Symbian'lı telefon üretimi bitiyor !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kedi Yavrusu

Üye
    Konu Sahibi
Symbian'lı telefon üretimi bitiyor !!
Nokia, stratejik bir karar alarak Symbian yerine Windows Phone 7 kullanma yoluna gitti. Windows Phone 7'li telefonların üretiminden önce Symbian'lı telefonların üretimi durdurulacak.

Nokia’nın Windows Phone 7’li telefon üretimi bu sonbaharda başlayacak. Ancak üretim aşamasından önce Nokia, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da kendi geliştirdiği mobil işletim sistemi Symbian’lı telefonların üretimini durduruyor.

Nokia Başkanı Chris Weber, “Windows Phone’a geçtiğimiz zaman Symbian ticaretini tamamen durdurmuş olacağız” dedi. Bununla birlikte Nokia’nın, Windows Phone 7’li telefonların satışlarıyla ilgili büyük bir kampanya ve reklam çalışmalarına başlayacaklarını da bildirdi.

:: Nokia'nın bu hamlesini doğru buluyor musunuz?

• Beğen
Tepkiler: nonamex

aydnzara

Üye
Yok kardeş ne doğrusu symbian tel çıkmazsa annada biter.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
fazla sistem göz çıkarmaz:ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
doğru buluyorum tabii ki. Meego ve Windows Phone daha güzel :D

• Beğen
Tepkiler: nonamex
cardanadam

cardanadam

Üye
işletim sistemini değiştireceğine işlemciyi değiştirsinler aynı işlemciye istersen windows xp yükle bir şey değişmez eşşekle altın semer misali

marsharun

marsharun

Üye
İşletim sistemi değişsin ya da değişmesin, teknik özellikler değişmeden bir işe yaramaz. Yapsınlar s2 gibi yüksek donanımlı bir telefon, sonra dayasınlar ona wp7 yi bak nasıl satıyor peynir ekmek gibi.

Dampierre

Dampierre

Üye
symbian açık kaynak kodlu olsun başka birşey istemem birde n8 bootloader'ı kaldırsınlar madem destek vermiyorlar :D

marsharun

marsharun

Üye
he bootloader kaldırsınlar da android kuralım:)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
İşletim sistemi değişsin ya da değişmesin, teknik özellikler değişmeden bir işe yaramaz. Yapsınlar s2 gibi yüksek donanımlı bir telefon, sonra dayasınlar ona wp7 yi bak nasıl satıyor peynir ekmek gibi.

s2 donanımında meego daha güzel olur bence :oke:

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Sevineyim Mi? Üzüleyim Mi? Bilemedim . Hayırlısı Artık .

emreipekci

emreipekci

Üye
nokia nın yaptığı kendi çocuğu dururken başkasınınkine don biçmeye çalışmak. hadi symbianı bırakıyosun anladımda meegoya neden ağırlık vermiyosun:bann:. nokia kendi işletim sisteminde bile kullandığı donanıma tam uyumlu işler yapamazken. wp7 li telefonlarda daha çok sorun çıkar diye düşünüyorum.:bann:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
_ardaa

_ardaa

Üye
Microsoft yazılım konusunda iyidir ama görsellik kısmında çuvallıyor bir de Apple kadar olmasa da Microsoft'da kendi belirlediği sınırların dışına çıkılmasından pek hoşlanmaz kalıpları vardır onları her yerde uygular, WP7 sisteminde de o kalıpları aşamazsa kimseyle rekabet edebileceğini sanmıyorum.

SilentOne

SilentOne

Üye
yaa bune daha yeni adlım telefonu bn soyle 2 sene sonra kessinler yha :(

OğuzcanAbi

Üye
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt