Exynos 8890 seri üretime geçildi, Galaxy S7 Ocak ayında duyurulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Exynos 8890 seri üretime geçildi, Galaxy S7 Ocak ayında duyurulabilir
Samsung’un Galaxy S7’de kullanacağı Exynos 8890 yonga seti seri üretime geçti…


Samsung, gelecek sene yeni amiral gemisi modeli Galaxy S7’yi sunacak ve ayrıca bu cihaz ile birlikte akıllı telefonun iki yanı kavisli versiyonu Galaxy S6 edge ve ayrıca bu modelin de daha büyük versiyonu Galaxy S7 edge+ gün yüzüne çıkabilir.



İddialara göre Galaxy S7 akıllı telefon yonga seti olarak üç farklı versiyon olarak pazara sunulacak. Çin ve Amerika Birleşik Devletleri versiyonu Qualcomm Snapdragon 820 içerirken, Avrupa ve Güney Kore versiyonu ise firmanın kendi geliştirdiği Exynos 8890’dan güç alacak. Ayrıca Hindistan’da da akıllı telefonun Exynos 7422 ile sunulacağı iddia ediliyor.

Kısa bir süre önce gelen bilgiler Samsung’un yeni Exynos 8890 yonga setinin seri üretimine Aralık ayı içerisinde başlayacağı bilgileri gelmişti. Ancak şimdi de Güney Kore üzerinden gelen yeni haberler, Samsung’un Exynos 8890 seri üretimine başladığı şeklinde.

Samsung’un yeni üst seviye yonga setinin üretimine Aralık ayından daha önce başlaması da Galaxy S7’nin Ocak ayında resmi olarak duyurulması ihtimalini kuvvetlendiriyor. Daha önce firma Şubat sonu ya da Mart başında Galaxy S modellerini resmi olarak duyurmuştu.

Samsung’un Exynos 8890 yonga seti, sekiz çekirdekli işlemci içeriyor ve 64-bit mimaride geliyor. Daha önce ARM tasarımını kullanan Samsung’un bu yeni yonga seti Custom SOC olarak gelen ilk model olacak.

Exynos 8890 seri üretime geçildi, Galaxy S7 Ocak ayında duyurulabilir - MaxiCep
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Samsung Galaxy S6 Edge gibi bir tasarım yaparlarsa, bu sefer iPhone'un satış rakamlarını ikiye katlarlar.
 


Üst Alt