Android önerisi ( bütçe 1100 tl )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
Black'te aslında iyi telefon. Karizması yetiyo denenebilir. + olarak ön kamerası 2 mp ve bildiğim kadarıyla %50 ye varar pil tasarrufuyla göze çarpan ekranı var. Diğer özellikleri hemen hemen aynı :) Ama LG işte. Yazılımı geç çıkarıyolar. O yanı kötü. Ama daha önceden bi LG telefona sahip olduğumdan az çok tanıyorum LG'yi. Alınabilir.

kucumsedıgın lg telefon pıyasasında 3. sırada :)

lerolande

lerolande

Üye
    Konu Sahibi
kucumsedıgın lg telefon pıyasasında 3. sırada :)

Küçümsemedim. Sadece yazılım konusunda update sıkıntıları var. Geç yayınlıyolar. Yoksa bende de 2 ay öncesine kadar LG Optimus One vardı ve memnundum o zaman göre ;)

61semih

61semih

Üye
Küçümsemedim. Sadece yazılım konusunda update sıkıntıları var. Geç yayınlıyolar. Yoksa bende de 2 ay öncesine kadar LG Optimus One vardı ve memnundum o zaman göre ;)

pekı yanlıs anlamısı ben.bu guncelleme konusunda htc bırnumara ya.samsungu hıc anlamıs degıılım.gio ıcın avrupada 2.3 kıes ten yayınlandı ama turkıyede halen yayınlanmadı.herkz kendı ımkanlaryla guncellıyor kı 2.3.4 u yukluyorlar

lerolande

lerolande

Üye
    Konu Sahibi
pekı yanlıs anlamısı ben.bu guncelleme konusunda htc bırnumara ya.samsungu hıc anlamıs degıılım.gio ıcın avrupada 2.3 kıes ten yayınlandı ama turkıyede halen yayınlanmadı.herkz kendı ımkanlaryla guncellıyor kı 2.3.4 u yukluyorlar

En yakın arkadaşımda Desire vardı. Garantiye gitti telefon ve ordan HTC Incredible S verdiler. İki telefonda güzel. Akışı iyi. Yazılım konusunda da HTC şu an diğer modellere göre iyi sayılır.

viranufuk

viranufuk

Üye
kardeş galaxy s2 9100 al bak g.gidiyor sahibinden com da bu ik sistede istediğin fiyyata bulab,ilirsin ben g.gidiyor dan aldım pişmn olmadım 1100 e aldım hemde tel ilk çıktığında aldım2 ay dır kullanıyorum pişman olmazsın yurtdışından gelen teller var onları dene msadece mextra aolarak pasaport kaydı yaptırıyorsun başka bi sııntısı yok dne derim yine de sen bilirisin

lerolande

lerolande

Üye
    Konu Sahibi
kardeş galaxy s2 9100 al bak g.gidiyor sahibinden com da bu ik sistede istediğin fiyyata bulab,ilirsin ben g.gidiyor dan aldım pişmn olmadım 1100 e aldım hemde tel ilk çıktığında aldım2 ay dır kullanıyorum pişman olmazsın yurtdışından gelen teller var onları dene msadece mextra aolarak pasaport kaydı yaptırıyorsun başka bi sııntısı yok dne derim yine de sen bilirisin

evet baktım onlara da fakat hem pasaport kaydı hem de garantisiyle uğraşmak istemiyorum. bu cihazlar artık çok narin. telefonları incelte incelte dayanızsız hale getirdiler. bu devirde bence garantisiz bir telefon kullanılmaz. 200-250 lira için o riski göze almamak lazım diye düşünüyorum ben :)
ama ikinci el temiz bir cihaz alınabilir. İnternetten çok alışveriş yapan biriyim fakat iş 2.el bir telefon almaya geldi mi elden teslim alma taraftarıyım :)

----------Eklendi @ 02:35:19 ---------- Yazıldı @ 01:33:50 ----------

Baya araştırdım da Samsung Galaxy S Plus sardı beni fena.
Sanırım samsung alacağım bu kez :) Tabi eylüle kadar başka kıyaslanabilecek bir telefon çıkmazsa :)

xinsurer

xinsurer

Üye
Biraz daha çıkabilirsen LG Optimus 2x al derim ben :oke:

lerolande

lerolande

Üye
    Konu Sahibi
Biraz daha çıkabilirsen LG Optimus 2x al derim ben :oke:

aklımda ilk o vardı ama araştırmalarım sonucu telefonu çok öven de var çok kötüleyen de var. donmalar oluyormuş telefonda. kafam karıştırıyo bu yüzden Optimus 2x :S

xinsurer

xinsurer

Üye
Bir arkadaşım kullanıyor ve cihazdan memnun. Ben de kurcaladım biraz ve özellikleri çok hoşuma gitmişti :hmmm

lerolande

lerolande

Üye
    Konu Sahibi
Bir arkadaşım kullanıyor ve cihazdan memnun. Ben de kurcaladım biraz ve özellikleri çok hoşume gitmişti :hmmm

hımm. aslında bakmak lazım canlı canlı. alışveriş mağazalarında var mı acaba test edebileceğimiz bir lg optimus 2x

xinsurer

xinsurer

Üye
Özelliklere bak
TFT 4.0 inç kapasitif dokunmatik Gorilla Glass ekran,
Android v2.2, 512MB RAM,
1 GHz Dual-core Tegra 2 işlemci,
8GB dahili ve 32 GB’a kadar hafıza kartı desteği,
Wi-Fi 802.11 b/g/n, 3G / HSDPA,
8 megapixel, 3264x2448 çözünürlük
1080p HD kamera,
LED flaş, Ön yüz kamerası ve GPS.

xinsurer

xinsurer

Üye

internette çok..

lerolande

lerolande

Üye
    Konu Sahibi
Özelliklere bak
TFT 4.0 inç kapasitif dokunmatik Gorilla Glass ekran,
Android v2.2, 512MB RAM,
1 GHz Dual-core Tegra 2 işlemci,
8GB dahili ve 32 GB’a kadar hafıza kartı desteği,
Wi-Fi 802.11 b/g/n, 3G / HSDPA,
8 megapixel, 3264x2448 çözünürlük
1080p HD kamera,
LED flaş, Ön yüz kamerası ve GPS.

bu hangi cihaz hocam?

bildiğim kadarıyla mağazalarda yok :oke:

evet bende o kadar baktım bulamadım.

internette çok..

internette satan çokta bana alışveriş mağazasında veya dükkanda satan lazım ki deneyip göreyim :)

barann79

Üye
Sony ericsson xperia neo mükemmel telefon, aldım ben ve etrafımdaki herkes hayran kaldı. özellikle tasarımı ve fotograf çekimleri mükemmel

lerolande

lerolande

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericsson xperia neo mükemmel telefon, aldım ben ve etrafımdaki herkes hayran kaldı. özellikle tasarımı ve fotograf çekimleri mükemmel

bi ara turkcellde çalışıyodum. patronda vardı bu. pek beğenmedim açıkçası. arada menüde kasıyo, sağa sola geçişlerde yavaşlıyordu :S

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu hangi cihaz hocam?

evet bende o kadar baktım bulamadım.

internette satan çokta bana alışveriş mağazasında veya dükkanda satan lazım ki deneyip göreyim :)

sanırım o cihaz optimus 2X :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
evet ta kendisi :) tanışmak istiyorum kendisiyle ama bi türlü nasip olmadı. hiçbiyerde deneyebileceğim bir 2x yok :/

bulabileceğini zannetmiyorum. Türkiyede sadece internette satılıyor bildiğim kadarıyla :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...