GSCASSİO
Üye
İnternet paketin filan olmadığına emin misin? Turkcell Avea gibi iletişim merkezlerinden aldıysan kampanya ile internet paketi vermiş olabilirler. Yoksa m.facebook.com.tr ücretlidir.
----------Eklendi @ 18:35:28 ---------- Yazıldı @ 18:31:24 ----------
Mesajlar-Spam Kutusunu ve Mesajlar-Ayarlar-Genel Ayarlar-Mesajları Engelle yi kontrol et. Olmazsa Fabrika ayarlarına dön .d
----------Eklendi @ 18:41:12 ---------- Yazıldı @ 18:35:28 ----------
Opera kadar mı??? Dalga mı geçiyon o ne biçim bi tarayıcı be 2.50 yükledim açtım 2.52 var güncellensin mi dedi güncelledim. Tarayıcıda hiç yazı yoktu her yer bomboştu. Sildim 2.50 yükledim face e giriş yapacam böyle bir mail adresi bulunamadı diye hata verip durdu zar zor girdim. Her yer her yerde salla ya facebook dan video izleyip sohbet etmeyi vereyim .d Bu arada 6.1 denedim Load tahminen %20 de filan donup kalıyor. Ama şunu söylemeliyim ki ne kadar pc için opera dışında tarayıcı kullanmasamda opera mini yi beğenmedim.
oPERA İYİDE BOLT 5 PARA ETMEZ
----------Eklendi @ 17:20:15 ---------- Yazıldı @ 17:17:07 ----------
tamam opera işinide halletim. Bugün hafıza kartı olayınıda haleltim sağolsun hepsiburada siparşimin üzerinden 1 hafta sonra gönderdi ürünümü hafıza kartını taktıktan sonra masaustunde üst tarafta hafıza kartı işareti çıktı o hep duracakmı orada ona anlam veremedim pek?
evet duracak o kart takılı oldugunu gösterir

? eski telefonum 5130 da java hatasıda vermiyordu bunda 150 kb lık site olsun direk hata veriyor?
sorun telefondan wifi bağlanmamasıda tamamen telefondan benim wifi çekiyor ama bağlanmıyor kafasına göre bazılarına bağlanıyor

birde uygulamalardaki googleyi denesen bakalım googleye girecekmi ?