c6-01 için bipsiz ses kaydı bilen duyan gören
ahamit Üye Konu Sahibi c6-01 için bipsiz ses kaydı bilen duyan gören c6-01 için bipsiz ses kaydı bilen duyan gören
Sensation Emekli Yönetici www.maxicep.com/symbian-3-cagri-yon...-v2-80-0-s60v3-s60v5-s-3-unsigned-523204.html
Amaru Shady Üye Sensation' Alıntı: www.maxicep.com/symbian-3-cagri-yon...-v2-80-0-s60v3-s60v5-s-3-unsigned-523204.html Genişletmek için tıkla ...
Sensation' Alıntı: www.maxicep.com/symbian-3-cagri-yon...-v2-80-0-s60v3-s60v5-s-3-unsigned-523204.html Genişletmek için tıkla ...
Utku Üye Sensation' Alıntı: www.maxicep.com/symbian-3-cagri-yon...-v2-80-0-s60v3-s60v5-s-3-unsigned-523204.html Genişletmek için tıkla ... Signed olsaydı keşke
Sensation' Alıntı: www.maxicep.com/symbian-3-cagri-yon...-v2-80-0-s60v3-s60v5-s-3-unsigned-523204.html Genişletmek için tıkla ... Signed olsaydı keşke
cardanadam Üye tuzluca76' Alıntı: telefonu sessize alip dene Genişletmek için tıkla ... ne için bip sesi içinmi yüklemek içinmi? İkisi içinde saçma geldi banada
tuzluca76' Alıntı: telefonu sessize alip dene Genişletmek için tıkla ... ne için bip sesi içinmi yüklemek içinmi? İkisi içinde saçma geldi banada
Sensation Emekli Yönetici Utku™;3696468' Alıntı: Signed olsaydı keşke Genişletmek için tıkla ... 50 dolar verip satın almanız gerekiyor.
Utku™;3696468' Alıntı: Signed olsaydı keşke Genişletmek için tıkla ... 50 dolar verip satın almanız gerekiyor.
cardanadam Üye tuzluca76' Alıntı: bip sesi cikmasin diye sessize alsin diyorum. Genişletmek için tıkla ... telefonu sessizede alsa bip sesi yinede çıkar çünkü kulaklıktan veriyor sesi
tuzluca76' Alıntı: bip sesi cikmasin diye sessize alsin diyorum. Genişletmek için tıkla ... telefonu sessizede alsa bip sesi yinede çıkar çünkü kulaklıktan veriyor sesi
iatis Üye cardanadam' Alıntı: telefonu sessizede alsa bip sesi yinede çıkar çünkü kulaklıktan veriyor sesi Genişletmek için tıkla ... Evt,sessizde de bip sesi çıkıyor.
cardanadam' Alıntı: telefonu sessizede alsa bip sesi yinede çıkar çünkü kulaklıktan veriyor sesi Genişletmek için tıkla ... Evt,sessizde de bip sesi çıkıyor.
ahamit Üye Konu Sahibi c6-01 için opda ve diğerleri sertifika veremiyor var mı başka bir yol (49 usd hariç)
ahamit Üye Konu Sahibi ''hackle gitsin '' de sertifika almadan hackleyebilen bir babayiğit denk gelmedi... bekliyorum.