OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

psychopaht

psychopaht

Üye
hepsi e:/music te zaten ve ev ekranina ekledigimde calismiyor :)

Copyright^

Copyright^

Üye
hepsi e:/music te zaten ve ev ekranina ekledigimde calismiyor :)

ben açıkladım ya c5 kilidinden dolayı yapıyor daha demin denedim senin verdiğin modları c5 kilidi yüzünden.. :) [sakalımız yokki dinlesinler :ehe mesajların dolu olduğu için burdan yazdım]

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@ellialtıon; senin mesajı göremedim. Pardon.

Sorun sonradan eklenilen modlardan kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca final versiyonunda sorunsuz tap to unlock, 3x4 menü vs. herşey olacak. Az önce test ettim. Sorunsuzdu. Şimdi ise 3x4 dikey 6x2 yatay menü, tap to unlock kullanıyorum. Sorunsuz çalışıyor. Finalde 4 ayrı Rofs2 versiyonu ekleyeceğim. O yönden kimsenin bir şüphesi kalmasın. Orjinal Beta 2'de hata göremedim şimdiye kadar.

psychopaht

psychopaht

Üye
mumkun cakisiyolardir :D ellialtion sagol dostum :D ve bu arada final versiyonu sabirsizlikla bekliyorum dediklerin varsa :D

• Beğen
Tepkiler: Copyright^
Copyright^

Copyright^

Üye
tahminen ne zaman çıkarki final ? :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hata görmeme durumuna bağlı. İyice hata tespiti yapmamız gerekiyor. O yüzden tarih vermiyorum. psychopaht; dediklerim var, denedim onlarda sorunsuz çalışıyor.

psychopaht

psychopaht

Üye
insallah cabuk cikar cunku telefonun batarya sarj cihazi gibi donanimsal sorunlar yuzhnden elden cikarmayi dusunuyorum :( :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tuhaf. Benim telefon mu çok sağlam çıktı yoksa senin telefon mu fabrika çıkışı hatalı:hmmm? O kadar flash, kullanım vs. ne şarj süresi azaldı ne de başka bir donanımsal problemi çıktı.

sawyer32

sawyer32

Üye
Tuhaf. Benim telefon mu çok sağlam çıktı yoksa senin telefon mu fabrika çıkışı hatalı:hmmm? O kadar flash, kullanım vs. ne şarj süresi azaldı ne de başka bir donanımsal problemi çıktı.

biz fazla nete girdik herhalde:hmmm

bir de bir hatam kutudaki pili şarja takmadan direk telefona takıp , telefonda oyalanmam oldu.. tabiiki şarj da ettim ama ... :/ ve bir çok kez tam şarj etmedim :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben düzgün şarj etmeye dikkat ediyorum. Sonuçta zamanında 300 TL vermişim kolay mı :D . Flashlama nedenimse, e o kadar para saydık, kurcalayacağız tabii :D

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
benim bi sorum olacak bu N8 duygusal ikonlar ndn bnde nokta kadar görünüyor msj olarak yazdığımda?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bir ekran görüntüsü koyar mısın? ScreenSnap ile...

psychopaht

psychopaht

Üye
ben aldigimdan beri hep sarjda kullandim artik aktif kullanimda bi 7-8 saat falan gidiyor. bide artik sorun sarj cihazinda mi sokette mi bilmiyorum ama telefon sarj almiyor cok ugrasiyorum kabloyu bukmeler giris yeri ile oynamalar sabit tutmaya calismalar falan :D yakin zamanda saticam ama satmadan tadina variyim diyorum telefonun :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ooo sen telefonu bitkisel hayata geçirmişsin :D

ertgrl mrmi

Üye
herşey çok gzel sorunsuz sadece 3 küçük hata var;
* Duygusal icon lar msjda çok küçük gözükyor,
* Sım münüsü yok,
* 3*4 münü modu olsa daha iyi olur.
Bunlar sadece küçük hatalar gerçekten eline sağlık final sürümünü çıkarbilmen için bizimde bunları sölememz gerk...

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye

Resimleri Ekledim Bu Simgelerin Büyüme İmkanı Yokmudur ...

ertgrl mrmi

Üye
ilk çıkan sürümde duygu icon boyutları büyük ve güzeldi

----------Eklendi @ 23:24:55 ---------- Yazıldı @ 23:11:57 ----------

herşey çok gzel sorunsuz sadece 3 küçük hata var;
* Duygusal icon lar msjda çok küçük gözükyor,
* Sım münüsü yok,
* 3*4 münü modu olsa daha iyi olur.
Bunlar sadece küçük hatalar gerçekten eline sağlık final sürümünü çıkarbilmen için bizimde bunları sölememz gerk...

Bi sorun daha var zorunlu yüklenmesi gereknler yazılımlarından Photo Browser yüklenmiyor ''dahili bileşen yüklenemez'' hatası veriyor. Yüklenmediği içinde çalışmıyor :(

ertgrl mrmi

Üye
Sensör aç kapat kısayolu çalışmıyor

Copyright^

Copyright^

Üye
sanırım birşey daha buldum Rambo biri ararken telefon kasıyor yani şu cevapla veya kilit aç sürükleme yazıları takıla takıla ilerliyo ve cevapla[yes] tuşuna bastığımda geç algılıyo bide yanıp yanıp sönüyor sorun bendemi sizdede varmı :D

Üst Alt