Legendary^6 | RM-588 | 5230 & 5235 | v50 | 78 MB Ram | Efsane Geri Döndü.

Sponsorlu Bağlantılar

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Eline sağlık. Sade ve güzel olmuş yine. Yükledim.

CANER1907

Üye
Valla bi abimin 5230una yükledim gerçekten başarılı bi çalışma, aynı fwden bide 5800'a olsa bende yükleyecektim :) Tebrikler .

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
Valla bi abimin 5230una yükledim gerçekten başarılı bi çalışma, aynı fwden bide 5800'a olsa bende yükleyecektim :) Tebrikler .

teşekkürler eğer sınav derdim olmasaydı 5800 içinde çıkartabilirdim fakat malum :D

razzor

Üye
abi mükemmel ötesi olmuş ya clasic ve çok orjinal eger final yaparsan kardeşim bu tarz bekliyoruz senden eline koluna saglık.

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
abi mükemmel ötesi olmuş ya clasic ve çok orjinal eger final yaparsan kardeşim bu tarz bekliyoruz senden eline koluna saglık.

daha görsellik adına bişey yapmayı planlamıyorum ama yorumlara açığım ayrıca hatada bulamadım final çıkması yakın olabilir :)

erbenben

Üye
Mardok Kardeşim pm attım :P:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Mardok, senin CFW den hata beklemek hata olur :)

• Beğen
Tepkiler: mardok
mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
ya bu cfw çok uzun zamanda yaptığım için çoğu hata düzelmiş olarak ortaya çıktı ama hata bulamıyorum ben kullanıcıların bana rapor etmesi lazım :D

erhan402

Üye
mardok en kısa zaman da flaşliyorum teli sen yaparsın da güzel olmaz mi . Bir bu fw ben en fazla kaç mb uyulama gomebilirim

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
mardok en kısa zaman da flaşliyorum teli sen yaparsın da güzel olmaz mi . Bir bu fw ben en fazla kaç mb uyulama gomebilirim

ben çok gömdüm ama 6mb boş yer var rofs2'de istediğin kadar gömersin :D

mbsumer

Üye
sımdı benım 5230 uma v50 mı kurmam alzım anlamadım :D

----------Eklendi @ 05:57:10 ---------- Yazıldı @ 05:12:20 ----------

tesekkurler gerek kalmadı ılk v50.0.001 ı yuklrfım sonra senınkını oldu bı problem yok ynalız sana bı hata bıldırıyım mesaj yazarken q klavyede sıl tusu uzun basınca calısmıo okadar onemlı deıl ama bıldırmemızı ıstıodun bende bıldırdım tekrar tessekkurler:D

agun35

Üye
Arkadaşlar bu cfw 5228 kurulurmu kurulursa nasıl? Kendimde 5800 var c6 cfw kurup kullanıyorum yani biraz anlıyorum yardımcı olursanız sevinirim 5228 le alakalı fazlabişey bulamadım bi tanıdığıma yapıcam yanlış bişey yapmak istemiyorum. Teşekkürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
[/COLOR]tesekkurler gerek kalmadı ılk v50.0.001 ı yuklrfım sonra senınkını oldu bı problem yok ynalız sana bı hata bıldırıyım mesaj yazarken q klavyede sıl tusu uzun basınca calısmıo okadar onemlı deıl ama bıldırmemızı ıstıodun bende bıldırdım tekrar tessekkurler:D

C6v40 lardaki bir önemsiz bir hata. Giderebilen oldu mu bilmiyorum ama o hatayı es geçebilirsin. Yani önemli bir sorun değil, için rahat olsun.

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
v50.6.002 linki konuya eklendi.

trecool

trecool

Üye
bu nokia 5230 un rar arşivinde 7 dosya mı var yoksa ben mi yanlış indirdim

erhan402

Üye
mardok 5230 a yanlış fw yükledim jaf a görünmüyor artık flash derken kapama tuşuna basıyoruz şimdi basıyorum birşey olmuyor telefon bağlanmıyor yani açılmıyorda

Üst Alt