Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

'Patron

'Patron

Üye
hacı ben şimdi uni de. yarı özel yurtta kalcam ilk senede. bu yarı özel tam özel devlet yurdu. bunların farkları neler bı detaylıca yaz hele :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
maç 2 2 bitecek :naughty:

serinaga

serinaga

Üye
MERHABA Gececi Kardeşler ... :aha: Cazcı kardeşler gibi oldu, ama hoşuma gitti doğrusu :d:

• Beğen
Tepkiler: -efşan
Elektr0

Elektr0

Üye
yav bu yurtlarda kızlarda kalıyomu yatılı okullarda :d:

kalıyor tabi ama türkiyedekilerde ayrı oluyor kızlar erkekleri gömüyor erkekler kızları görmüyor die biliyorum... amerikada olay farklı... :naughty:

jigsaw_54

Üye
hacı ben şimdi uni de. yarı özel yurtta kalcam ilk senede. bu yarı özel tam özel devlet yurdu. bunların farkları neler bı detaylıca yaz hele :D

hmm şimdi ünidekiler hakkında pek bilgim yok ama ufak tefek konfor farklılıkları var sanırım bi arattım netten şöyle yazıodu

Yarı Özel ile genel yurtlar arasında ne fark var?

Fark şu: (Sanırım bütün yurtlarda durum aynıdır)

Genel yurtlarda ranazalar çift katlıdır. Odalar 4 kişilik olup daha ufak, duvarlarda yalıtım sistemleri yoktur bu yüzden kışları biraz daha soğuktur (Eski binalardır bunlar) Tuvalet ve Banyo, her kat için ortak kullanım alanlarıdır. Dolaplar eskidir.

Yarı Özel Yurtlar’da ise Odalar yine 4 kişiliktir fakat genel yurtlara göre daha büyüktür ve ranzalar tek tek yerleştirilmiştir. 4 kişinin kullanabileceği ortak (her odada var yani) wc-banyo vardır.Isı problemleri yoktur. Gayet sıcak olurlar kışları.

Fiyat farkları ise 15-20 ytl civarında sanırım.

Üst Alt