LG Optimus Black Paylaşım Alanı

Sponsorlu Bağlantılar

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi tekrardan radyoyu deniyorum bir sorun yok gibi, Noejn'in XDA Devolopers'a attığı Kernel'i flash atmıştım . Belki o sorunu düzeltti. Yada radyo uygulamasında sorun yoktu, o an tesadüfen dondu kaldı.(Donanimhaber'de bir kaç kişi daha radyoda donma sorunu yaşadığını belirtmişti)

huseyinos

huseyinos

Üye
ben hala rom yuklemeye çalışıyorum :angry:

huseyinos

huseyinos

Üye
Tam olarak ne oluyor ? Yönetici olarak çalıştırınca düzelmesi lazım :hmmm
Ekran görüntülerini çekip koyacağım şimdi işleme tekrar başlayacağım

----------Eklendi @ 15:10:36 ---------- Yazıldı @ 14:51:23 ----------

durum bundan ibaret :hmmm

nonamex

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 15:10:36 ---------- Yazıldı @ 14:51:23 ----------

durum bundan ibaret :hmmm

Hiç bir fikrim yok valla ilginç bir sorun :hmmm

3-Açılan klasörden mfc42.dll'i silin (64bit işletim sistemlerinde sorun çıkartıyor. 32bit sisteminiz varsa silmenize gerek yok.)

Bu adıma dikkat ettiniz mi ? sadece bu geldi aklıma..

huseyinos

huseyinos

Üye
Hiç bir fikrim yok valla ilginç bir sorun :hmmm

3-Açılan klasörden mfc42.dll'i silin (64bit işletim sistemlerinde sorun çıkartıyor. 32bit sisteminiz varsa silmenize gerek yok.)

Bu adıma dikkat ettiniz mi ? sadece bu geldi aklıma..
32 bit win7 kullanıyorum silmeme gerek yok ama onudadenedim mfc42.dll'yi sildiğimde programın fonksiyonları gidiyor zaten.
artık lg nin sitesinden beklemeye başlayacağım yapacak birşey kalmadı

----------Eklendi @ 15:55:56 ---------- Yazıldı @ 15:28:23 ----------

32 bit win7 kullanıyorum silmeme gerek yok ama onudadenedim mfc42.dll'yi sildiğimde programın fonksiyonları gidiyor zaten.
artık lg nin sitesinden beklemeye başlayacağım yapacak birşey kalmadı

arkadaşlar illede bu programmı şart başka program yada yolu yokmu bu işin

paganini58

paganini58

Üye
huseyinos kardeşim denedinmi bilmiyorum ama bir fikirde benden sana 32 bit xp kurulu bir bilgisayarda aşağıda vereceğim iki programı kurup anlatılan işlemleri aynı yolla tekrar denemeni teklif ediyorum aynı problemlerden kaynaklı bende çok çektim sonra evdeki laptopa xp kurdum rahatladım kardeşim. Program isimlerini google da arat bulursun ve kurarsın kurar iken int. bağlantısının olması gerekli onada dikkat et programlar.

1-vcredist_x86
2-dotnetfx35setup

bu ikisini kur xp yüklü bilgisayara anlatılan işlemleri aynı sırası ile tekrar yap %95 hallolacaktır problemlerin...

huseyinos

huseyinos

Üye
huseyinos kardeşim denedinmi bilmiyorum ama bir fikirde benden sana 32 bit xp kurulu bir bilgisayarda aşağıda vereceğim iki programı kurup anlatılan işlemleri aynı yolla tekrar denemeni teklif ediyorum aynı problemlerden kaynaklı bende çok çektim sonra evdeki laptopa xp kurdum rahatladım kardeşim. Program isimlerini google da arat bulursun ve kurarsın kurar iken int. bağlantısının olması gerekli onada dikkat et programlar.

1-vcredist_x86
2-dotnetfx35setup

bu ikisini kur xp yüklü bilgisayara anlatılan işlemleri aynı sırası ile tekrar yap %95 hallolacaktır problemlerin...
benim pc Windows 7 Xp yükleyemedim hata verdi bende babamın iş bilgisayarı xp olduğu için orada yaptım işi ama telefon çöktü şuan açılmıyor düğmeye bastığımda lg yazısı çıkıyor ardında kocaman ERROR, LG Security Team yazıyor.
bilgisayarıma Wista yükledim sıfırdan rom atmayı denedim sonuç yine aynı şimdi xp nereden bulacağım cd var elimde yüklenmiyor off.

