Nokia c6-01 HACK' RM-718_014.002_01.01_79.92 yeni yazılım yenilendi

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
son yazılım güncellenmiştir konu yenilendi

omerb

Üye
çok sağol hiç biyerde doğru düzgün c6-01 ile ilgili yazı bile bulamadım sen baya uğraşmışın
TEŞEKKÜRLER:oke:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim bende teşekkür ederim böyle düşündüğün için

svetlo

svetlo

Üye
teşekkürler

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

mat9934

Üye
Arkadaşım paylaşımın için teşekkürler.Denedim ve başarılı oldu.Mesela telefonun ekranlardaki ve menülerdeki geçiş hızı artmış.İnternete giriş hızı da iyi.Fakat ovi ye birkaç girişten sonra birdaha girilemiyor.Yanlış anlamayın kurduğum hiçbir uygulamayı kaldırmadım.yani ovi' yi kendim bozmadım.Ayrıca pil ömrü yarıya inmiş.Allah rızası için şu sorunları giderebildiğin bir uda dosyası hazırlada olacaksa tam olsun.O zaman varya sana minnettar olurum.

atakancoskun

Üye
kardes ben herseyı yaptım fakat flash atmaya gelınce HRESULT 0x bılmem ne hatası verıyo error dıo.bu neyden kaynakalnıyor???

atakancoskun

Üye
yokmu yardım edecek?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
daha önce karşılaşmadığım için bilemiyorum sadece herşeyi harfiyen yaptığından emin ol derim.

----------Eklendi @ 12:06:51 ---------- Yazıldı @ 11:53:13 ----------

Arkadaşım paylaşımın için teşekkürler.Denedim ve başarılı oldu.Mesela telefonun ekranlardaki ve menülerdeki geçiş hızı artmış.İnternete giriş hızı da iyi.Fakat ovi ye birkaç girişten sonra birdaha girilemiyor.Yanlış anlamayın kurduğum hiçbir uygulamayı kaldırmadım.yani ovi' yi kendim bozmadım.Ayrıca pil ömrü yarıya inmiş.Allah rızası için şu sorunları giderebildiğin bir uda dosyası hazırlada olacaksa tam olsun.O zaman varya sana minnettar olurum.

kardeş ben uda dosyasında hiç bir bileşen ile oynamadım sadece hack dosyasını ekledim. ayrıca ovi güncelleme ister sende güncellersin sarj ömrü benim ile alakalı değil.

kardes ben herseyı yaptım fakat flash atmaya gelınce HRESULT 0x bılmem ne hatası verıyo error dıo.bu neyden kaynakalnıyor???
navifirm den seçili dosyaları indir ufak bir hata yapmışım ana başlıktaki resimi değiştim tekrar bakarsan gerekli olan dosyaları indirmen yeterli.

atakancoskun

Üye
HRESULT 0x bılmem ne hatası verıyo error dıo.bu neyden kaynakalnıyor??? yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oddus

Üye
İyi günler paylaşımın için teşekkürler fakat bir sorum olacak*bu orjinal uda dosyasını hangi programla modifiye ediliyor içeriği nasıl ne çeşit bi programla değiştiriliyor**buna bir cevap alabilirmiyim-**yardımlarınızı bekliyorum TEŞEKKÜR EDERİM:heyo:

belco2

belco2

Üye
nokiacooker_1.1 uda duzenleme yapılır

oddus

Üye
teşekkür ederim cevabın için*dediğin programı buldum*uda dosyasını gösterip açtım*içeriği bayaa bi karışık*bana sadece lazım olanı ;şu 5800 daki gibi kırmızı led i kapatan patch yaması*c6-01 e olmuyorda*bunu yapmak için baayaa bi profesyonellik gerekiyor bence*sizlerden nokia c6-01 için çalışan remove red led patch i yapabilen veya bulabilen varmı acaba:nono:

belco2

belco2

Üye
c6-01 artık rofs2 rofs3 duzenleme ve modifiye yapılıyo şuan symbian anna uzerinde çalışıyoruz çok yakında port edilecek

• Beğen
Tepkiler: Jan

wellboy54

Üye
teskurler

amficci

amficci

Üye
teşekkürler 2 kere denedim ikiside sorunsuz çalıştı yeni paylaşımlarınızıda bekleriz

• Beğen
Tepkiler: Jan

kayalar3639852

Üye
selamlar kardeşim bende c6-01 var ama navifirm de benim telin kodu çıkmıyor 059c386 benim kod nasıl yükleme yapacağım buna yardımcı olurmusunuz bana rica etsem türkey black kod 059c383 navifirim de çıkan kod bunu yüklesem sorun olurmu acaba

escape133

Üye
Eline sağlık çok güzel anlatım olmuş. Ben bir şeyi merak ediyorum bunu yaptıktan sonra telefona yeni çıkan yazılımların sürümlerini yükleyebiliyormuyuz
herhangi bir problemle karşılarmıyız. Teşekkürler...(telefon yazılımı 014.002 yeni yazılım çıkarsa örnegin 015.001 gibi)

kayalar3639852

Üye
selamlar kardeşim bende c6-01 var ama navifirm de benim telin kodu çıkmıyor 059c386 benim kod nasıl yükleme yapacağım buna yardımcı olurmusunuz bana rica etsem türkey black kod 059c383 navifirim de çıkan kod bunu yüklesem sorun olurmu acaba

bir cevap veren yokmu arkadaşlar 059c386 kod üzerine 059c383 yüklesem bişey olurmu acaba

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eline sağlık çok güzel anlatım olmuş. Ben bir şeyi merak ediyorum bunu yaptıktan sonra telefona yeni çıkan yazılımların sürümlerini yükleyebiliyormuyuz
herhangi bir problemle karşılarmıyız. Teşekkürler...(telefon yazılımı 014.002 yeni yazılım çıkarsa örnegin 015.001 gibi)
hayır sorun olmaz yakında symbian anna yazılım güncellemesini indirip kurabilirsin.

bir cevap veren yokmu arkadaşlar 059c386 kod üzerine 059c383 yüklesem bişey olurmu acaba
sorun çıkmaz. yükleyebilirsin türkiye üretimi cihaz olduktan sonra sorun yok. ha olaki bi sorun olursa kendi telefon kodları başlıkta görünen resme bak senin telefon rengine göre seçim yap indir, sen ek olara uda dosyasını indir ekle.

Üst Alt