nonamex
Üye
ben hala rom yuklemeye çalışıyorum![]()

Ekran görüntülerini çekip koyacağım şimdi işleme tekrar başlayacağımTam olarak ne oluyor ? Yönetici olarak çalıştırınca düzelmesi lazım![]()
Ekran görüntülerini çekip koyacağım şimdi işleme tekrar başlayacağım

Ekran görüntülerini çekip koyacağım şimdi işleme tekrar başlayacağım
----------Eklendi @ 15:10:36 ---------- Yazıldı @ 14:51:23 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
durum bundan ibaret![]()

32 bit win7 kullanıyorum silmeme gerek yok ama onudadenedim mfc42.dll'yi sildiğimde programın fonksiyonları gidiyor zaten.Hiç bir fikrim yok valla ilginç bir sorun
3-Açılan klasörden mfc42.dll'i silin (64bit işletim sistemlerinde sorun çıkartıyor. 32bit sisteminiz varsa silmenize gerek yok.)
Bu adıma dikkat ettiniz mi ? sadece bu geldi aklıma..
32 bit win7 kullanıyorum silmeme gerek yok ama onudadenedim mfc42.dll'yi sildiğimde programın fonksiyonları gidiyor zaten.
artık lg nin sitesinden beklemeye başlayacağım yapacak birşey kalmadı
benim pc Windows 7 Xp yükleyemedim hata verdi bende babamın iş bilgisayarı xp olduğu için orada yaptım işi ama telefon çöktü şuan açılmıyor düğmeye bastığımda lg yazısı çıkıyor ardında kocaman ERROR, LG Security Team yazıyor.huseyinos kardeşim denedinmi bilmiyorum ama bir fikirde benden sana 32 bit xp kurulu bir bilgisayarda aşağıda vereceğim iki programı kurup anlatılan işlemleri aynı yolla tekrar denemeni teklif ediyorum aynı problemlerden kaynaklı bende çok çektim sonra evdeki laptopa xp kurdum rahatladım kardeşim. Program isimlerini google da arat bulursun ve kurarsın kurar iken int. bağlantısının olması gerekli onada dikkat et programlar.
1-vcredist_x86
2-dotnetfx35setup
bu ikisini kur xp yüklü bilgisayara anlatılan işlemleri aynı sırası ile tekrar yap %95 hallolacaktır problemlerin...
benim pc Windows 7 Xp yükleyemedim hata verdi bende babamın iş bilgisayarı xp olduğu için orada yaptım işi ama telefon çöktü şuan açılmıyor düğmeye bastığımda lg yazısı çıkıyor ardında kocaman ERROR, LG Security Team yazıyor.
bilgisayarıma Wista yükledim sıfırdan rom atmayı denedim sonuç yine aynı şimdi xp nereden bulacağım cd var elimde yüklenmiyor off.

kardeşim aynı şehirde olsak getir yapayım diyecem hç yoktan deneyim şu an sivastayım buralardaysan yardımcı olabilirim ama nanomex ile aynı şehirdesiniz bir şekilde biribirinize destek olabilirisiniz arkadaşlar bilmiyorumki...
----------Eklendi @ 03:50:17 ---------- Yazıldı @ 03:46:03 ----------
yaw bu arada hüseyinos kardeşim sen telefon rootlu ikenmi rom yüklemeye çalıştın? birde bunu cevaplarmısın ?
Arkadaşlar hallet çok şükür sahura kadar Xpyi kurdum aynı yolla Rom yüklemeyi başardım paganini58 ve nonamex kardeşim ikinizede yinede teşekkür ederim.Rootlu iken rom yüklemek sorunsuz, ben yükledim.
Telefona yüklenen uygulamalar silinmiyor ama root uçuyor.
Arkadaşlar hallet çok şükür sahura kadar Xpyi kurdum aynı yolla Rom yüklemeyi başardım paganini58 ve nonamex kardeşim ikinizede yinede teşekkür ederim.
şimdi sırf bu sistem çalışıyor diye kurduğum xp üzerine Win7'yi yükleyip Rom atacağım zaman Xp'den başlatacağım pc'yi
V11E yükledim sorunsuz çalışıyor Root'lu iken yüklemiştim hiçbirşey silinmemiş dediniz gibi root uçmuş.
Buradan şunu çıkarttım Wista ve 7 beş para etmez uyumsuz xpbu konuda sorunsuz çalışıyor.
Ben o yüzden XP kullanmaya devam ediyorum. Hem sade, hem çoğu uygulamada sorunsuz.. Bir geri uyumluluk işini beceremedi Microsoft.

haydi hayırlısı bakalım sorunu halletmene sevindim güle güle kullan ...
yeni versiyonlar çıkarsa optimus black için buradan paylaşım yaparım. yalnız ben bu yeni çıkmış olan v10e yi denemedim :S deneyen varmı ?
Güzel bi konu olmus tebrikler.