pelın_
ayrılsınmı? ne yapsa daha dogru
şimdı bu konuyu açma nedenim bıraraz önce çok yakın bi arkadaşimla konuştum
gizem
şimdı onun 4 senedir bi sevgilisi var aynı okuldaydık onlar çıkmaya başladı nese
senler geçtı bunlar ewlenmeyı duşunuyodu çocuk ıstanbulda kız ankarada ..
bi şekılde mustafa ankarada iş kurdu sırf gizem için ama ankaraya gittıgınde araları bozulmus daha dogrusu mustafa aramaz sormaz olmuş kı bunlar bı dk bıle tlf ellerinden düşürmezlerdı
mustafa gizeme bıraz kafam bozuktu kendımı dınledım demış tabı gızemde salya sümük beni aradı
şimdı sizce
mustafa nın hayatında bırımı var yoksa gerçekten iş yuzunden sıkılmıs ve bıraz sakınleşmekmı ıstemıs hadı yardım edın gizeme
gizem
şimdı onun 4 senedir bi sevgilisi var aynı okuldaydık onlar çıkmaya başladı nesesenler geçtı bunlar ewlenmeyı duşunuyodu çocuk ıstanbulda kız ankarada ..
bi şekılde mustafa ankarada iş kurdu sırf gizem için ama ankaraya gittıgınde araları bozulmus daha dogrusu mustafa aramaz sormaz olmuş kı bunlar bı dk bıle tlf ellerinden düşürmezlerdı
mustafa gizeme bıraz kafam bozuktu kendımı dınledım demış tabı gızemde salya sümük beni aradı
şimdı sizce
mustafa nın hayatında bırımı var yoksa gerçekten iş yuzunden sıkılmıs ve bıraz sakınleşmekmı ıstemıs hadı yardım edın gizeme

Sen kız arasın ayrılsın diyorsun ben akışına bıraksın erkek ayrılsın diyorum 
değilmi