den1905
Üye
valla mustafa sabah msj attı gızemde fırladı ankaraya dndu
Valla hayırlısı neyse o olsun ne diyelim

valla mustafa sabah msj attı gızemde fırladı ankaraya dndu

ama bu çok agar olmadımı yahu onlar ewlenmeyı dusunuyoduufak bı tartısma bukadar buyutuur ayrılıga kadar gıdermı ay

çok sinir olmuştum...sanki face için yaşıyorum ben....
Açtın diyelim...pelincim erkekleri terapi eden bir yer açmayı düşünüyorum.
ozaman bu tür erkekler sorun teşkil etmicek şekerim![]()

Erkekler böyle büyük bir fedakarlık yapmalarına rağmen karşılığında büyük bir mutluluk-sevinç ve şükran yerine naz-huysuzluk ve kıymet bilmezlik görürlerse çok büyük bir rahatsızlığın içine düşüyorlar.
Bu terk etmeye varan bir rahatsızlık olabilir. Kaldı ki bir erkeğin iletişimi kesip sessizleşmesi terk edeceğine işaret olur çoğu zaman.
Bir kısım erkek ise sorunlarla karşılaştığında kabuğuna çekilir; sessizleşir, rahatsız edilmek istemez. Sonra kendiliğinden döner.
Ancak her ne olursa olsun kadını için fedakarlık yapan her erkek, mutlu bir kadın görmeyi hak eder
Açtın diyelim...
Erkekler geldi.
Sonra senin dükkana gelen bu erkeklerin esrarengiz bir şekilde kaybolmalarını cinayet bürosuna açıklayabilecek iyi bir avukat da buldun diyelim...
İyi ama cesetlerden nasıl kurtulacaksın?
![]()

avukatımız onada bir çözüm bulacağına kesinlikle inanıyorum.aksi taktirde ortalık leş kokacak

Hayattan banlanma da![]()
İşte bir sevgiyi böyle yok etmekte çok maharetlidir kız milleti. Erkeğin yerinde olsam şuana kadar herşey aynıydı artık farklı der kapıyı gösterirdim. Bu kadar da bir adamın üstüne gelinmez. Halden anlamayan sevgiliden ne hayır gelir. En mantıklı olanı hemen o tip birine yol vermektir vesselam...

Mustafa zaten bırakmış bu saatten sonra kız ben ayrılıyorum derse adam eyvallah der benceİlişkiler genelde böyle bitiyor,ilk başlarda hergün buluşuyor,birlikte oluyor,telefonla görüşüyosun falan sonra 2 günde 1 düşüyor,ilgisizlik vs falan sonunda da kopuyor olaylar