ayrılsınmı? ne yapsa daha dogru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxirabit

maxirabit

Üye
Ağlayıp salya sümük olup,başka erkeklere gözü kayan okadar kız varki.
Şimdi yok mok derler:D
Ağlar üzülür,çok kötüyüm der kendini yırtar ama başkasını bile düşünebilir.

Yapar kız değilmi:D
Sanki erkekler bir tek aldatıyorda,kızlar sütten çıkmış ak kaşık.
Neyle aldatıo,kız la:D

pelın_

Konu Sahibi
ben zaten kızların masum olduklerını ve aldatmadıklarını solemdım ewet kızlarda yapar hatta canı yanarsa erkekten daha jotusunu yaparda şımdı bukız ne yapsın ayrılsınmı beklesınmı o lazım bıze:)

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye
Pelin bence iki kişinin arasına girme 3. zararlı çıkabiliyor:)

pelın_

Konu Sahibi
Pelin bence iki kişinin arasına girme 3. zararlı çıkabiliyor:)
ya ben girmıyorum musatfanın haberı yok bu olanlardan gızem benımen yakın arkadasım dostum zaten oda yanmda :) dayanamadı geldı bı çozum bulmaya çalısıyoruz

maxirabit

maxirabit

Üye
ben zaten kızların masum olduklerını ve aldatmadıklarını solemdım ewet kızlarda yapar hatta canı yanarsa erkekten daha jotusunu yaparda şımdı bukız ne yapsın ayrılsınmı beklesınmı o lazım bıze:)

Kimse senin gibi kendi cinsini eleştirmez hatta toz kondurmaz:)
Her kız senin gibi bu şekilde cesaterli olarak bu cümleyi kurmaz,kabuğuna çekilir,siner:D

Ama iyi tabiki açık sözlü olman,üstü kapalı laflarla kimse birşey kazanamıo zaten:good:

----------Eklendi @ 15:34:02 ---------- Yazıldı @ 15:33:03 ----------

ya ben girmıyorum musatfanın haberı yok bu olanlardan gızem benımen yakın arkadasım dostum zaten oda yanmda :) dayanamadı geldı bı çozum bulmaya çalısıyoruz

En iyi çözümü kendileri baş başa durunca halleder gerçekten,onlar birbirlerini daha iyi tanıyor:)

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Konu Sahibi
konuyla alakası yok ama ewet ben hıçbızamn kızları savunmadım çunku ıstedıgımızde neler yapacagımızı gayet ıyı bılıyorum:)
kımse masum dıyıldır hele kızlar hıç valla bu soledıklerıme kızlar çok kızıyo ama bu bole yanı
şimdı onuya donersek burda gızemın de hatası çok yenı yenı anlatıyo buluştularında hep soguk davranmış mustafaya
hep bı bahane bulmus ay valla bende bıktım he bunlardan

maxirabit

maxirabit

Üye
konuyla alakası yok ama ewet ben hıçbızamn kızları savunmadım çunku ıstedıgımızde neler yapacagımızı gayet ıyı bılıyorum:)
kımse masum dıyıldır hele kızlar hıç valla bu soledıklerıme kızlar çok kızıyo ama bu bole yanı
şimdı onuya donersek burda gızemın de hatası çok yenı yenı anlatıyo buluştularında hep soguk davranmış mustafaya
hep bı bahane bulmus ay valla bende bıktım he bunlardan

İnsan düşününce aklından bir çok şey geçer:)

Boşver bence başka sorunlarlada canını sıkma.''Kendi derdin,kendine yetmiyormu'' :D
Çünkü sen ne kadar birşey yapsanda,söylesende onlar ortak noktlarını daha iyi bulucak:)

pelın_

Konu Sahibi
haklısın bı mod bulup konuyu kapttırıyım artık hepınız sagolun

maxirabit

maxirabit

Üye
Senin konu,dünkü konu gibi tartışmaya gitmiyor ama yinede sen bilirsin:)

pelın_

Konu Sahibi
ewet halısın nese acık kalsınumarım yarrlı bıkaç şey yazarlarda gızemde yanmda delı olmaktan kurtulur

maxirabit

maxirabit

Üye
ewet halısın nese acık kalsınumarım yarrlı bıkaç şey yazarlarda gızemde yanmda delı olmaktan kurtulur

Konuyla pek bişiy olmaz ama yanındaysa ona destek ol o daha iyi gelir:)

pelın_

Konu Sahibi
yanımda herkese slm var :tşk: edıyo

maxirabit

maxirabit

Üye
a.s.
Ne demek.Pek bozmasın kafasını:)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Pelin sana yazamıyorum hiç bi şekilde.O işi de hallettim bilgin olsun.

maxirabit

maxirabit

Üye
Sinirden ya başın yada miden ağrırsa şaşırma:)

pelın_

Konu Sahibi
orası allahın emri zaten bu aşk olayları insanı bunaltıyo ya bu arada ben gizem:) pelin mutfaga gitti

buketcik

buketcik

Üye
pelincim erkekleri terapi eden bir yer açmayı düşünüyorum.
ozaman bu tür erkekler sorun teşkil etmicek şekerim:ehe

pelın_

Konu Sahibi
ay neguzel olur gelecekte bı sevgılım olursa yolarım onuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt