Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Müthiş cfw 5800 xm v52.0.007
Sponsorlu Bağlantılar
y11t
Üye
Sağolun ama bir sorum var. Videoda görülen menüler arası geçişler bende olmadı. Ayarlama yeri varmı yoksa yüklerken mi yanlış yaptım ?
Edit: Bir de daha önce girdiğim wireless ların passwordlerini kaydetmiyor.
.BrHn
Üye
bu fw türkçeleştirildi mi ??
EmrylmZ_
Üye
türkçesi warsa alaym ?
ilyassss
Üye
herhalde bu fw 5800 tam uyumlu degil
pitbull16
Üye
çok güzel görnüo ama türkçe olsa iyiydi türkçesi ne zamn çıkar acaba???
by68
Üye
peki kardeş geriye nsl çevirebiyoruz? ben bi şey duymuştum tele hard format atınca geriye dönüyormuş doğru mudur üstat
palaone
Üye
Beyler bana yardım edebilecek varmı ?
-------------------------------------
Dosyayı indirdiğimde tek bi dosya geliyor, diğer dosyaları nerden bulucam ya da nasıl yapmam gerekiyor?
Yardımlarınızı bekliyorum .. Şimdiden teşekkürkler !
Romeo_1907
Üye
allah rızası için biri bu fwyi türkçe yapsın yaaw bu ramazan ayında sevaba girer...
goktas19
Üye
Tükçeleştirebilecek olan yok mu ya?
ilyassss
Üye
bu fw türkçe kullanan var mı arkadaşlar
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Bence bu FW Türkçeleşemez. Bugüne kadar TR leştirebilen olmadı.
turkçesini bulan gören yada duyan olursa banada haber versin ..
Jino
Üye
Ya bi turkcesini gecin. Boyle bi fw ingilizce bile kullanilir ama ben bunu yukledim videodaki cogu sey olmadi. Mesela tema beyaz ve tema degisme yerine girmiyor. Ev ekrani temalarinda sorun yok. Menuler arasi o guzel grafik gecisleride yok. Ya ben bunu yanlis yukledim ki olabilir cunku yukleme ile ilgili bilgiyok yada cogu yalan bunlarin.
Ya bi turkcesini gecin. Boyle bi fw ingilizce bile kullanilir ama ben bunu yukledim videodaki cogu sey olmadi. Mesela tema beyaz ve tema degisme yerine girmiyor. Ev ekrani temalarinda sorun yok. Menuler arasi o guzel grafik gecisleride yok. Ya ben bunu yanlis yukledim ki olabilir cunku yukleme ile ilgili bilgiyok yada cogu yalan bunlarin.