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
benim pc Windows 7 Xp yükleyemedim hata verdi bende babamın iş bilgisayarı xp olduğu için orada yaptım işi ama telefon çöktü şuan açılmıyor düğmeye bastığımda lg yazısı çıkıyor ardında kocaman ERROR, LG Security Team yazıyor.
bilgisayarıma Wista yükledim sıfırdan rom atmayı denedim sonuç yine aynı şimdi xp nereden bulacağım cd var elimde yüklenmiyor off.

Bende öyle çok brick ettim, flash atınca açılıyor cihaz korkunuz olmasın. LG security team pöh |-)

paganini58

paganini58

Üye
kardeşim aynı şehirde olsak getir yapayım diyecem hç yoktan deneyim şu an sivastayım buralardaysan yardımcı olabilirim ama nanomex ile aynı şehirdesiniz bir şekilde biribirinize destek olabilirisiniz arkadaşlar bilmiyorumki...

----------Eklendi @ 03:50:17 ---------- Yazıldı @ 03:46:03 ----------

yaw bu arada hüseyinos kardeşim sen telefon rootlu ikenmi rom yüklemeye çalıştın? birde bunu cevaplarmısın ?

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim aynı şehirde olsak getir yapayım diyecem hç yoktan deneyim şu an sivastayım buralardaysan yardımcı olabilirim ama nanomex ile aynı şehirdesiniz bir şekilde biribirinize destek olabilirisiniz arkadaşlar bilmiyorumki...

----------Eklendi @ 03:50:17 ---------- Yazıldı @ 03:46:03 ----------

yaw bu arada hüseyinos kardeşim sen telefon rootlu ikenmi rom yüklemeye çalıştın? birde bunu cevaplarmısın ?

Rootlu iken rom yüklemek sorunsuz, ben yükledim.

Telefona yüklenen uygulamalar silinmiyor ama root uçuyor.

huseyinos

huseyinos

Üye
Rootlu iken rom yüklemek sorunsuz, ben yükledim.

Telefona yüklenen uygulamalar silinmiyor ama root uçuyor.
Arkadaşlar hallet çok şükür sahura kadar Xpyi kurdum aynı yolla Rom yüklemeyi başardım paganini58 ve nonamex kardeşim ikinizede yinede teşekkür ederim.
şimdi sırf bu sistem çalışıyor diye kurduğum xp üzerine Win7'yi yükleyip Rom atacağım zaman Xp'den başlatacağım pc'yi
V11E yükledim sorunsuz çalışıyor Root'lu iken yüklemiştim hiçbirşey silinmemiş dediniz gibi root uçmuş.
Buradan şunu çıkarttım Wista ve 7 beş para etmez uyumsuz xpbu konuda sorunsuz çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: technoshark

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hallet çok şükür sahura kadar Xpyi kurdum aynı yolla Rom yüklemeyi başardım paganini58 ve nonamex kardeşim ikinizede yinede teşekkür ederim.
şimdi sırf bu sistem çalışıyor diye kurduğum xp üzerine Win7'yi yükleyip Rom atacağım zaman Xp'den başlatacağım pc'yi
V11E yükledim sorunsuz çalışıyor Root'lu iken yüklemiştim hiçbirşey silinmemiş dediniz gibi root uçmuş.
Buradan şunu çıkarttım Wista ve 7 beş para etmez uyumsuz xpbu konuda sorunsuz çalışıyor.

Ben o yüzden XP kullanmaya devam ediyorum. Hem sade, hem çoğu uygulamada sorunsuz.. Bir geri uyumluluk işini beceremedi Microsoft.

• Beğen
huseyinos

huseyinos

Üye
Ben o yüzden XP kullanmaya devam ediyorum. Hem sade, hem çoğu uygulamada sorunsuz.. Bir geri uyumluluk işini beceremedi Microsoft.

Sadece uyumluluk işini çözmesi çok iyi olacak bunca zahmetten kurtaracakta heralde 2050'yi bulu ozamana kadarda Windows 77 çıkar :)

paganini58

paganini58

Üye
haydi hayırlısı bakalım sorunu halletmene sevindim güle güle kullan ...

• Beğen
Tepkiler: nonamex
technoshark

technoshark

Üye
yeni versiyonlar çıkarsa optimus black için buradan paylaşım yaparım. yalnız ben bu yeni çıkmış olan v10e yi denemedim :S deneyen varmı ?

fireman87

fireman87

Üye
Güzel bi konu olmus tebrikler.

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
sonrasında tekrardan değiştirdim diyorsun, aslında olumsuz yorum felanda okumadım ama... bir geçiş yapsam mı diye düşünüyorum... Sence?

Üst Alt