huawei ideos x5 ile ilgili görüşler !!!

Sponsorlu Bağlantılar

srooyunu

Üye
arkadaslar bırakın ya.nokianın yaptıgı resmen malzemeden calmak :) 1000 tl lik telefona 256 mblık ram koyan zihniyet... Su an symbianda netten video izleme yolu kesinlikle yok... Gelmis kaliteden bahsediyor :D adam sana elindeki 5 para etmez telin 3 te 2 fiyatına 3 katı tel veriyor sen gelmıs çin malı soyle boyle diyorsun yok kokuyormus ıste ben buna gulerım.daha once aynı markanın cıkarmıs oldugu t10 945 vs.vs. Tellere bısey olmadıda bu modelemi oldu ? Camur atmak en kolayı nokianın sadece tanınmıs olması bı avantaj artık nokianın ne b*k oldugunu herkes bılıyor

• Beğen
Tepkiler: nonamex ve onurgunay35

natbo

Üye
ciddi ciddi almayı düşündüğüm telefon bu.
burada yazılanları okudum çok güldüm
en son yazacağımı simdi yazayım da;
nokia e71 le symbian'ın ve donanım eksikliğinin bütün ceremesini çeken adamlardan biriyim
bundan önce nokia ve motorola'dan başka marka telefon kullanmadım
beni bile bezdirdi, video

arkadaş bu telefona niye laf atıyorsunuz
durmadan malzeme kalitesi kötü gpu cpu para etmez
kardeş sen tam tersini biliyorsun ya:ehe:
ram cpu filan para değil de 1 milyon tane 0.3 milim çelik mi para
yapmayın etmeyin poşet kokuyormuş
nokia o donanımda 1000 tl ye tel satıyor da ne oluyor, e71 800 müydü neydi aldığımda
artık symbian devri kapanmıştır, bunu benim gibi nokia sempatizanı söylüyor dikkat

ön kamerayla 1 kere bile görüşme yapmadım
radyo da gerekmez bana

• Beğen
Tepkiler: baranselona, nonamex ve onurgunay35
onurgunay35

onurgunay35

Üye
ciddi ciddi almayı düşündüğüm telefon bu.
burada yazılanları okudum çok güldüm
en son yazacağımı simdi yazayım da;
nokia e71 le symbian'ın ve donanım eksikliğinin bütün ceremesini çeken adamlardan biriyim
bundan önce nokia ve motorola'dan başka marka telefon kullanmadım
beni bile bezdirdi, video

arkadaş bu telefona niye laf atıyorsunuz
durmadan malzeme kalitesi kötü gpu cpu para etmez
kardeş sen tam tersini biliyorsun ya:ehe:
ram cpu filan para değil de 1 milyon tane 0.3 milim çelik mi para
yapmayın etmeyin poşet kokuyormuş
nokia o donanımda 1000 tl ye tel satıyor da ne oluyor, e71 800 müydü neydi aldığımda
artık symbian devri kapanmıştır, bunu benim gibi nokia sempatizanı söylüyor dikkat

ön kamerayla 1 kere bile görüşme yapmadım
radyo da gerekmez bana

Kimsenin dediğine inanma sadece kullanıcı yorumlarına bak biz aldık çok memnunuz 570 liraya bundan iyisini bulamazsın poşet fln koktuğu yok uyduruyolar onlar ayrıca gpu cpu hepsi çok kaliteli bakma sen kimseye imkanın varsa kaçırma derim.:oke:

nonamex

Üye
Kimsenin dediğine inanma sadece kullanıcı yorumlarına bak biz aldık çok memnunuz 570 liraya bundan iyisini bulamazsın poşet fln koktuğu yok uyduruyolar onlar ayrıca gpu cpu hepsi çok kaliteli bakma sen kimseye imkanın varsa kaçırma derim.:oke:

Kesinlikle o fiyata alınabilecek en iyi telefon.

Aklıma gelmişken yazayım. Nokia C6-01 kokuyor, hatta paslanır gibi duruyor , elime alsam patlayacakmış gibi.. (Sallaması kolay :dry:)

O kadar kişi biz memnunuz diyor, bir kişi kokuyor dedi attı diye telefonun adı kokuyora çıktı ya ne diyeyim. :ehe

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35 ve baranselona
luckysleven

luckysleven

Üye
Delinin biri kuyuya taş attı sazanlar taşın arkasından kuyuya daldı. Ya buraya yazı yazanların yaş ortalamasını min. 20 diye varsayıyorum ve soruyorum 20 yaş ve üzeri adamlarsınız be arkadaş telefon kokarmı ? beyninizle parmaklarınızn arasındaki bağ bu kadarmı kopuk ? Hadi diyelim plastik kokusu var . Açında laptoplarınızın altını bir koklayın plastik arkadaş bu ısınınca elbet koku olur. Samsung galaxy serilerinin bütün arka kapakları ısınıyor wifi açınca oyun açınca o koku onlardada olur normaldir . O kokuyor direk çamur atan arkadaşları çakmakla yakalım onlarda kokar emin olsunlar diyerek geçelim bu konuyu..

Hele bir de nokia delisi bir kardeşimiz var aralara bir yere sıkışmış nokia yı savunuyor .. ona çok güldüm zaten acaba nokia nın nesini savunuyor dünya kabul etti android ezdi geçti symbian ı . Ya güzel kardeşim hiç bir şey yapamıyorsan bari git şu arayüzleri bir karşılaştır ne bileyim bu senin için zor olmasa gerek .. senin led ekran dediğin c6 mıdır nedir ondada var çok zor bir şey değil yani e o telefon da 500 lira nasıl olacak ?

Şimdi gelelim bahsi geçen telefon Huawei ye . Kardeşler ben samsung kullanıyorum . Android ile hukukum var yani yabancısı değilim. Bu telefonu alabilirim inceliyorum . Şunun bilinmesi lazım ki Huawei köklü bir firmadır ve ürünleri günümüzde bir çok evde kullanılmaktadır. Kaldıki bu telefon Sony ortaklığı ile ortaya çıkmıştır. Uzak doğu malı olması 100 liralık çakma çin nokia kalitesinde olduğunu göstermez. Emin olun Çin yapmak istese bu telefonu ANDROID olarak değil NANDROID olarak piyasaya sürerdi ozaman kokarda akarda inanırım o yüzden boşa sallamayın.. Bu telefonun 500-600 lira gibi bir rakamdan satılmasının sebebi pazarda yerini sağlamlaştırma isteğidir daha geniş kitleye hitap etme arzusudur ki bunu başardılar.. Bir kaç ay sonra tr ye gelecek olan X6 modeli ile zaten raflarda 800-1000 tl lerden yerini alacak.

uzun lafın kısası telefon güzel ve hoş bir cihaz verilen para uygun hakkını da veriyor . Şunu unutmamak lazım 1000 liraya telefon alıp beklentileri arttırıp hüsrana uğramaktansa 600 lira verir beklentilerimin karşılanmasını görmem beni ve çoğu kullanıcıyı mutlu eder ..

• Beğen
Tepkiler: fatih_347, umutku84, onurgunay35 ve 2 diğerleri
umutku84

umutku84

Üye
dokunmatiği konusunda şüphelerim var :hmmm

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
X5 in dokunmatiği konusunda şüphen olmasın ben bugüne kadar neredeyse piyasadaki telefonları 1 er ay kullanmaya çalıştım 550 tlye o telefon her açıdan süper:oke:

__xXx__

__xXx__

Üye
Delinin biri kuyuya taş attı sazanlar taşın arkasından kuyuya daldı. Ya buraya yazı yazanların yaş ortalamasını min. 20 diye varsayıyorum ve soruyorum 20 yaş ve üzeri adamlarsınız be arkadaş telefon kokarmı ? beyninizle parmaklarınızn arasındaki bağ bu kadarmı kopuk ? Hadi diyelim plastik kokusu var . Açında laptoplarınızın altını bir koklayın plastik arkadaş bu ısınınca elbet koku olur. Samsung galaxy serilerinin bütün arka kapakları ısınıyor wifi açınca oyun açınca o koku onlardada olur normaldir . O kokuyor direk çamur atan arkadaşları çakmakla yakalım onlarda kokar emin olsunlar diyerek geçelim bu konuyu..

Hele bir de nokia delisi bir kardeşimiz var aralara bir yere sıkışmış nokia yı savunuyor .. ona çok güldüm zaten acaba nokia nın nesini savunuyor dünya kabul etti android ezdi geçti symbian ı . Ya güzel kardeşim hiç bir şey yapamıyorsan bari git şu arayüzleri bir karşılaştır ne bileyim bu senin için zor olmasa gerek .. senin led ekran dediğin c6 mıdır nedir ondada var çok zor bir şey değil yani e o telefon da 500 lira nasıl olacak ?

Şimdi gelelim bahsi geçen telefon Huawei ye . Kardeşler ben samsung kullanıyorum . Android ile hukukum var yani yabancısı değilim. Bu telefonu alabilirim inceliyorum . Şunun bilinmesi lazım ki Huawei köklü bir firmadır ve ürünleri günümüzde bir çok evde kullanılmaktadır. Kaldıki bu telefon Sony ortaklığı ile ortaya çıkmıştır. Uzak doğu malı olması 100 liralık çakma çin nokia kalitesinde olduğunu göstermez. Emin olun Çin yapmak istese bu telefonu ANDROID olarak değil NANDROID olarak piyasaya sürerdi ozaman kokarda akarda inanırım o yüzden boşa sallamayın.. Bu telefonun 500-600 lira gibi bir rakamdan satılmasının sebebi pazarda yerini sağlamlaştırma isteğidir daha geniş kitleye hitap etme arzusudur ki bunu başardılar.. Bir kaç ay sonra tr ye gelecek olan X6 modeli ile zaten raflarda 800-1000 tl lerden yerini alacak.

uzun lafın kısası telefon güzel ve hoş bir cihaz verilen para uygun hakkını da veriyor . Şunu unutmamak lazım 1000 liraya telefon alıp beklentileri arttırıp hüsrana uğramaktansa 600 lira verir beklentilerimin karşılanmasını görmem beni ve çoğu kullanıcıyı mutlu eder ..
birader o bahsettiğin deli ben mi oluyorum şimdi

spawn062000

Üye
İyi Forumlar arkadaşlar ben bu telefonu turkcell 'in sitesinde gördüm. Niyetim Htc Wildfire S almaktı. Ama bu telefonun özelliklerini görünce fikrim değişti. Ayrıca çin malı olduğu felan söylenmiş bana çin de üretilmeyen bi tane elektronik ürün gösterin. :) . Forumdaki yorumları baştan sona okudum. Okurken de çok keyif aldım. Farkında değilsiniz ama böyle karalamalar yaparak kendinizi rezil ediyorsunuz. Nokia kendini sürekli tekrar eden bir firma artık. Telefonlarına 1 özellik ekleyip önceki telefonlarındaki 1 özelliği çalan bencil bir firma. Ayrıca yaptığı ismin arkasına saklanıyor. Türkiye piyasasına yeni giren ürünler illaki kötü olacak diye bir durum yokki. Eskiden Sx1 cilerin dediği gibi Nokia F*cking People :D . Yarın ilk işim kvk ya gidip bu telefonu almak olacak :) Tekrar iyi forumlar.

