karar veremedim !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nickbullbana

Üye
    Konu Sahibi
karar veremedim !!!
arkadaşlar şu telefonlar arasında kaldım bi yardmcı olursanız sevinirim..
-nokia x6 8gb
-nokia c6-01
-huawei iedos x5
-samsung galaxy gio
-LG optimus me P350

yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesinlikle huawei iedos x5 kardeşim bi kere x6 yı at galaxy gio nun ekranı küçük c6 01 de almakla hata edersin android çok gelişti symbian aynı symbian bence kesinlike huawei 'yi seçmelisin

• Beğen
Tepkiler: nonamex
Larismus

Larismus

Üye
huaweinin özellikleri iyi(android).. galaxy benim cok hosuma gidiyo ve android lg en ucuzu paran cebine kalır nokia x6 şık duruyor fakat symbian. galaxy gio öneririm :oke:

nickbullbana

Üye
    Konu Sahibi
huawei pek sıcak gelmiyo bana açıkçası.. 2 3 ay sonra sorun çkartr çin malı markasıda pek yaygn degl elmde patlar ondan korkuyrm. samsung gio nasl kullanan varmı acaba??

Kingmortall

Kingmortall

Üye
huawei pek sıcak gelmiyo bana açıkçası.. 2 3 ay sonra sorun çkartr çin malı markasıda pek yaygn degl elmde patlar ondan korkuyrm. samsung gio nasl kullanan varmı acaba??

gionun ekranı küçük 3 mp kamera var flaş yok

• Sade ve modern tasarım
• Hafiflik ve taşınabilirlik
• Rekabetçi fiyat
• Başarılı dokunmatik hassasiyeti
• Fiyat sınıfına göre yüksek işlem gücü

Eksileri:
• Vasat video kaydı
• Flaş ve Ön Kamera bulunmuyor
• Düşük kapasiteli hafıza kartı (arttırılabilir)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
-nokia x6 8gb
-nokia c6-01
-huawei iedos x5
-samsung galaxy gio
-LG optimus me P350

X6'yı ele işletim sistemi eskidi. Gio'yu da alma daha iyileri var listede, lg optimus'da çok küçük ekran var büyük ekranlı telefon daha iyi olur, huawei zaten çin malı baştan ele. Nokia C6-01'i şiddetle tavsiye ederim. f/p konusunda üstüne yok. İlla Android olsun dersen Gio'yu tavsiye ederim...

nickbullbana

Üye
    Konu Sahibi
peki androidli telefonlardan başka tavsiye edebileceğnz model varmı?

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Samsung gio iyidir ancak ekranı ufak, android yüklü telefon istiyorsan kesinliklşe ekranı geniş olmalı. Burada tercih edilecek en iyi ürün fiyat performasn olarak huawei iedos x5 tavsiye ederim. 3.8 inch ekranı harika ayrıca çözünürlülüğüde muhteşem 512 gb ramı var ancak tek kusuru sitelerde video izlerken donma yapıyor olması imiş az önce incelemesini seyrettim. Bence huawei al.

Türe

Türe

Üye
-nokia x6 8gb
-nokia c6-01
-huawei iedos x5
-samsung galaxy gio
-LG optimus me P350

c6-01 hatta imkanın varsa c7 forever :naughty:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

semih61 kullanıyor. ona sorabilirsin.
Bence iyi bi telefon. :oke:

61semih

61semih

Üye
birisi benden mı bahsetti :D

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım x6 kullanmış biri olaraktan onu kafandan at bir kere görünüş olaraktan güzel ama gerisini boş ver şu anda n8 kullanıyorum tavsiye ederdim ama listende olmadığı için tavsiye etmiyorum listendeki samsung cihazlarıda kaldır at çünkü malzeme kalitesi yok samsungda lg onu kullanmadım onun için bir yorum yapamıyacam

61semih

61semih

Üye
arkadaşım x6 kullanmış biri olaraktan onu kafandan at bir kere görünüş olaraktan güzel ama gerisini boş ver şu anda n8 kullanıyorum tavsiye ederdim ama listende olmadığı için tavsiye etmiyorum listendeki samsung cihazlarıda kaldır at çünkü malzeme kalitesi yok samsungda lg onu kullanmadım onun için bir yorum yapamıyacam

işte yurdum ınsanı.saygılar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
peki androidli telefonlardan başka tavsiye edebileceğnz model varmı?
Samsung Galaxy Ace'e de bakabilirsin. Eğer 650 tl civarı bir fiyata bulursan zaten sakın kaçırma. Onun dışında Samsubg Galaxy Fit de tavsiye edebilirim Androidli olarak. Tabi Sony Ericsson Xperia X8 ve W8 de farklı alternatifler olabilir.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
c6-01.

nonamex

Üye
Tabi ki ideos X5.

nickbullbana

Üye
    Konu Sahibi
birisi benden mı bahsetti :D

semih61 kardeş senden bahsettiler soraym :D nasl bşy bu çin işi huawei biraz anlatsan eksisi artısı neler

----------Eklendi @ 23:14:21 ---------- Yazıldı @ 23:12:34 ----------

bnde öyle düşünüyorum şimdilk nokia nokiadır ya ne kdar android olmasada..

----------Eklendi @ 23:16:32 ---------- Yazıldı @ 23:14:21 ----------

işte yurdum ınsanı.saygılar

nedn öyle dednki :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
semih61 kardeş senden bahsettiler soraym :D nasl bşy bu çin işi huawei biraz anlatsan eksisi artısı neler

----------Eklendi @ 23:14:21 ---------- Yazıldı @ 23:12:34 ----------

bnde öyle düşünüyorum şimdilk nokia nokiadır ya ne kdar android olmasada..
android alacaksan bence en aşagı 800 mh işlemcisi olan ve ekranı az büyük olan birşey bak.gio güzel ama wireless sorunu falan var galiba.ideos ben tavsiye etmiorum ama içine sinecekse al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt