Nokia c6-01 Ekrandaki kesik şeritler

Sponsorlu Bağlantılar

EnesCimen

EnesCimen

Üye
Bahsettiğiniz sorunla bnm ki aynımı bilemiyorum. Bn c3-00 kullanıyorum. Ekranımın baz yerlerinde artık kesik şerit mi deyim buzlanma gibi bişey mi yoksa sulanma gibi mi deyim bilemiyorum.. Bunlar telefonu ilk aldığımda yoktu sonradan oluştu.. Banafa bi bakarsanız :D .. Şimdidn teşekkrler

Kefelon

Üye
benim iski telde vardı umursamıyodum :d:

cyber

cyber

Üye
ekrandaki çizgiler bi sorun değil nokia nin clear black display teknoloji si bende de vardı o çizgiler araştırdım cbd miş

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
    Konu Sahibi
ürün ayıplı mal olmasına rağmen 7 iş günü içerisinde hızlıal. sitesi tamir edip aynı ürünü geri yollamayı tercih etti. bende tüketici mahkemelerine bildirmeyi düşünüyorum, yeni arızalı ürünler ayıplı ürün kapsamında,bire bir değişim yada para iadesi yapılması şartı olduğundan böyle bir mecburiyete tutuyorlar. hiç iyi bir site değil. resmen rezalet.

slmnbrknk

slmnbrknk

Üye
bnde bugün c6-01 aldım teli bndede beyaz ekranda şeritler waar

Krnl386

Krnl386

Üye
Merhaba Arkadaşlar;

Geçtiğimiz günlerde bende eski telefonum olan Nokia 5800 XM satmıştım, geçen gün Adana / Teknosa' dan Nokia C6-01 aldım. Ürünü almadan önce bayağı bir araştırma yaptım. İlk etapta ürün hakkında yapılan yorumlardan dikkatimi çeken ekranda ki şeritler. Yukarıda arkadaşımız dediği gibi bu bir sorun değildir. Bu telefonun ClearBlack teknolojisi. Bir çok yere sordum, araştırdım.

ferhat000

ferhat000

Üye
Ürünü geri yolladım 7 gün olmamıştı alalı, hem ekran hemde ses cızırtısından dolayı iade ettim, bakalım umarım değiştirirler. yoksa tamir vs. kabul etmem sıfır cihaza. 7 gün sebebi ile zaten vazgeçme hakkına sahip her tüketici. inş zorluk çıkmazda alırım sağlam c6-01'imi.. telefon kalite açısından gerçekten güzel. herkeze teşekkürler.

sonucu nedir hocam aynı sorun bende de var?