huawei pek sıcak gelmiyo bana açıkçası.. 2 3 ay sonra sorun çkartr çin malı markasıda pek yaygn degl elmde patlar ondan korkuyrm. samsung gio nasl kullanan varmı acaba??
X6'yı ele işletim sistemi eskidi. Gio'yu da alma daha iyileri var listede, lg optimus'da çok küçük ekran var büyük ekranlı telefon daha iyi olur, huawei zaten çin malı baştan ele. Nokia C6-01'i şiddetle tavsiye ederim. f/p konusunda üstüne yok. İlla Android olsun dersen Gio'yu tavsiye ederim...arkadaşlar şu telefonlar arasında kaldım bi yardmcı olursanız sevinirim..
-nokia x6 8gb
-nokia c6-01
-huawei iedos x5
-samsung galaxy gio
-LG optimus me P350
yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum..
arkadaşlar şu telefonlar arasında kaldım bi yardmcı olursanız sevinirim..
-nokia x6 8gb
-nokia c6-01
-huawei iedos x5
-samsung galaxy gio
-LG optimus me P350
yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum..

huawei pek sıcak gelmiyo bana açıkçası.. 2 3 ay sonra sorun çkartr çin malı markasıda pek yaygn degl elmde patlar ondan korkuyrm. samsung gio nasl kullanan varmı acaba??

arkadaşım x6 kullanmış biri olaraktan onu kafandan at bir kere görünüş olaraktan güzel ama gerisini boş ver şu anda n8 kullanıyorum tavsiye ederdim ama listende olmadığı için tavsiye etmiyorum listendeki samsung cihazlarıda kaldır at çünkü malzeme kalitesi yok samsungda lg onu kullanmadım onun için bir yorum yapamıyacam
Samsung Galaxy Ace'e de bakabilirsin. Eğer 650 tl civarı bir fiyata bulursan zaten sakın kaçırma. Onun dışında Samsubg Galaxy Fit de tavsiye edebilirim Androidli olarak. Tabi Sony Ericsson Xperia X8 ve W8 de farklı alternatifler olabilir.peki androidli telefonlardan başka tavsiye edebileceğnz model varmı?
birisi benden mı bahsetti![]()
nasl bşy bu çin işi huawei biraz anlatsan eksisi artısı nelerc6-01.
işte yurdum ınsanı.saygılar

işte yurdum ınsanı.saygılar

android alacaksan bence en aşagı 800 mh işlemcisi olan ve ekranı az büyük olan birşey bak.gio güzel ama wireless sorunu falan var galiba.ideos ben tavsiye etmiorum ama içine sinecekse al.semih61 kardeş senden bahsettiler soraymnasl bşy bu çin işi huawei biraz anlatsan eksisi artısı neler
----------Eklendi @ 23:14:21 ---------- Yazıldı @ 23:12:34 ----------
bnde öyle düşünüyorum şimdilk nokia nokiadır ya ne kdar android olmasada..