SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

arachnera

Üye
merhaba,twitter widget ile ilgili bir sorunum var.twitter'ı açtığım zaman güncelleniyor diyor,güncellenirken arka planda arkadaşlarımın paylaştıkları görünüyor ama güncellemeyi durdurunca hepsi kayboluyor."öncekileri gör" gibi bir yazı çıkıyor ama o da bir işe yaramıyor.güncellenirken durdurursam paylaşımlar kaybolmuyor fakat yeniden güncelleyince yine kayboluyor.benzer bir durum yaşayan var mı?

• Beğen
Tepkiler: beko_heko

bylodos

Üye
arkadaşlar bizim telefonlarda facebook mobil ücretsizmi ? ben telden 0.facebook'a bağlanmaya çalıştığımda beni facebook mobile yönlendiriyor oradan girdiğimde bütün resimler falan görünüyor fakat lira gitmiyor. hoş zaten telefonu öğrenene kadar lira almayıda düşünmüyorum. bu konuda fikri olan varmı ?

ugurayalp

ugurayalp

Üye
arkadaşlar bizim telefonlarda facebook mobil ücretsizmi ? ben telden 0.facebook'a bağlanmaya çalıştığımda beni facebook mobile yönlendiriyor oradan girdiğimde bütün resimler falan görünüyor fakat lira gitmiyor. hoş zaten telefonu öğrenene kadar lira almayıda düşünmüyorum. bu konuda fikri olan varmı ?

İnternet paketin filan olmadığına emin misin? Turkcell Avea gibi iletişim merkezlerinden aldıysan kampanya ile internet paketi vermiş olabilirler. Yoksa m.facebook.com.tr ücretlidir.

----------Eklendi @ 18:35:28 ---------- Yazıldı @ 18:31:24 ----------

Arkadaşlar benimde sizLere bir sorum olucak yardımcı oLacak arkadaş varsa yardımLarını esirqemesin ... Simdi teLefondan msj atmak ıstıorm her kıme olursa olsn ama Gonder dedıkden sonra Engelli die bi hata alıyorum ve sms gondermeyi iptal ediyor :hmmm bu neden olabılır yardımcı olacak arkadas warmıdır ? Sımdıden tskLer ...

Mesajlar-Spam Kutusunu ve Mesajlar-Ayarlar-Genel Ayarlar-Mesajları Engelle yi kontrol et. Olmazsa Fabrika ayarlarına dön .d

----------Eklendi @ 18:41:12 ---------- Yazıldı @ 18:35:28 ----------

opera mini 4.3 kullanıyorum hürriyet.com.tr ve dmi.gov.tr gibi sitelerde çıkıyor o bi dene bak :oke: 6.1 yükledim sorunsuz yüklendi şebeke üzerinden tabi wifiden değil...arama engelleme var telefonda kişinin üzerine seçenekler yapıp reddedilen listesine ekle var ordan yapabilirsin kitapçığa veya biraz kurcalasan kolaylıkla bulabilirdin...:oke: he unutmadan istersen bolt browseri dene facebook'u bile normal pcdeki gibi açıyor ama opera kadar kullanışlı değil tabi...

Opera kadar mı??? Dalga mı geçiyon o ne biçim bi tarayıcı be 2.50 yükledim açtım 2.52 var güncellensin mi dedi güncelledim. Tarayıcıda hiç yazı yoktu her yer bomboştu. Sildim 2.50 yükledim face e giriş yapacam böyle bir mail adresi bulunamadı diye hata verip durdu zar zor girdim. Her yer her yerde salla ya facebook dan video izleyip sohbet etmeyi vereyim .d Bu arada 6.1 denedim Load tahminen %20 de filan donup kalıyor. Ama şunu söylemeliyim ki ne kadar pc için opera dışında tarayıcı kullanmasamda opera mini yi beğenmedim.

ImGolpa

Üye
Mesajlar-Spam Kutusunu ve Mesajlar-Ayarlar-Genel Ayarlar-Mesajları Engelle yi kontrol et. Olmazsa Fabrika ayarlarına dön .d

--

Butun ayarLarı kontrol eddm Fabrika ayarLarına dön dedim qene :S Format atılmıo mu bu tele :D

bylodos

Üye
mobile bağlan dediğimde wi-fi kapalıyken kendisi bağlanıyormuş arkadaşlar. fakat şimdide çözemedgm baska bı konu var 0.facebook a baglanamıyorm. ayarlar profıl ayarını avea gprs yapıorm vod ayarınıda avea gprs yapıyorum genede bağlanmıyor. sadece aşağıda dolup boşalan çizgi çıkıyor fakat herhangi bir hata falanda vermiyor acaba bu nede. telefonun ayarlarını falan sıfırladım hala aynı durum :off:

----------Eklendi @ 21:25:08 ---------- Yazıldı @ 21:23:01 ----------

brde arkadaşlar telefonu sfırladıktan sonra tekrardan wap ayarlarını yapmam gerekyormu?

ugurayalp

ugurayalp

Üye
1 - Bilader öncelikle WiFi yi kapat. Sonra Opera değil de kendi tarayıcısına gel. Profil Seçimini Avea Gprs Vod u da Avea MobilVizyon yap. Ordan 0.facebook a bağlan. Daha sonra Oyunlardan Operanın üstüne gel Seçenekler-Gelişmiş-Bağlantılardan Operayı da kablosuz ağına yani bağlandığın Wireless ın adına ile eşleştir. 0.facebook a girerken kendi tarayıcısını kullan (Not:Wifi açıkken ve/veya herhangi bir internet ağına bağlı iken 0.facebook a girmez) İnternete girerken Opera kullan

2 - Hayır

bylodos

Üye
kardeşim dediklerini sırasıyla yaptım. fakat değişen hiç birşey olmadı yemin ediyorum kafayı yicem ya.hadda gprs wap ayarlarını bıle baştan kurdum ama olmuyor. :vur

----------Eklendi @ 22:09:13 ---------- Yazıldı @ 21:57:41 ----------

üstad tamam oldu. telefonu yeninden başlattım düzeldi şimdi çok sağol.

ugurayalp

ugurayalp

Üye
kardeşim dediklerini sırasıyla yaptım. fakat değişen hiç birşey olmadı yemin ediyorum kafayı yicem ya.hadda gprs wap ayarlarını bıle baştan kurdum ama olmuyor. :vur

----------Eklendi @ 22:09:13 ---------- Yazıldı @ 21:57:41 ----------

üstad tamam oldu. telefonu yeninden başlattım düzeldi şimdi çok sağol.

Ne üstadı estağfurullah dediğim gibi kullan hem kontorunde gitmez. Geçenlerde yanlışlıkla operadan wiriless seçmeyi unutmuşum 4 TL m gitti. Evde opera kullanıyom dışarıda kendi tarayıcısını. Ama bana sorarsan kendi tarayıcısı daha sağlam. Opera çok hatalı geldi bna

akkolmurat

akkolmurat

Üye
Arkadaşlar mesaj yazarken klavye dilini değiştirebileceğimiz bir tuş var mı yoksa illa menüden mi değiştirmemiz gerek habire? :bye2:

smhsah

Üye
opera mini nasıl bi program ve bana linkini veririmisin arkadaşım..Şimdiden tşkler:good:

ugurayalp

ugurayalp

Üye

arachnera

Üye
Selam,bugün bu telefon elime geçti.bendekinde midir sorun yoksa genel midir bilemedim.jpeg foto açmıyor,kendi çektiklerini gösteriyor ama hafıza kartıyla atılanları göstermiyor.
bir de twitter applicationlarında sıkıntı var gibi,siz de böyle problemler yaşıyor musunuz?yarın servise götürsem bir faydası olur mu bilmiyorum.ya cebime 2 kuruş para geçti paramla rezil oldum resmen :(
vaktinizi aldığım için kusura bakmayın,yardımcı olursanız çok memnun olacağım.

ugurayalp

ugurayalp

Üye
Selam,bugün bu telefon elime geçti.bendekinde midir sorun yoksa genel midir bilemedim.jpeg foto açmıyor,kendi çektiklerini gösteriyor ama hafıza kartıyla atılanları göstermiyor.
bir de twitter applicationlarında sıkıntı var gibi,siz de böyle problemler yaşıyor musunuz?yarın servise götürsem bir faydası olur mu bilmiyorum.ya cebime 2 kuruş para geçti paramla rezil oldum resmen :(
vaktinizi aldığım için kusura bakmayın,yardımcı olursanız çok memnun olacağım.

Jpeg fotoğraf boyutu 1600x1200 (2 MP) den fazla ise açmayabilir. Twitter ı denemedim ama ne gibi bi sıkıntın var söylersen ilgilenirim. Ne kusuru burda birbirimize yardımcı olmak için varız!!!

