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: pekii bu internet falan? ben netbook gotursem net falan vardr demı yemek işlerı nasıl Genişletmek için tıkla ... yurtta internet olur üni'nin kantinde olur...yemekler bizim ünide çok ucuz ama yurttada çok pahalı 3-4 katı felan ...
'Patron' Alıntı: pekii bu internet falan? ben netbook gotursem net falan vardr demı yemek işlerı nasıl Genişletmek için tıkla ... yurtta internet olur üni'nin kantinde olur...yemekler bizim ünide çok ucuz ama yurttada çok pahalı 3-4 katı felan ...