Nokia c6-01 Ekrandaki kesik şeritler

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
o şeritlerden c7'de de var dostum yani bi sorun değil kapasitif kaynaklı bişey ama güneş paneline çok benziyo keşke güneş enerjisiyle şarj olsa :ehe:ehe

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
    Konu Sahibi
o şeritlerden c7'de de var dostum yani bi sorun değil kapasitif kaynaklı bişey ama güneş paneline çok benziyo keşke güneş enerjisiyle şarj olsa :ehe:ehe

evet güneş paneline benziyor :S keşke şarz etse değilmi güzel olurdu :) acaba c6-01 kullanan varmı? sitede? tecrübe ederlerse sevinirim.. herkeze konu hakkında paylaşımları için teşekkürler.

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu c6-01 kullanan arkadaşlar? birde bu cihazı kullanan arkadaşlar zahmet edipte tecrübeleri paylaşırlarsa sevinirim.. karşı tarafla görüştüğümde, metal birşeyin cızırtı yaptığını duyar gibiyim, hani arka kapak oynarda ses çıkarır ya, kulaklıktan en sonda iken ses öyle bir cızırtı gibi metalik bir ses geliyor.. lütfen yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

__xXx__

__xXx__

Üye
Yokmu c6-01 kullanan arkadaşlar? birde bu cihazı kullanan arkadaşlar zahmet edipte tecrübeleri paylaşırlarsa sevinirim.. karşı tarafla görüştüğümde, metal birşeyin cızırtı yaptığını duyar gibiyim, hani arka kapak oynarda ses çıkarır ya, kulaklıktan en sonda iken ses öyle bir cızırtı gibi metalik bir ses geliyor.. lütfen yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
arkadaşım mesajımı okumadın herhalde senin cihazda sorun vardır diyorum demi

----------Eklendi @ 22:15:26 ---------- Yazıldı @ 22:12:00 ----------

yok dostum ya sorun falan yok her dokunmatikte olan şey.:oke:
sorun oldğu için demiyorum bende arkadaşın c6-01 inde ekranda sorun yok diyoorum kapasitif ekranlarda dikkatle bakılınca görülebilen bişi o ama dediğim gibi çıkan metalik sesin cihaz da bi sorun olduğu için kaynaklandığını tekrar vurguluyorum benm kardeşimin c6-01 in de öyle bi ses bozukluğu yok

61semih

61semih

Üye
benım ekranda kapasitif ozellıkle baktım dıkkatlıce oylebırsey yok

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
    Konu Sahibi
the_road_runner teşekkürler ürün yeni daha sıfır 1 hafta olmadı henüz, değişim yaparlar umarım, yoksa sıfır bir cihazın tamir görmesi çok can sıkıcı :S.. tecrübelerini dile getirenlere yeniden teşekkürler...

pRime.

pRime.

Üye
sorun oldğu için demiyorum bende arkadaşın c6-01 inde ekranda sorun yok diyoorum kapasitif ekranlarda dikkatle bakılınca görülebilen bişi o ama dediğim gibi çıkan metalik sesin cihaz da bi sorun olduğu için kaynaklandığını tekrar vurguluyorum benm kardeşimin c6-01 in de öyle bi ses bozukluğu yok

Ekrandan bahsediyordum ben dostum ben diğer sorun hakkında bir fikrim yok.

__xXx__

__xXx__

Üye

Ekrandan bahsediyordum ben dostum ben diğer sorun hakkında bir fikrim yok.
dediğim gibi ekrandaki çizgiler benm c7im dede var ama konuşurken gelen metalik ses ürün hatası olması lazım kardeşimin telefonunda öyle bi ses yok:D

----------Eklendi @ 00:45:11 ---------- Yazıldı @ 00:44:38 ----------

ettım arkadasım hatta şu fener programı varya onda bıle denedım merakımdan varmı dıye ama yok
demekki samsung nokia ekran farkından biri:D diyecek başka bişi bulamıyorum

----------Eklendi @ 00:46:11 ---------- Yazıldı @ 00:45:11 ----------

the_road_runner teşekkürler ürün yeni daha sıfır 1 hafta olmadı henüz, değişim yaparlar umarım, yoksa sıfır bir cihazın tamir görmesi çok can sıkıcı :S.. tecrübelerini dile getirenlere yeniden teşekkürler...
rica ederim inşallah telefonunu birebir değiştirirler dediğin gibi yeni bir cihazın tamir görmesi iyi bişi değildir garanti de olsa

• Beğen
Tepkiler: pRime.
cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar ben internete telefondan giriyorum şimdi ekran tamamen beyaz olacak şekilde sayfayı yaklaştırdım çizgi falan göremedim ya sizin telefonlar arzalı yada benimki

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar ben internete telefondan giriyorum şimdi ekran tamamen beyaz olacak şekilde sayfayı yaklaştırdım çizgi falan göremedim ya sizin telefonlar arzalı yada benimki
arıza değil.

----------Eklendi @ 13:17:51 ---------- Yazıldı @ 13:17:35 ----------

arıza olsa düzgün çalışmaz :oke:

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
    Konu Sahibi
Ürünü geri yolladım 7 gün olmamıştı alalı, hem ekran hemde ses cızırtısından dolayı iade ettim, bakalım umarım değiştirirler. yoksa tamir vs. kabul etmem sıfır cihaza. 7 gün sebebi ile zaten vazgeçme hakkına sahip her tüketici. inş zorluk çıkmazda alırım sağlam c6-01'imi.. telefon kalite açısından gerçekten güzel. herkeze teşekkürler.

fatih54102

fatih54102

Üye
sonucu yaz, sonuç benim içinde önemli

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada bir başka c6-01 karşılaştırmamda da kesik şeritler görülüyordu, ancak benim telefondaki daha belirğindi yinede her 2 ekrandada mevcud, "CBD" ekranlarda görülebiliyormuş sanırım, çokta problem değil beyaz zemin üzerinde dikkatlice bakmak gerekiyor. telefon değişime gitti bakalım yenisi ile değiştireceklerdir büyük ihtimalle.

pRime.

pRime.

Üye

hangisi sizinkimi benimkimi?

İkisinde de sorun yok dostum olsa çalışmaz diyorum. :oke:

----------Eklendi @ 02:02:07 ---------- Yazıldı @ 02:01:28 ----------

Ürünü geri yolladım 7 gün olmamıştı alalı, hem ekran hemde ses cızırtısından dolayı iade ettim, bakalım umarım değiştirirler. yoksa tamir vs. kabul etmem sıfır cihaza. 7 gün sebebi ile zaten vazgeçme hakkına sahip her tüketici. inş zorluk çıkmazda alırım sağlam c6-01'imi.. telefon kalite açısından gerçekten güzel. herkeze teşekkürler.

Rica ederiz.

----------Eklendi @ 02:02:41 ---------- Yazıldı @ 02:02:07 ----------

Bu arada bir başka c6-01 karşılaştırmamda da kesik şeritler görülüyordu, ancak benim telefondaki daha belirğindi yinede her 2 ekrandada mevcud, "CBD" ekranlarda görülebiliyormuş sanırım, çokta problem değil beyaz zemin üzerinde dikkatlice bakmak gerekiyor. telefon değişime gitti bakalım yenisi ile değiştireceklerdir büyük ihtimalle.

Hayırlısı olsun.

61semih

61semih

Üye

demekkı cbd lı ekranlı telefon almıyacagız :):nono: