ya ben girmıyorum musatfanın haberı yok bu olanlardan gızem benımen yakın arkadasım dostum zaten oda yanmdaPelin bence iki kişinin arasına girme 3. zararlı çıkabiliyor![]()
dayanamadı geldı bı çozum bulmaya çalısıyoruzben zaten kızların masum olduklerını ve aldatmadıklarını solemdım ewet kızlarda yapar hatta canı yanarsa erkekten daha jotusunu yaparda şımdı bukız ne yapsın ayrılsınmı beklesınmı o lazım bıze![]()

ya ben girmıyorum musatfanın haberı yok bu olanlardan gızem benımen yakın arkadasım dostum zaten oda yanmdadayanamadı geldı bı çozum bulmaya çalısıyoruz

konuyla alakası yok ama ewet ben hıçbızamn kızları savunmadım çunku ıstedıgımızde neler yapacagımızı gayet ıyı bılıyorum
kımse masum dıyıldır hele kızlar hıç valla bu soledıklerıme kızlar çok kızıyo ama bu bole yanı
şimdı onuya donersek burda gızemın de hatası çok yenı yenı anlatıyo buluştularında hep soguk davranmış mustafaya
hep bı bahane bulmus ay valla bende bıktım he bunlardan

ewet halısın nese acık kalsınumarım yarrlı bıkaç şey yazarlarda gızemde yanmda delı olmaktan kurtulur

benim kafam bozuldu yanındaa.s.
Ne demek.Pek bozmasın kafasını![]()
Pelin sana yazamıyorum hiç bi şekilde.O işi de hallettim bilgin olsun.
orası allahın emri zaten bu aşk olayları insanı bunaltıyo ya bu arada ben gizempelin mutfaga gitti
m.oldum