ayrılsınmı? ne yapsa daha dogru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
ayrılsınmı? ne yapsa daha dogru
şimdı bu konuyu açma nedenim bıraraz önce çok yakın bi arkadaşimla konuştum
gizem:) şimdı onun 4 senedir bi sevgilisi var aynı okuldaydık onlar çıkmaya başladı nese
senler geçtı bunlar ewlenmeyı duşunuyodu çocuk ıstanbulda kız ankarada ..
bi şekılde mustafa ankarada iş kurdu sırf gizem için ama ankaraya gittıgınde araları bozulmus daha dogrusu mustafa aramaz sormaz olmuş kı bunlar bı dk bıle tlf ellerinden düşürmezlerdı
mustafa gizeme bıraz kafam bozuktu kendımı dınledım demış tabı gızemde salya sümük beni aradı
şimdı sizce
mustafa nın hayatında bırımı var yoksa gerçekten iş yuzunden sıkılmıs ve bıraz sakınleşmekmı ıstemıs hadı yardım edın gizeme

0live456

Üye
Mustafa'nın yaptıkları yada yaşadıkları kolay değil yani hayatını değiştirmiş gizem için bu durumda hayatında başka birisinin olması imkansız.Yolunda gitmeyen birşeyler olmuştur canı sıkılmıştır çekilmiştir köşeye olur arada öyle durumlar o kadar yıllık aşkı öldürmesinler yazık olur.

cehili

cehili

Üye
Çok Muhabbet Tez Ayrılık Getirmiş. Daha Ankara'ya gelir gelmez bıkmış oğlan :ehe

buketcik

buketcik

Üye
tatlım gizem arasın bıraksın çocuğu.ayrıldık desin.
çocuk köpekler gibi yalvaracaktır emin ol.:ehe Taki elindekinden fazlasını kaptırmadıysa:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Masha
cehili

cehili

Üye
Hiç sanmam bıraksın erkek bitti desin işte o zaman erkek tekrar döner.

cehili

cehili

Üye
Aynı görüş değil ki :D Sen kız arasın ayrılsın diyorsun ben akışına bıraksın erkek ayrılsın diyorum :ehe

Utku

Utku

Üye
yeni birini bulmuştur:ehe

buketcik

buketcik

Üye
yapar erkek:angry: değilmi

-efşan

-efşan

Üye
şimdı bu konuyu açma nedenim bıraraz önce çok yakın bi arkadaşimla konuştum
gizem:) şimdı onun 4 senedir bi sevgilisi var aynı okuldaydık onlar çıkmaya başladı nese
senler geçtı bunlar ewlenmeyı duşunuyodu çocuk ıstanbulda kız ankarada ..
bi şekılde mustafa ankarada iş kurdu sırf gizem için ama ankaraya gittıgınde araları bozulmus daha dogrusu mustafa aramaz sormaz olmuş kı bunlar bı dk bıle tlf ellerinden düşürmezlerdı
mustafa gizeme bıraz kafam bozuktu kendımı dınledım demış tabı gızemde salya sümük beni aradı
şimdı sizce
mustafa nın hayatında bırımı var yoksa gerçekten iş yuzunden sıkılmıs ve bıraz sakınleşmekmı ıstemıs hadı yardım edın gizeme

yok bee sakın ayrılmasın :off::off:

jeosalih

jeosalih

Üye
Ayrılmaya yada oyuna ne gerek varki. Karşılıklı konuşsun çekimcelerini anlatsın. Anlattıklarında mantık arasın. Zaten kafasına yatmıyorsa açıklaması bitmiştir o iş. Ama adam sadece onun için yaşadığı çevreyi değiştirmişse başkasının olduğunu sanmıyorum. Ama aradığını bulamamışta olabilir. Yani adam yaptığı fedakarlığa rağmen kız naz yapmaya çalıyor hala kendini ağırdan satmaya çalışıyorsa çoçuk bıkmışta olabilir. Yani hiç ayrılmaya yada oyun yapmaya gerek yok karşılıklı konuşsunlar 2 tarafta birbirlerine çekincelerini anlatsın.

Larismus

Larismus

Üye
yapar erkek:angry: değilmi
günahını alıyosun :D adam o kadar iş falan kurmus belki günlük bir sıkıntıdır. yaptıkları şeyler zor. sıkıntı olmus olabilir. hemen kestirip atmaya lüzum yok bence. getirin bir de mustafayı dinleyelim bakalım o ne diyor :d:

jigsaw_54

Üye
7/24 sevgiliyle olmak güzel bişey tabiki ama bazen harbiden insanın dinlenmesi gerekiyor bide abimiz iş kurmuş kolay değil harbiden bide 4 yıldır birliktelermiş öyle bian canı sıkkın konuşmak istemedi diye kestirip atmak olmaz sürekli devam ediyorsa o zaman oturup düşünülmesi gerekir bence ayrılmasın abimiz kız için iş kuracak kadar ciddiyse bırakın da azcık dinlensin ablamızda sakin kafayla düşünsün ama yani biraz konuşmak istemedi kafasını dinlemek istedi diye de ayrılmak çok çok saçma... kimse ayrılmasın yaa ayrılmayın kalpler kırılmasın :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

pelın_

Konu Sahibi
valla sagolun bende ablatıyorum bunların hepsını ama anlamıyo
önku onlar hep beraberlerdı yanı butun zorlukları berabaer atlatlıtar semdı sen nerden bılıyon demeyın gızem benım ew arkadasımdı hep yanlarındaydım
nese gızem hala ona soguk davrandıgını ve artık onu onemsemedıgını osluyo
eskıden olsa bana kıyamzdı aglamama dayanmazdı dıyo napcam bılemedım bende ya

jeosalih

jeosalih

Üye
Oturup konuşmak en mantıklısı. Ne kız için o tek erkek nede erkek için o tek kız. Hangimiz çok sevdiğimiz birinden ayrıldıkta üzülmedik ondan başkası olmaz demedik. Ama neoldu herzaman yeni aşklar peşinden koşuldu.

greenmile

greenmile

Üye
mustafa doğru yolda,sıkılmıştır kızdan

pelın_

Konu Sahibi
olabılır valla hala aramamıs ben arıyorum benım tlf açmıyo çocuk kız buldu galıba

buketcik

buketcik

Üye
kız boş ver amaaaannn. mustafalar hep böyle.vur tekmeyi gitsin.
üzülüp durmasın söyle.gelmiyim yanına.:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt