SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
İnternet paketin filan olmadığına emin misin? Turkcell Avea gibi iletişim merkezlerinden aldıysan kampanya ile internet paketi vermiş olabilirler. Yoksa m.facebook.com.tr ücretlidir.

----------Eklendi @ 18:35:28 ---------- Yazıldı @ 18:31:24 ----------

Mesajlar-Spam Kutusunu ve Mesajlar-Ayarlar-Genel Ayarlar-Mesajları Engelle yi kontrol et. Olmazsa Fabrika ayarlarına dön .d

----------Eklendi @ 18:41:12 ---------- Yazıldı @ 18:35:28 ----------

Opera kadar mı??? Dalga mı geçiyon o ne biçim bi tarayıcı be 2.50 yükledim açtım 2.52 var güncellensin mi dedi güncelledim. Tarayıcıda hiç yazı yoktu her yer bomboştu. Sildim 2.50 yükledim face e giriş yapacam böyle bir mail adresi bulunamadı diye hata verip durdu zar zor girdim. Her yer her yerde salla ya facebook dan video izleyip sohbet etmeyi vereyim .d Bu arada 6.1 denedim Load tahminen %20 de filan donup kalıyor. Ama şunu söylemeliyim ki ne kadar pc için opera dışında tarayıcı kullanmasamda opera mini yi beğenmedim.

oPERA İYİDE BOLT 5 PARA ETMEZ

----------Eklendi @ 17:20:15 ---------- Yazıldı @ 17:17:07 ----------

tamam opera işinide halletim. Bugün hafıza kartı olayınıda haleltim sağolsun hepsiburada siparşimin üzerinden 1 hafta sonra gönderdi ürünümü hafıza kartını taktıktan sonra masaustunde üst tarafta hafıza kartı işareti çıktı o hep duracakmı orada ona anlam veremedim pek?

evet duracak o kart takılı oldugunu gösterir :)

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim telefonun optick trackpadi(Dokunmatik tuşu)bozuldu basıyo enter şeklinde çalışıyo ama sağ sol yukarı aşağı yapmyor :X kapatıp açınca kısa süreliğine kendine geliyor nasıl düzeltebilirim acilll..!!!

ugurayalp

ugurayalp

Üye
oPERA İYİDE BOLT 5 PARA ETMEZ

----------Eklendi @ 17:20:15 ---------- Yazıldı @ 17:17:07 ----------

evet duracak o kart takılı oldugunu gösterir :)

Yapma yaa ben evde sadece Opera kullanıyom ve özellikle herkezi Operaya çekmeye çalışıyom ama Opera Mini yi beğenmedim. Özellikle bağlantı sorununu ve java sorununu çözmeleri gerek. Wireless ın dibinde olmama rağmen girmiyor. Birçok sitede de Java hatası veriyor. Java hatasına bişey söyleme hakkım yok kendi tarayıcısındada aynı hatayı yetersiz bellek olarak gösteriyor ama bağlanma sorunu var. Ama Zoom özelliği çok başarılı. Birde sağ veya sol yaparak aşağı yukarı çıkması gerekli ve güzel bi özellik. Ama bağlanma sorunu yüzünden kullanamıyorum :(

bsliali

Üye
servise göndereceksin kardeş nasıl düzelsin ki bozulmuş :S

----------Eklendi @ 09:24:50 ---------- Yazıldı @ 09:23:05 ----------

peki operadan önce telefona suç bulsak:naughty: ? eski telefonum 5130 da java hatasıda vermiyordu bunda 150 kb lık site olsun direk hata veriyor?:ehe sorun telefondan wifi bağlanmamasıda tamamen telefondan benim wifi çekiyor ama bağlanmıyor kafasına göre bazılarına bağlanıyor:naughty:

ahlatci

Üye
Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var.Cep telefonumu bilgisayara bağlayamıyorum.Data kablosunu bilgisayara taktığımda 'bilgisayara bağlanıyor 'yazıyor fakat sadece şarj ediyor.Samsung KİES le deniyorum o zamanda telefonun hafıza kartını görmüyor.Yığın bellek seçiyorum gene bağlanamıyorum.Data kablosunu da değştirmeme rağmen bir sonuç alamadım.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var.Cep telefonumu bilgisayara bağlayamıyorum.Data kablosunu bilgisayara taktığımda 'bilgisayara bağlanıyor 'yazıyor fakat sadece şarj ediyor.Samsung KİES le deniyorum o zamanda telefonun hafıza kartını görmüyor.Yığın bellek seçiyorum gene bağlanamıyorum.Data kablosunu da değştirmeme ramen bir sonuç alamadım.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

başka bir pcde deneyebilir misiniz:alkis

bsliali

Üye
eğer iki pcdede sorun yaparsa cihazda problem olabilir

ugurayalp

ugurayalp

Üye
servise göndereceksin kardeş nasıl düzelsin ki bozulmuş :S

----------Eklendi @ 09:24:50 ---------- Yazıldı @ 09:23:05 ----------

peki operadan önce telefona suç bulsak:naughty: ? eski telefonum 5130 da java hatasıda vermiyordu bunda 150 kb lık site olsun direk hata veriyor?:ehe sorun telefondan wifi bağlanmamasıda tamamen telefondan benim wifi çekiyor ama bağlanmıyor kafasına göre bazılarına bağlanıyor:naughty:

Bilmiyorum ben memnun kalmadım kendi tarayıcısını kullanıyorum. Telefon hakkında söylediklerinize katılıyorum sonuçta 200 TL lik telefon fazla bişey beklemeye gerek yok. Suç telefondada olabilir .d

lal1453

Üye
Arkadaslar oncelıkle sunu belırteyım tel guzel bı tel optık tusunda sorun yasayan arkadas servıs halleder sıkıntı yok yanı ...
soruma gelınce ben wı fı ıle ınternete baglandıgımda youtube den vıdeo ızleyebılıyorum ama vodafone uzerınden baglandıgımda hem profılı hemde vod ayarlarını vodafone ye ayarlıyorum ama youtube den vıdeo ızleyemıyorum beklemede kalıyor fakat ınterenete erısımınde bı sıkıntı yok ...
bu konu hakkında bılgısı olan varsa yardım ederse sımdıden tesekkurler

bsliali

Üye
ben türkcell ile izledim tabi video açıyor ama yüklemesi uzun sürüyor izliyorum 2-3 saniye takılıyor sonra tekrardan açıyor falan wifiden denemedim hiç...ama şebekeden izledim sorunsuz

lal1453

Üye
vodafone ıle ızleyebılen var mı arkadaslar ....

ugurayalp

ugurayalp

Üye
vodafone ıle ızleyebılen var mı arkadaslar ....

Siz Youtube a Vodafone üzerinden bağlanmayı denerseniz EDGE hızı ile bağlanırsınız oda haliyle yavaş olduğu için problem çıkarır bu yüzdendir izleyememeniz.

mag13

Üye
bu telefona gtalk'ı nasıl kurabiliriz?

eagleemre92

eagleemre92

Üye
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var..

Samsung Chat telefonumdan internete bağlanamıyorum..Uygulamalar-->Wifi kısmından evdeki modemime bağlanıyorum..Bağlantı başarıyla kuruldu mesajını alıyorum..Üst te Mavi Wi-Fi simgesi çıkıyor..ama Menü-->İnternet'e girip adresi yazdığımda mavi çubuk gidip gidip geliyor..Hiçbir siteye bağlanamıyorum.. :bilmm

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
:alkis

bsliali

Üye
sorun yok olarak görünüyor kardeş bağlantı kurulunca bağlanması gerekli :oke: birde uygulamalardaki googleyi denesen bakalım googleye girecekmi ?

eagleemre92

eagleemre92

Üye
yok hocam denedim uygulamalardan google ' a da girmiyor..

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Arkadaşlar telefonu ek telefon olarak almak istiyorum sadece mesaj ve arada sırada facebook'a girmek için vodafone ile normal girilebilirmi ?

rapdex

Üye
Arkadaşlar benim chat 335 700 kbnin üstünde oyun açmıyor kodu nedir deli olcam :(

bsliali

Üye
sana özel değil kimseninki açmıyor :) bu arada her kodu deneme kardeş bi kod var direk yazılımı siliyor samsunglarda bence kalsın öyle :)

sicakjazztonu

Üye
yahu telefonu aldım alalı bende araştırıyorum bulamadım şu kodu peşine düşelim arkadaşlar. aradığımız kod *#52828378# falan değil onuda söyleyeyim şimdiden

Üst Alt