----------Eklendi @ 00:13:56 ---------- Yazıldı @ 00:11:08 ----------

Arkadaşlar bu arada sabah 7/8 e kadar buralardayım. Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.

arachnera

Üye
bu arkadaş 2 MP'den büyük fotoğraf çekemiyor diye komplekse girip açmaması saçma değil mi ama?
özelden yazmayı denemiştim aslında fakat mesaj kutusu dolu bu üyenin diyor,bir hatırlatma var burada.
eğer sıkıntı o ise fotoğrafların boyutunu küçültüp mü atmalı?

ugurayalp

ugurayalp

Üye
Ben henüz hafıza kartı almadım bu yüzden de resim atmayı filan denemedim. Tahmin üretiyorum bi dene. Fotoğrafları çoklu çevirmede bildiğin bi program yoksa Format Factory kullanabilirsin. Ücretsizdir kendi sitesinden indirip fotoğraf boyutunu ayarladıktan sonra fotoğrafları çevirebilirsin.

arachnera

Üye
evet şimdi 2 MPlik bir telefondan atılan fotoğrafı açtı,çok teşekkür ederim.twitter sayfasında ise sorunum şöyle,widget ile girince önce bağlanıyor,sonra güncelliyor diyor.güncellemeyi iptal edince en son gelen paylaşımlar görünüyor(tabi birkaç dk gecikme ile) fakat güncelle deyince sayfa boş diyor,önceki sayfalara git seçeneği var ama bir işe yaramıyor.widget kullanmadan url girerek ziyaret ettiğimde bir sıkıntı olmuyor ama widget varken kullanmamak da saçma geldi bana.kulağı göstermek için dolanmak gibi biraz.

ugurayalp

ugurayalp

Üye
bu arkadaş 2 MP'den büyük fotoğraf çekemiyor diye komplekse girip açmaması saçma değil mi ama?
özelden yazmayı denemiştim aslında fakat mesaj kutusu dolu bu üyenin diyor,bir hatırlatma var burada.
eğer sıkıntı o ise fotoğrafların boyutunu küçültüp mü atmalı?

Biraz önce internetten 3200x2400 bi wallpaper indirdim. Onuda açmıyor. Şu ki 2 MP den yukarısını desteklemiyor

----------Eklendi @ 00:37:41 ---------- Yazıldı @ 00:33:39 ----------

Aslında birçok probleminize tek bir çözüm var. "Ucuz etin yahnisi yavan olur." Arkadaşlar 200 TL lik telefon fazla bişey beklemeyin bu telefondan Wifi var mı var. İnternete sorunsuz ve ücretsiz bağlanabiliyon mu. İyi kötü evet. Qwerty klavye var. Müzik dinliyon bu telefondan fazla bişey beklemeyin. Bekliyenler varsa hiç düşünmeden satıp e72 filan alsınlar.

• Beğen
Tepkiler: lavbali
ugurayalp

ugurayalp

Üye
İnternette Facebook da Chat ile ilgili biraz araştırma yaptım. Birçok sitede Ebuddy uygulamasını öneriyorlar ancak Ebuddy e girince programı indirme listesinde Ch@t 335 i bulamadım. Online denemek istedim. Facebook icon una tıkladım ama load doluyor ama bişey olduğu yok. Bu konu ile ilgili bilgisi olan? Daha önce Ebuddy filan kullanan var mı?

KiLL_MaN

KiLL_MaN

Üye
Bu telefonun vodafone için mms ayarları yok. Vodafone mms sorunu çekenler şu ayarları yapsınlar..

Menü > Ayarlar > Şebeke > Bağlantılar (Size bir uyarı vericek evet diyip geçin) > Seçenekler > Oluştur
İsim Belirle: Vodafone MMS2
Ana sayfa URL'si:
Taşıyıcı: GPRS
Proxy: Açık
Adres: 217.31.233.18
Bağlantı Noktası: 6001
Gecikme Süresi: 90
DNS: Kapalı
DNS 1: 0.0.0.0
DNS 2: 0.0.0.0
Erişim İsmi: mms
Kullanıcı Kimliği: mms
Şifre: mms

*Bu ayarları yaptıktan sonra "İptal" e basıyoruz. Kaydediyim mi diye soruyor evet diyip çıkıyoruz. Daha sonra
Menü > Mesajlar > Ayarlar > Multimedya Mesajları > Multimedia Mesaj Profilleri > Vodafone MMS2 yi seçip ayarla diyoruz..

Hayırlı Günler..

bylodos

Üye
Ne üstadı estağfurullah dediğim gibi kullan hem kontorunde gitmez. Geçenlerde yanlışlıkla operadan wiriless seçmeyi unutmuşum 4 TL m gitti. Evde opera kullanıyom dışarıda kendi tarayıcısını. Ama bana sorarsan kendi tarayıcısı daha sağlam. Opera çok hatalı geldi bna

tamam opera işinide halletim. bugün hafıza kartı olayınıda haleltim sağolsun hepsiburada siparşimin üzerinden 1 hafta sonra gönderdi ürünümü hafıza kartını taktıktan sonra masaustunde üst tarafta hafıza kartı işareti çıktı o hep duracakmı orada ona anlam veremedim pek?

Üst Alt