baranselona

baranselona

Üye
en iyisini yaparsin kardes zaten bu telefonun kullanicilari azimsanmyacak seviyede. herkes birbirine yadimci oluyor forumlarda.. ozellikle 3.8 inc 800x480 ekanda film izleme ve nette gezmek muhtesem... android ve 800mhz cpu*adreno205 gpu. birlesince muhtesem bi performans cikmis... kameasi ozellikle makro cekimi cok iyi... 720p hd video kaydi elinizi titretmeden cekince cok kaliteli sadece 3 dakka video 134. mb civari... zaten telefonda dolby ses teknolojisi kullanilmis ses kalitesi cok iyi. uber music diye bi program var muzik calarken internetten sanatci resmini indiriyor ve 3.8 inc ekran tamamen sanatci resmi oluyor inanilmaz havali bi muzikcalar.... androidi bilmeyen ancak bos bos sallar bunuda sikca goruyoruz zaten.....

natbo

Üye
peki harici kulaklık sesi ve dahili kulaklıkla görüşme sesi nasıl?
yukarıda belirttim almayı düşünüyorum da buraya bilgi alayım diye geldim poşet kokuyor çin malı zırvalıklarından alamadım :naughty:
ablam iphone 4 aldı, jelatin almaya gitmiş adam 35tl ve 10 tl demiş, fiyat çok da gezmeyi araştırmayı sevmez 10 tlliği ver demiş
satıcı ''ama hanımefendi o çin malı almayın''
ablam demiş, koskoca iphone'u çevir arkasında made in nere yazıyo:ehe

kaldı ki huawei turkcell'in filan altyapılarını hazırlıyor marka açısından hiçbir endişem yok
araştırdım karları çalışan sayısı ve değer
nokia;1.85 milyar dolar, 132bin kişi, 42.45 milyar dolar
huawei;3.6 milyar dolar, 110bin kişi, 28 milyar dolar
valla poşet filan olayına alacam diye tanımadığım markayı savunur oldum (h)
alınca inşallah yüzümü kara çıkarmaz

baştaki soruma cevap verecek var mı? birkaç yerde telefonun en eksi özelliği malum kamera ve ses kalitesi (görüşme, müzik dinleme, kulaklık girişi) denmiş.

baranselona

baranselona

Üye
dis hoparlor sesini eq ile halledebilirsiniz.. ayni sekil kulakligida... ama benim basima hic gelmesede bikac kiside konusmalrda sesin karsi tarafa boğuk gitme sorunu olusuyormus....

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Benim başımada hiç gelmedi öyle bi sorun gayet net duyuluyor.Al dostum pişman olmazsın yüzünü kara çıkarmaz emin ol.Poşet moşet olayıda yalan dolan daha yazamıyolar zaten :)

luckysleven

luckysleven

Üye
zaten şu poşet lafınada sinir olurum askerde genç bir uzun dönem kardeşim bana poşet dedi diye o gece çift nöbet tutmuştu haha o yüzden öyle poşetle torbayla falan uğraşmayın herkes telefonunu kullansın :oke:

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35

fatih_347

Kapalı Hesap
arkadaslar adam bu vidyoda kies programını kullanmadan android versiyonunu 2.3.4 yapıyo acaba bu mümkün mü mümkünse sarj süresinden yer mi [video=youtube;7iKPgXA082A]http://www.youtube.com/watch?v=7iKPgXA082A[/video]BENDE BUNDAN ALACAM ÖZELLİKLE HD OYUNLAR YÜZÜNDEN

baranselona

baranselona

Üye
hocam ideos x5 te kies yok ki kies samsunglarda olur :hmmm huawei ideos x5 kendi güncellemesini kendi halleder telefon her açıldığında internet bağlantısı varsa... yoksada bilgisayardan halledilir...

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Kies tarzında hi browser var ama internet bağlantın varsa internetten kolay bi şekilde hallediliyor.

fatih_347

Kapalı Hesap
android 2.3.4 e yükselttikten sonra acaba sarj süresi azalır mı

baranselona

baranselona

Üye
belli olmaz hocam yükleyenlerin yorumlarını okumanız lazım... normalde orjinal olsa şarzı daha uzun gitmesi lazım 2.3 te batarya süresi iyileştirmeleri var diye biliyorum..

fatih_347

Kapalı Hesap
orjinali gelmedikten sonra performansında artıs gözlenmez.orjınalını beklemek gerek...